Τι είναι μια προσφορά έκτακτης ανάγκης;

Μια προσφορά έκτακτης ανάγκης είναι μια προσφορά που έχει γίνει από τον αγοραστή και έχει γίνει δεκτή από τον πωλητή, αλλά υπόκειται σε έλεγχο ή η πώληση εξαρτάται από την τήρηση των αρχών. Είτε έχετε αγοράσει ένα κομμάτι ιδιοκτησίας πριν, είτε είστε πρώτος αγοραστής σπίτι-κάνοντας μια προσφορά σε ένα κομμάτι γης μπορεί να έρθει με κάποια σκαμπανεβάσματα. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τη διαδικασία, μπορεί να είναι περίπλοκο για μερικούς. Έχετε πολλή εστίαση κατά την αγορά ενός νέου ακινήτου, και η μεγαλύτερη είναι η τιμή που προσφέρετε.

Ορισμένοι αγοραστές μπορούν να αγοράσουν ακίνητα με μια παραδοσιακή προσφορά, η οποία περιλαμβάνει την οριστικοποίηση της τιμής, λήξη της ημερομηνίας λήξης και ημερομηνία κατοχής - μεταξύ μερικών άλλων όρων για τη συμφωνία σας. Όταν η προσφορά έκτακτης ανάγκης έρχεται να παίξει είναι όταν κάποιος πρέπει να πληροί μία από τις ακόλουθες προϋποθέσεις:




Έλεγχος έκτακτης ανάγκης
Εκτίμηση έκτακτης ανάγκης
Χρηματοδότηση έκτακτης ανάγκης
Αρχική πώληση Πτώχευση
Επισκευή έκτακτης ανάγκης




Το απρόβλεπτο των επιθεωρήσεων είναι μια κοινή προϋπόθεση που επιτρέπει στους αγοραστές να αποχωρήσουν από την προσφορά εάν υπάρχει ένα σημαντικό μειονέκτημα που προκύπτει κατά τη διαδικασία επιθεώρησης. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επιθεώρησης, ο αγοραστής μπορεί να ζητήσει από τον πωλητή να διορθώσει τα ζητήματα με το ακίνητο ή να πάρει το ακίνητο «ως έχει» και να τα διορθώσει.



Η Έκτακτη Αξιολόγηση είναι όταν ο δανειστής προσλαμβάνει ένα τρίτο μέρος για να αξιολογήσει και να εκτιμήσει το ακίνητο προκειμένου να επιτύχει μια δίκαιη αγοραία αξία του ακινήτου. Για παράδειγμα, εάν η αξία που αξιολογήθηκε από το τρίτο μέρος είναι μικρότερη από την τιμή πώλησης, η εκτίμηση έκτακτης ανάγκης σας δίνει την επιλογή να αποχωρήσετε από την αγορά. Γιατί κάποιος πρέπει να πληρώσει περισσότερα για την ιδιοκτησία από ό, τι αξίζει; Είναι δίκαιο να είναι σε θέση να αποχωρήσει από μια συμφωνία που είναι υπερτιμημένη.



Η έκτακτη χρηματοδότηση είναι μια άλλη συνήθης προϋπόθεση όπου ο αγοραστής κάνει μια προσφορά για το ακίνητο και εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο εξασφαλίζει τα οικονομικά του και αν τα κάνει κατά την επιλεγμένη χρονική περίοδο. Αυτό δίνει στον αγοραστή χρόνο για να εξασφαλίσει ένα καλό επιτόκιο και βεβαιωθείτε ότι μπορούν να αντέξουν οικονομικά να πληρώσουν για το ακίνητο.



Η έκπτωση στο σπίτι ή το ενδεχόμενο πώλησης του κατ 'οίκον συμβάντος επιτρέπει στον αγοραστή να κάνει την προσφορά εξαρτώμενη από την τρέχουσα κατοικία του αν έχει ήδη ένα ακίνητο. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν ο αγοραστής δεν μπορεί να αντέξει μια δεύτερη ιδιοκτησία. Το απρόβλεπτο θα δώσει στον αγοραστή μια χρονική περίοδο ως προς το πότε πρέπει να πουλήσει η τρέχουσα ιδιοκτησία του.



Η επείγουσα επισκευή είναι παρόμοια με την περίπτωση έκτακτης ανάγκης, όπου ο αγοραστής μπορεί να ελέγξει την αγορά με βάση τις επισκευές που πρέπει να γίνουν. Αυτό συμβαίνει συνήθως πριν ληφθεί η έκθεση επιθεώρησης και ο αγοραστής έχει προσδιορίσει αυτά τα προβλήματα.



Εάν γνωρίζετε ότι είναι καιρός να κάνετε μια προσφορά, αφήστε το Realigro να σας βοηθήσει σε αυτή τη διαδικασία. Έχουμε όλα τα εργαλεία προσβάσιμα στα χέρια σας! Να είστε βέβαιος να μάθετε αν πρέπει να κάνετε μια παραδοσιακή προσφορά ή μια προσφορά έκτακτης ανάγκης και ποιες συνθήκες θα ενσωματωθούν.

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB