Χριστούγεννα και ακίνητα: καινοτομίες στην επίπλωση κατοικιών

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή του χρόνου, όταν όλα είναι πλουσιότερα. Οι δρόμοι είναι γεμάτοι με φώτα, τα παιδιά γιορτάζουν και τα σπίτια είναι επίσης η βάση για ακόμη πιο ακραίες διακοσμήσεις.



Αλλά μερικές φορές ξεπερνά και οδηγεί σε απολύσεις. Ωστόσο, σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία, όλο και περισσότεροι άνθρωποι βρίσκονται σε Χριστούγεννα και γίνονται 'πραγματικοί' 'Scrooge' (μόνο για να παραμείνουν στο θέμα των Χριστουγέννων 'Carol).



Οι χιλιετηρίδες συνδέονται ήδη με την παράδοση ή τη γενική ιδέα της εορταστικής απόσπασης και ψυχαγωγίας, συχνά το 32% των ερωτηθέντων αποκαλούμε "κολλώδες", τα ήδη ξεκίνημα στολίδια αυλής.



Ακόμη και όσοι έχουν αγοράσει ένα σπίτι στην Ουάσιγκτον τα τελευταία χρόνια, η έρευνά τους στις Ηνωμένες Πολιτείες ανέφερε στην έκθεση ότι αποφάσισαν να του δώσουν το διακοσμητικό επίπεδο των Χριστουγέννων και να δώσουν ένα λεγόμενο shabby chic για ένα μινιμαλιστικό στυλ, αλλά η εμφάνιση ήταν πραγματικά πολύ περιζήτητη.



Φυσικά, ένα στοιχείο με ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι η επιλογή πράσινων και δυσανάλογων χριστουγεννιάτικων δέντρων, αλλά η ύπαρξη στεγνών κλαδιών στον τοίχο και η διακόσμησή τους απαλά και χωρίς πάρα πολλές πρόσθετες διακοσμήσεις.

Στατιστικά, μόνο το 11% αγοράζει παραδοσιακή έλατο.



Η "νίκη" του 2018 είναι αναμφίβολα μια λέξη: πρωτοτυπία. Και όταν πρόκειται για την επιλογή των υλικών, έχουμε έναν εξωτικό στόχο: τι θα πρέπει να έχει το μπαμπού και η γιούτα 2018.



Τα κεριά παραμένουν βασικό άρθρο για τα Χριστούγεννα, αλλά ακόμη και σε αυτή την περίπτωση επιλέγονται διακοσμητικά και μικρότερα μεγέθη, αλλά με υψηλότερους αριθμούς.



Το τέλειο χρώμα για να διακοσμήσετε τα σπίτια σας δεν είναι πλέον ο κλασικός χρυσός, αλλά λευκός, ακροατές, αισθήσεις, σκόνη και σχοινί.



Ωστόσο, οι «ξηρές» διακοσμήσεις είναι δημοφιλείς, όσον αφορά την ανακύκλωση: οι φράουλες και τα αποξηραμένα φρούτα δεν μπορούν να αφεθούν στα τραπέζια.



Όταν πρόκειται για φωτισμό, δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Στην πραγματικότητα, τώρα προτιμούμε υπαίθρια σύνολα φωτός που μπορούν ακόμη να διακοσμήσουν κεκλιμένες στέγες.



Έτσι, εάν θέλετε να έχετε ένα μοναδικό στυλ για το σπίτι σας, να θυμάστε τα βασικά στοιχεία: μοναδικότητα, απλότητα και πολύ φως!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB