Κοιλάδα των Ναών, Συρακούσες και Ραγκούζα: Σικελία Bedda

Σικελία: ηλιοβασίλεμα, κρυστάλλινη θάλασσα, χρυσαφένιες παραλίες, εσπεριδοειδή, αραντίνες και κανόλι, μια φιλόξενη γη και τόπος συνάντησης των αρχαίων λαών. Βυθισμένη στη Μεσόγειο, φέρνει μαζί της αιώνες διαφορετικών πολιτισμών, που έχουν αφήσει το σημάδι τους μέσα από την τέχνη. Το νησί είναι σήμερα μια από τις πιο συναρπαστικές περιοχές της Ιταλικής χερσονήσου. Το λίκνο του συγγραφέα Pirandello, διαφοροποιείται από την Ανατολή προς τη Δύση με τις ιδιαίτερες και μοναδικές θέσεις του.

Ο Ακράγκα για τους Έλληνες, το Αγκριτζέντο σήμερα, είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο πυκνοκατοικημένες πόλεις της ιστορίας. Ιδρύθηκε από το ρόδιο-κρητικό γέλο το 580 π.Χ. Είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο για την υπέροχη κοιλάδα των Ναών. Συμπεριλαμβανόμενος στον κατάλογο των τόπων παγκόσμιας κληρονομιάς (UNESCO), είναι ένας αρχαιολογικός χώρος που σας αφήνει χωρίς ανάσα. Επεκταθεί σε 1300 εκτάρια, είναι ο μεγαλύτερος αρχαιολογικός χώρος στον κόσμο. Η κοιλάδα χαρακτηρίζεται από τα ερείπια δώδεκα δωρικών ναών, οχυρώσεων, μια τεράστια νεκρόπολη και πολλά άλλα σημεία όπου είναι δυνατόν να αναπνέουμε τον άνεμο του παρελθόντος. Το βασικό στοιχείο είναι αναμφισβήτητα το ελληνικό θέατρο, το οποίο φιλοξένησε πέρυσι περίπου 583.465 τουρίστες.

Για να ζήσετε αυτήν την ψευδή εμπειρία, μπορείτε να βρείτε τα ακίνητα προς πώληση στο Agrigento εδώ.


Δεν μπορείτε να επισκεφθείτε τη Σικελία χωρίς να θαυμάσετε την πόλη των Συρακουσών. Χτισμένο από τους Κορινθίους, ονομαζόταν Cicero ως '' Η ωραιότερη και σπουδαία πόλη της Ελλάδας ''. Αφού έγινε η πρωτεύουσα της βυζαντινής αυτοκρατορίας και επέζησε από το σεισμό του 1693, κηρύχθηκε επίσης παγκόσμιος χώρος πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Ήταν επίσης ένας σημαντικός τόπος σε πολιτικό-διεθνές επίπεδο το 2009, που φιλοξένησε τη G8 για το περιβάλλον.

Όμορφη από κάθε άποψη, τα Συρακούσες δείχνουν τα σημάδια της Ελληνιστικής εποχής με τη Ροκ Νεκρόπολη της Παντάλιτζας, το νησί της Ορτίγια (στο οποίο υπάρχει το ελληνικό αμφιθέατρο που χρησιμοποιείται ακόμα), το Αρχαιολογικό Πάρκο της Νεάπολης και το Κάστρο Ευρυάλο. Εάν είστε παθιασμένοι με την ελληνική τέχνη, αυτή είναι η περιοχή για να επισκεφθείτε για να επιλέξετε τα ακίνητα προς πώληση στις Συρακούσες.

Τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο είναι η πόλη Ragusa.Inserita Val di Noto είναι ένα από τα σημαντικότερα μπαρόκ κέντρα που εξακολουθούν να υπάρχουν. Το ιστορικό κέντρο συμπεριλήφθηκε στη λίστα της UNESCO το 2002 χάρη στη χαρακτηριστική μπαρόκ Ragusa. Τι χαρακτηρίζει; Πρόκειται για μια ανακατασκευή απλών, εκλεπτυσμένων και εκλεκτικών έργων ταυτόχρονα. Το μεγαλύτερο μέρος της καλλιτεχνικής κληρονομιάς βρίσκεται στην αρχαία περιοχή της Ibla. Πλούσιο σε θρησκευτική αρχιτεκτονική (όπως ο καθεδρικός ναός του San Giorgio, ο ναός του San Giuseppe), φιλοξενεί επίσης πολλά πάρκα και φυσικά καταφύγια. Για να μην χάσετε ούτε καν ένα, μπορείτε να βρείτε ακίνητα προς πώληση στην Ragusa εδώ.


Μετά την επίσκεψη στη Σικελία, μπορεί κανείς να ορίσει μόνο '' Bedda ''.

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB