10 τρόποι για να αποθηκεύσετε μια προκαταβολή

Προσπαθείτε να αποθηκεύσετε μια προκαταβολή σε ένα σπίτι ή σε μια επένδυση σε ακίνητα; Η εξοικονόμηση για οτιδήποτε μπορεί να είναι δύσκολη για τους ανθρώπους, ειδικά όταν πρόκειται για προκαταβολή σε ένα σπίτι. Πρέπει να πληρώσετε τον προϋπολογισμό σας παντού και να δημιουργήσετε λογικές συνθήκες διαβίωσης για τον εαυτό σας εν τω μεταξύ. Αυτό το άρθρο θα σας δείξει 10 τρόπους για να αποθηκεύσετε μια προκαταβολή, οι οποίες είναι εύλογες και απαιτούν απλώς να αλλάξετε κάποιες συνήθειες. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτούς τους 10 τρόπους παρακάτω. Μπορείτε να μας ευχαριστήσετε αργότερα!


Χρησιμοποιείτε πάντα μετρητά αντί για πίστωση




Εάν χρησιμοποιείτε μόνο μετρητά για να αγοράσετε πράγματα, θα δείτε ακριβώς πόσα δαπανούνται για το τι. Είναι πολύ εύκολο να τοποθετήσετε τα πράγματα στην πιστωτική κάρτα και να μην συνειδητοποιήσετε πόσο κοστίζει ή αν το χρειάζεστε. Όταν πληρώνετε με μετρητά, πονάει λίγο περισσότερο επειδή βλέπετε ότι τα μετρητά πάνε. Με αυτό τον τρόπο είστε πιο συνειδητοποιημένοι για το τι ξοδεύετε τα χρήματά σας.




Δημιουργήστε στόχους που μπορείτε να επιτύχετε




Όποιος κατέχει ένα κομμάτι γης έπρεπε να δημιουργήσει έναν στόχο και εργάστηκε για το στόχο αυτό. Όσο διατηρείτε το στόχο σας στο μυαλό σας, θα είστε σε θέση να το επιτύχετε. Κοιτάξτε τη μεγαλύτερη εικόνα και τα πράγματα θα συμβούν για σας.




Ορίστε έναν προϋπολογισμό




Αν ορίσετε έναν λογικό προϋπολογισμό και θα επιμείνετε σε αυτό, αυτό θα κάνει τη διαδικασία της εξοικονόμησης για μια προκαταβολή πολύ ευκολότερη. Αν πρέπει να αλλάζετε τον προϋπολογισμό σας τόσο συχνά, έτσι είναι. Τουλάχιστον έχετε κάποια καθοδήγηση για να σας κρατήσουμε στο σωστό δρόμο.




Ανοίξτε έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου ο οποίος έχει οριστεί μόνο για την προκαταβολή σας




Ανοίξτε έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου που είναι αφιερωμένος στην προκαταβολή σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν μπορείτε να το συνδέσετε με τη χρεωστική σας κάρτα, πράγμα που θα σας επέτρεπε να αποσύρετε χρήματα όποτε το χρειάζεστε. Αυτός ο λογαριασμός θα πρέπει να αυξάνεται με τυχόν επιπλέον χρήματα που έχετε αφήσει για να το βάλετε. Εάν βλέπετε τα χρήματα σε αυτόν τον λογαριασμό να μειώνονται από ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα.




Τοποθετήστε επιπλέον εισόδημα στον λογαριασμό σας ταμιευτηρίου




Εάν έχετε επιπλέον εισόδημα που κλοτσιάζει γύρω αφού έχετε πληρώσει όλους τους λογαριασμούς σας και έχετε αγοράσει όλα τα βασικά στοιχεία για το μήνα, βάλτε αυτά τα επιπλέον χρήματα στο λογαριασμό σας ταμιευτηρίου για την προκαταβολή σας. Το επιπλέον εισόδημα αυξάνεται, και όσο γρηγορότερα φτάνετε στο ποσό της πληρωμής σας - τόσο πιο σύντομα θα είστε σε θέση να αντέξετε οικονομικά μια ιδιοκτησία.




Σκεφτείτε πρώτα πριν περάσετε




Υπάρχει ένα τέτοιο πράγμα όπως οι συναισθηματικές δαπάνες και δεν συνειδητοποιούν τι αγοράζετε και πόσα πράγματα κοστίζουν. Βεβαιωθείτε ότι σκεφτείτε πρώτα το στοιχείο, προτού το αγοράσετε. Το χρειάζεσαι πραγματικά; Αξίζει τα χρήματα; Μπορούν αυτά τα χρήματα να εξοικονομηθούν και να τεθούν προς την προκαταβολή μας;




Αποφύγετε τους πειρασμούς




Δοκιμάστε και αποφύγετε να βρεθείτε σε θέση όπου θα μπορούσαν να προκύψουν πειρασμοί. Κοιτάξτε τη μεγαλύτερη εικόνα και το γεγονός ότι εάν βάζετε τα χρήματά σας προς μια προκαταβολή - θα έχετε ένα σπίτι έξω από αυτό.




Δημιουργήστε μια λίστα όταν κάνετε αγορές




Μια λίστα είναι ένας σωτήρας όταν προσπαθείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και να κερδίσετε κάτι μεγαλύτερο. Αν πάτε κάπου χωρίς λίστα, πιθανότατα πρόκειται να αγοράσετε πράγματα που δεν χρειάζεστε και να ξοδεύετε περισσότερα χρήματα από ό, τι είχατε. Είναι μια μεγάλη τεχνική προϋπολογισμού.




Πουλήστε οτιδήποτε δεν χρησιμοποιείτε ή δεν χρειάζεστε




Αν έχετε πράγματα που δεν χρησιμοποιείτε ή δεν χρειάζεστε, εξετάστε την πώληση για επιπλέον χρήματα. Γιατί χρειάζονται πράγματα για αυτό δεν είναι κανένα όφελος για σας; Να είστε λογικοί σε ό, τι πώλησή σας, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι μια επιλογή για σας αν προσπαθείτε να εξοικονομήσετε για μια προκαταβολή.








Ξέρτε τι ξοδεύετε




Αυτός είναι ένας μεγάλος τρόπος για να σώσετε! Ξέρτε πού πηγαίνουν τα χρήματά σας κάθε μήνα και πόσα κοστίζουν τα πράγματα. Προσπαθήστε να περιορίσετε τις δαπάνες όπου κι αν βρίσκεστε και τον προϋπολογισμό. Δείτε τις διαφορετικές επιλογές από όπου μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα. Κάθε bit βοηθάει στην εξοικονόμηση για μια προκαταβολή.

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB