5 πολυτελείς θέσεις για αγορά ακινήτων το 2019

Είναι το έτος για την αγορά ακινήτου, καθώς όσο πιο γρήγορα κάνετε την επένδυσή σας, τόσο περισσότερο κεφάλαιο θα έχετε στο τέλος. Είτε βάζετε μια προκαταβολή για ένα σπίτι για τον εαυτό σας, είτε κοιτάζετε μια ιδιοκτησία ενοικίασης για να κάνετε έσοδα από μίσθωση - αυτά τα πέντε μέρη είναι θέσεις που θα αυξηθούν σε αξία καθώς τα χρόνια συνεχίζονται. Τούτου λεχθέντος, το αρχικό κόστος του ακινήτου είναι υψηλότερο από άλλα μέρη σε όλο τον κόσμο. Αν θέλετε πολυτέλεια, έρχεται σε μια όμορφη δεκάρα. Ας ρίξουμε μια ματιά στα 5 πολυτελή μέρη για να αγοράσει ακίνητα το 2019:





1. Μανχάταν, Νέα Υόρκη



Το Μανχάταν, η Νέα Υόρκη είναι επιχειρηματική πρωτεύουσα του κόσμου. Η μέση τιμή καταλόγου είναι 25 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Η υψηλότερη τιμή πώλησης το 2017 ήταν 41 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ και η μέση τιμή ανά τετραγωνικό πόδι ήταν 4.885 δολάρια. Το Μανχάταν είναι ένας τόπος που θα σας δώσει πάντα την απόδοση της επένδυσής σας.



2. Λος Άντζελες, Καλιφόρνια



Το Λος Άντζελες, η Καλιφόρνια είναι γνωστή για την κεντρική του θέση, όπου ζουν πολλά αστέρια κινηματογράφου και προσωπικότητες. Η μέση τιμή καταλόγου στο LA είναι περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια, με την υψηλότερη θέση να πωλείται για 24,15 εκατομμύρια το 2017. Η τιμή ανά τετραγωνικό πόδι είναι περίπου $ 2000.



3. Maui, Χαβάη



Το Maui είναι γνωστό ως πολυτελές προορισμό για ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Οποιοδήποτε νησί, γενικά, είναι συνήθως λίγο πιο ακριβό και πολυτελές. Δεδομένου ότι ο Maui εξακολουθεί να είναι εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, πολλοί άνθρωποι από τις ΗΠΑ ταξιδεύουν και ζουν στο Maui. Φυσικά, οι επισκέπτες από όλο τον κόσμο θα αγαπούν να έχουν ιδιοκτησία εδώ και υπάρχει μια αγορά γι 'αυτό. Ο υψηλότερος τόπος που πωλήθηκε το 2017 πήγε για 16 εκατομμύρια, με τη μέση τιμή καταλόγου των μέσων τιμών στα 4 εκατομμύρια. Ανά τετραγωνικό πόδι, είναι περίπου $ 969. Maui είναι μια μεγάλη επενδυτική επιλογή γύρω από όλα.



4. Σαρασότα, Φλώριδα



Sarasota, Florida είναι ένας όμορφος προορισμός όλο το χρόνο, με υψηλή τουριστική τιμή κάθε χρόνο. Η Sarasota βρίσκεται σίγουρα στον χαμηλότερο προϋπολογισμό από την άποψη των κορυφαίων 5 πολυτελών θέσεων για επενδύσεις σε ακίνητα το 2019. Η μέση τιμή καταλόγου για μια θέση στη Sarasota είναι περίπου 3,5 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Ανά τετραγωνικό πόδι, θα εξετάζατε περίπου $ 700 USD. Η υψηλότερη τιμή πώλησης το 2017 ήταν 9 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.



5. Άσπεν, Κολοράντο



Aspen, το Κολοράντο είναι ένα μεγάλο τουριστικό σημείο το χειμώνα, λόγω της οροσειράς, και ιδρύθηκε ως εξορυκτικό στρατόπεδο πίσω κατά τη διάρκεια της Κολοράντο Silver Boom. Το Aspen ονομαζόταν 'Aspen' λόγω όλων των ασβεστολιθικών δέντρων στη θέση. Η μέση διάμεση τιμή για μια θέση στο Aspen του Κολοράντο είναι περίπου 10 εκατομμύρια. Η υψηλότερη θέση που πωλήθηκε το 2017 ήταν 30 εκατομμύρια. Η μέση τιμή ανά τετραγωνικό πόδι είναι περίπου $ 1600 USD.





Σύμφωνα με την Wealth-X "Οι πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου διαθέτουν δάνειο αξίας 2,7 τρισεκατομμυρίων δολαρίων και συρρέουν σε πολλές από τις ίδιες πόλεις για να αγοράσουν ακίνητα. Οι τιμές των ακινήτων βασίζονται σε μονοκατοικίες και τα στατιστικά στοιχεία προέρχονται από την Coldwell Banker + The Institute for Luxury Home Marketing. Για να βρείτε περισσότερα ακίνητα στην περιοχή που ψάχνετε κάντε κλικ εδώ!





Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB