Το πρόγραμμα «Αναβιώστε» για την Πορτογαλία: όταν η ιστορία συγχωνεύεται με την κ

Η τέχνη του Manueline, τα κεραμίδια και το fado είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά σύμβολα του πορτογαλικού πολιτισμού και, ταυτόχρονα, μια συμβολή στον διεθνή πολιτισμό. Στην Πορτογαλία υπάρχουν 22 παγκόσμια κληρονομιά που ταξινομούνται από την UNESCO. Ωστόσο, τα προφανώς απομακρυσμένα στοιχεία του τομέα των ακινήτων αντιπροσώπευαν τα τελευταία χρόνια το ισχυρό σημείο για όλους τους επενδυτές του τομέα.



Η κυβέρνηση της Λουζιτανίας ξεκίνησε τα προγράμματα "Revive" και "Simplex" το 2017. Τα δύο έργα που υλοποιήθηκαν από το Υπουργείο Οικονομίας, Πολιτισμού και Οικονομικών για τη βελτίωση και τη βελτίωση της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Πορτογαλίας έχουν επιτύχει ορισμένους στόχους: την ανάκτηση και την ανακαίνιση ιστορικών κτιρίων (γενικά εγκαταλειμμένων) και τη βελτίωση, την παροχή κινήτρων και την αλλαγή της προβλεπόμενης χρήσης.

Απευθείας σε όλους τους πορτογάλους και μη Ιταλούς επενδυτές, η Revive εξασφαλίζει ότι τα άτομα επωφελούνται από τις επιδόσεις των λαογραφικών δραστηριοτήτων και, αφετέρου, επιτρέπει στην εταιρεία να συμβάλει σημαντικά στη βελτίωση των εγκαταλελειμμένων ιδιοκτησιών.

Η πραγματική πρόκληση, στην πραγματικότητα, οι εκπρόσωποι των πορτογαλικών εταιρειών καθιστούν σαφές στην AFP, μέρος αυτών των δομών, το πρώην μεγαλοπρεπές μοναστήρι, το οποίο θα μετατραπεί για να προσελκύσει τουρίστες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το δεύτερο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Πορτογαλία Vila Gale επενδύει περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ για να το μετατρέψει σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Μέσα από τα λεπτομερή κριτήρια της συμμετοχής, στο δελτίο τύπου (λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα http://revive.turismodeportugal.pt/pt-pt.) Υπάρχουν 30 συνολικές δομές που καλύπτονται από το σχέδιο που αρχίζει στην αρχική φάση ενημέρωση 11 κτιρίων (αλλά σταδιακά θα μπορείτε να ζητήσετε τα υπόλοιπα 19). Simplex "διαβεβαίωσε την αποσαφήνιση των διοικητικών κανονισμών, δεδομένης της πρόσφατης αποδοχής στο Συμβούλιο Υπουργών σύγχρονων προτύπων σε συνδυασμό με εγκαταστάσεις τουριστικών καταλυμάτων. Το πρόγραμμα, με στόχο την απλοποίηση της γραφειοκρατίας, αντικατοπτρίζει τις προτεραιότητες που υποδεικνύει η κυβέρνηση: την ενίσχυση, την απλούστευση και την ψηφιοποίηση της Παλαιστινιακής Αρχής, πέρα από την εφαρμογή μέτρων για την αύξηση του τομέα των ακινήτων και του τουρισμού.

Για παράδειγμα, ο μικρός Elvas μπορεί επίσης να επωφεληθεί από την πρόσφατη συμφωνία μεταξύ των κυβερνήσεων της Μαδρίτης και της Λισαβόνας για την προώθηση διασυνοριακών συνδέσεων κατά μήκος του Ατλαντικού σιδηροδρομικού διαδρόμου: μια νέα γραμμή μεταξύ Elvas και Evora, με επιχορηγήσεις ύψους 388 εκατομμυρίων ευρώ (184 εκατομμύρια ευρώ). ευρώ) που θα διατεθεί από την ΕΕ) θα ανακινήσουν στην πραγματικότητα τις μεταφορές και τον τουρισμό μεταξύ των δύο εθνών.

Από το Βορρά μέχρι το Νότο, αυτό το κύμα ανανέωσης έχει οδηγήσει σε επέκταση των συμβάσεων μίσθωσης και πώλησης στη χώρα. Όταν μιλάμε για την αγορά ενός σπιτιού στην Πορτογαλία, ο καθένας έχει τη δική του αντίληψη: ορισμένοι προτιμούν πολλούς πολίτες και κέντρα animated όλο το χρόνο, όπως Faro και Portimão, άλλες μικρότερες περιοχές αλλά εξοπλισμένες με όλες τις υπηρεσίες.

Η Albufeira, για παράδειγμα, ήταν πολύ αγαπητή από το αγγλικό και το ιρλανδικό κοινό, το ίδιο ισχύει και για το Λάγος, το ιστορικό κέντρο από το οποίο οι ναυτιλιακοί πλοιοκτήτες εξεπλάγησαν για να εξερευνήσουν τις ακτές της Αφρικής στο παρελθόν. Η ακτή του Algarve που βρίσκεται πλησιέστερα στην Ισπανία, με τις πόλεις Tavira, Olhão και Vila Real de Santo António, είναι, αντιθέτως, ένας αγαπημένος προορισμός των Γάλλων που τα τελευταία χρόνια έχουν επενδύσει σε ακίνητα και αγόρασαν σπίτια και διαμερίσματα για στέγαση. δεκτικοί

Η δημόσια ακίνητη περιουσία είναι επομένως ένα πολύ σημαντικό στοιχείο της ιστορικής, πολιτιστικής και κοινωνικής ταυτότητας της χώρας και ένα πλούσιο και διαφοροποιημένο στοιχείο λόγω της ελκυστικότητας των περιοχών και της ευελιξίας στον κατασκευαστικό τομέα.

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB