Πώς να φτιάξετε ένα μικρό χώρο διαβίωσης, να αισθανθείτε μεγάλο

Ίσως να είστε φοιτητής που ζει σε ένα δωμάτιο dorm, ή έχετε επιλέξει ότι η τέλεια τοποθεσία σε μια μητροπολιτική περιοχή, είτε, θέλετε ο χώρος διαβίωσης σας να αισθάνεστε μεγαλύτερο από ό, τι είναι ήδη. Ένα πράγμα που πρέπει να αποφύγετε είναι ακαταστασία. Όσο περισσότερο τα έπιπλα και τα αντικείμενα που γεμίζετε στο χώρο σας, τόσο μικρότερος μπορεί να νιώσει ο χώρος σας. Εδώ είναι οι 20 καλύτερες συμβουλές μας για να κάνουμε έναν ζωντανό χώρο να αισθανόμαστε και να φαίνονται πολύ μεγαλύτεροι.




Επιλέξτε μια ουδέτερη παλέτα χρωμάτων που θα ακολουθήσετε σε όλο το σπίτι σας. Τα ουδέτερα χρώματα θα μεγεθύνουν οπτικά το βλέμμα του χώρου σας.
Χρησιμοποιήστε απλά χαλιά χρώματος καθώς τα ενοποιημένα χρώματα επεκτείνουν το βλέμμα του χώρου σας.
Χρησιμοποιήστε κουρτίνες στα παράθυρά σας, τα οποία έχουν το ίδιο χρώμα με τους τοίχους σας - ειδικά κουρτίνες. Χρησιμοποιώντας τα ίδια αντικείμενα χρώματος, καθώς οι τοίχοι σας θα κάνουν το δωμάτιο σας να φαίνεται μεγαλύτερο.
Κρατήστε τα παράθυρά σας ανοικτά και επωφεληθείτε από το φυσικό φως όπου μπορείτε.
Αγοράστε ένα μεγάλο έργο τέχνης για να το βάλετε στον τοίχο. Η τέχνη θα εμφανιστεί δραματική και θα κάνει τον χώρο να αισθάνεται μεγαλύτερο.
Οι καθρέφτες είναι ένας από τους κορυφαίους τρόπους για να κάνετε το μικρό σας χώρο να αισθάνεται μεγαλύτερο. Οι αντανακλάσεις από τον καθρέφτη θα διπλασιάσουν την εμφάνιση του χώρου.
Ένα ριγμένο δάπεδο ή στρώμα θα κάνει το δωμάτιο να εμφανίζεται σαν να συνεχίζει αιώνια.
Ένα μεγάλο έπιπλο για να γεμίσετε το δωμάτιο θα το κάνει να αισθάνεται μεγαλύτερο, επειδή χρησιμοποιείτε το χώρο με ένα στοιχείο. Μην το γεμίζετε με πολλά μεγάλα κομμάτια - το ένα είναι άφθονο. Πάρα πολλά έπιπλα στο ίδιο δωμάτιο θα το κάνουν να φαίνεται μικρότερο.
Ο ανοιχτός φωτισμός χωρίς φωτιστικά θα ενισχύσει το μέγεθος του δωματίου και δεν θα τραβήξει το βλέμμα σε ένα συγκεκριμένο σημείο.
Τα αξεσουάρ από γυαλί είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διακοσμήσετε το δωμάτιο και να το κάνετε να νιώθει μεγάλη. Ακριβώς όπως τα διάφανα ή καθαρά έπιπλα.
Αφήστε τα blind σας ανοιχτά και τα παράθυρα ακάλυπτα.
Αν σας αρέσουν οι ζωγραφισμένες οροφές, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε ένα λαμπερό χρώμα για να κάνετε το δωμάτιο να αισθάνεται σαν να έχετε υψηλό ταβάνι. Φωτά χρώματα εκπέμπουν αυτήν την ψευδαίσθηση.
Γωνία των επίπλων σας. Μην τοποθετείτε τα έπιπλα επάνω στους τοίχους.
Ένας μεγάλος πάγκος που είναι το κύριο συστατικό της κουζίνας θα κάνει την κουζίνα σας να αισθάνεται μεγαλύτερη.
Προσπαθήστε να επιλέξετε έπιπλα που ταιριάζουν με το χρώμα στο δωμάτιό σας. Αυτό θα βοηθήσει να αναμειχθεί το δωμάτιο μαζί και να εκπέμψει την ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου δωματίου.
Οι βιβλιοθήκες τοίχου και οροφής θα κάνουν τα ανώτατα όριά σας να φαίνονται πολύ μεγαλύτερα.
Βάλτε τα ράφια γύρω από το δωμάτιο και αφήστε μερικά κενά κενά.
Αγοράστε έπιπλα πολλαπλών χρήσεων, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για περισσότερους από έναν σκοπούς. Ένας καναπές που βγαίνει σε ένα κρεβάτι.
Εάν θέλετε ένα μεγάλο καναπέ ή δύο στο δωμάτιό σας, προσπαθήστε να βρείτε ένα με ανυψωμένα πόδια. Αυτό θα δημιουργήσει ένα αίσθημα χώρου.
Βρείτε ένα τραπέζι που μπορεί να επεκταθεί.


Όλες αυτές οι συμβουλές που παρέχονται σε αυτό το άρθρο θα βοηθήσουν τον μικρό σας χώρο ζωής να αισθάνεται πολύ μεγαλύτερος.

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB