Οι ιταλικές πρωτεύουσες επενδύθηκαν στη γαλλική κατασκευή: γι 'αυτό αξίζει τον κό

Τα τελευταία χρόνια υπήρξαν διαφορετικές ανάγκες που οδήγησαν την ιταλική επιχείρηση να μετακομίσει στο εξωτερικό, διατηρώντας στην Ιταλία μόνο την έδρα των διαφόρων εταιρειών. Κατάσταση που έχει φέρει αλλαγές από οικονομική άποψη, αλλά και κοινωνικές επιπτώσεις σε ό, τι είναι το οικονομικοοικονομικό όραμα της χώρας.

Ομοίως, σημειώθηκαν αλλαγές και στον τομέα των κατασκευών. Ειδικά από το 2017, οι ιταλικές εταιρείες αύξησαν τις δραστηριότητές τους στον τομέα των ακινήτων, ιδίως στη Γαλλία. Η χώρα του Lumi έχει εγκρίνει σε συνεργασία με το Ιταλικό Εμπορικό Επιμελητήριο της Νίκαιας τις εγκαταστάσεις που επιτρέπουν στους επαγγελματίες να ενισχύσουν τις δυνατότητές τους στη γαλλική επικράτεια χάρη στην κατασκευή των πρώτων ad hoc ναυπηγείων με στόχο τη βελτίωση των επαγγελματικών τους στοιχείων.

Πριν από την ανάλυση του προαναφερθέντος φακέλου, είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε τον τρόπο δομής του γαλλικού κτιριακού τομέα. Σε αντίθεση με την ιταλική, είναι πολύ πιο περίπλοκο να χωριστεί σε τρεις ομάδες:

- βαριές υπηρεσίες και υπηρεσίες εφοδιασμού

- κατασκευή και προώθηση

- αστικές κατασκευές και δημόσια έργα

Εάν στην Ιταλία ο τομέας εξακολουθεί να σταθεροποιείται, στη Γαλλία απασχολεί περίπου το 21% του πληθυσμού. Τα μόνα προβλήματα σχετίζονται με την οικονομική συμπεριφορά ατόμων που, απρόβλεπτα, μπορούν να αλλάξουν το σύστημα και να επηρεάσουν τις δραστηριότητες κατασκευής, ανακαίνισης και συντήρησης.

Για να γίνει κατανοητή η σημασία της γαλλικής κατασκευής, αρκεί να ληφθεί υπόψη ότι υπολογίζεται κατά μέσο όρο περίπου 170 δισ. Ευρώ, αντιπροσωπεύοντας 1,4 εκατ. Υπαλλήλους και 401 000 εταιρείες. Η ενέργεια του τομέα είναι ιδιαίτερα αισθητή στη γαλλική κουλτούρα. Η θετική τάση που εγκαινιάστηκε το 2016 συνεχίζει να παραμένει, δημιουργώντας ευκαιρίες απασχόλησης σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της FFB, οι απόψεις για την τάση των κτιρίων για το 2025 είναι οι εξής:

- Η αύξηση της ψηφιακής τεχνολογίας μέσω του μοντέλου BIM (Building Information Model) 5 και της άκαμπτης διαχείρισης6, - Αύξηση του αθέμιτου ανταγωνισμού, παρά τα μέτρα που έχουν ληφθεί τα τελευταία 2 χρόνια, τα οποία θα οδηγήσουν στη στέρηση μεταξύ 50.000 και 200.000 θέσεων εργασίας διεθνώς, - Η αύξηση της αυτοαπασχόλησης.

Ο ακρογωνιαίος λίθος αυτής της ανάκαμψης είναι η Κυανή Ακτή, η οποία το 2016 σημείωσε κύκλο εργασιών 10,3 δισ. Ευρώ, με 63 681 εταιρείες και 103 341 υφισταμένους. Οι εκλογικές περιφέρειες με το υψηλότερο ποσοστό απασχόλησης στον τομέα είναι το τμήμα Bouches du Rhône, οι θαλάσσιες Άλπεις και η Var.

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB