Χριστούγεννα και ακίνητα: οι καινοτομίες της διακόσμησης του σπιτιού

Τα Χριστούγεννα είναι η περίοδος του έτους, όταν όλα γίνονται πλουσιότερα. Οι δρόμοι είναι γεμάτοι φώτα, τα παιδιά γιορτάζουν και ακόμη και τα σπίτια γίνονται η βάση για όλο και πιο ακραίες διακοσμήσεις. Αλλά μερικές φορές ξεπερνά και οδηγεί σε υπερβολές. Αλλά, σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία, όλο και περισσότεροι άνθρωποι φεύγουν από τη χριστουγεννιάτικη βιασύνη και γίνονται πραγματικοί '' Scrooges '' (μόνο για να παραμείνουν στο θέμα των Christmas 'Carol).



Η απόσπαση άρχισε ήδη από τις διακοσμήσεις της αυλής, που συχνά ορίζονται ως «κολλώδεις» από το 32% των ερωτηθέντων, ενώ τα χιλιετίες συνδέονται ακόμη περισσότερο με την παράδοση ή γενικά με την έννοια του πάρτι και ψυχαγωγίας.



Η έρευνα που διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες ανέφερε ότι ακόμη και εκείνοι που αγόρασαν ένα σπίτι στην Ουάσιγκτον τα τελευταία χρόνια αποφάσισαν να απομακρυνθούν από τα χριστουγεννιάτικα glitz σε ένα διακοσμητικό επίπεδο και να δώσουν τον εαυτό τους στο λεγόμενο '' shabby chic '', ένα μινιμαλιστικό στυλ άθλια εμφάνιση αλλά στην πραγματικότητα πολύ περιζήτητο.



Ένα στοιχείο που έχει αναμφισβήτητα κάποιο αποτέλεσμα είναι η επιλογή των Χριστουγεννιάτικων δέντρων που δεν είναι πλέον πράσινες και δυσανάλογες διαστάσεις, αλλά τα στενά κλαδιά να κρεμούν στον τοίχο και να διακοσμούν με λεπτό τρόπο και χωρίς πάρα πολλά πρόσθετα διακοσμητικά.

Στατιστικά, μόνο το 11% αγοράζει παραδοσιακή έλατο.



Αυτό που κερδίζει το 2018 είναι αναμφισβήτητα μια ενιαία λέξη: η αυθεντικότητα. Επίσης, όσον αφορά την επιλογή των υλικών, προσανατολίζουμε προς το εξωτικό: το μπαμπού και η γιούτα είναι το must-have του 2018.



Τα κεριά παραμένουν ένα θεμελιώδες στοιχείο των Χριστουγέννων, αλλά ακόμη και σε αυτή την περίπτωση επιλέγονται διακοσμητικά και μικρότερα μεγέθη, αλλά με υψηλότερους αριθμούς.



Το τέλειο χρώμα για να διακοσμήσετε τα σπίτια σας δεν είναι πλέον ο κλασικός χρυσός, αλλά ο λευκός, ακούστε, ακούστε, τη σκόνη και το σχοινί.



Πάντα να παραμείνετε στο θέμα της ανακύκλωσης, οι διακοσμήσεις είναι «ξηρές»: τα μούρα και τα αποξηραμένα φρούτα δεν μπορούν να χάσουν τα τραπέζια που βρίσκονται.



Όσο για τους φωτισμούς, αυτά δεν ξεφεύγουν ποτέ από τη μόδα. Πράγματι, τώρα επιλέγουμε υπαίθριες σειρές φωτισμού που μπορούν να διακοσμήσουν ακόμα και τις κεκλιμένες στέγες.



Έτσι, αν θέλετε επίσης να έχετε ένα απαράμιλλο ύφος για το σπίτι σας, θυμηθείτε τα βασικά στοιχεία: μοναδικότητα, απλότητα και πολλά και πολύ φως!





Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB