5 θέσεις για διαμονή για τις διακοπές των Χριστουγέννων (και όπου είναι βολικό!)

Τελικά η πιο αναμενόμενη ημέρα του έτους έχει φτάσει: τα Χριστούγεννα! Αλλά δεν είναι μόνο μια μέρα εορτασμού και ευφυίας: είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή για να οργανώσετε μια απόδραση από την καθημερινή ζωή. Αν είστε μέρος του ποσοστού που δεν είναι αφιερωμένο στην παράδοση, αλλά στον εραστή του ταξιδιού, τότε δεν μπορείτε να χάσετε αυτή τη νέα λίστα (όχι δώρα) αλλά το πιο όμορφο και βολικό για τα Χριστούγεννα του 2018!



ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ - ΑΛΑΜΠΑΜΑ

Κατά μήκος της ακτής του Κόλπου της Αλαμπάμα, ένα θαυμάσιο θέαμα είναι εγγυημένη από τις υπέροχες πολύχρωμες ή χιονισμένες παραλίες.

Εάν είστε λάτρης λευκής ειλικρίνειας, τότε είστε στο σωστό μέρος, αλλά είναι επίσης ένας ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να απολαύσουν μια φυσική εμφάνιση χρώματος. Εάν ανήκετε στη δεύτερη αυτή κατηγορία, δεν θα μπορείτε να χάσετε το Gulf Shores και την Orange Beach.

Οι δραστηριότητες που μπορούν να διεξαχθούν είναι πολλές, αλλά η πιο γνωστή είναι η διαδρομή με το αυτοκίνητο κατά μήκος της παραλίας.

Εάν είστε ανίατη ρομαντική, τότε θα πρέπει να πάτε στη δουλειά για να βρείτε ένα ακίνητο στην Αλαμπάμα.



FREDERICKSBURG- TEXAS



Μια πόλη που αποικίστηκε από τους Γερμανούς, πίσω στο 1800, είναι μια μαγευτική, γραφική και vintage θέση!

Σίγουρα δεν μπορείτε να είστε πεινασμένοι στην πόλη των τυπικών γερμανικών αρτοποιείων και εστιατορίων. Αυτό το έτος, ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο 30 ποδιών και μια 26χρονη Χριστουγεννιάτικη πυραμίδα τοποθετήθηκαν στην Marktplatz, στις αγορές και στις παραδοσιακές αγορές του δρόμου.

Είναι ο σωστός συμβιβασμός για όσους δεν θέλουν να παραιτηθούν από τις παραδόσεις, αλλά ταυτόχρονα θέλουν να απολαύσουν αξέχαστες διακοπές!



HEALDSBURG, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ



Ας κινηθούμε τώρα στην Καλιφόρνια, ακριβώς στο Healdsburg.

Η πόλη σε αυτή την περίοδο έχει εγκαταλείψει (αλλά όχι εντελώς) το συνηθισμένο στυλ "χώρας" για να αγκαλιάσει το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Γεμάτο τοπικά, με μια τρελή νυχτερινή ζωή, είναι το τέλειο μέρος όπου η νεωτερικότητα και η παράδοση συναντιούνται και, σε αυτή την περίοδο, όλα συνοδεύονται από αφρώδη κρασιά και μια επιλογή από σπιτικά κέικ Mimosa (πραγματικά να δοκιμάσετε!).





SANTA FE, ΝΕΟ ΜΕΞΙΚΟ

Οι σύγχρονες γκαλερί τέχνης, τα εκπληκτικά φώτα είναι μόνο δύο από τα βασικά λόγια των Μεξικανικών Χριστουγέννων της Σάντα Φε.

Σε αυτή την περίοδο τα μουσεία και οι γκαλερί είναι γεμάτες με τουρίστες (ακόμη και για τις πολυάριθμες εορταστικές εκπτώσεις στα εισιτήρια εισόδου).

Η πόλη έχει επίσης ένα ρεκόρ που δεν πρέπει να υποτιμάται: το υπέροχο spa επίσης σε εξωτερικούς χώρους.

Λοιπόν, για μια καλά άξιζε χαλάρωση αυτός είναι ο σωστός προορισμός!





TABERNASH, COLORADO





Τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο είναι αυτή η χιονισμένη πόλη στο Κολοράντο.

Εδώ αν είστε λάτρης της ιππασίας και του παλιού West, δεν θα βαρεθείτε!

Τα εστιατόρια προσφέρουν παραδοσιακή γαστριμαργική, επιτρέπονται σκι αντοχής κατά μήκος των κοιλάδων και, χωρίς να ξεχνάμε την οικολογική πλευρά, είναι μια από τις πιο βιώσιμες πόλεις!

Η περιήγηση σε φαγητό και κρασί για τους λάτρεις των τυπικών κρασιών δεν πρέπει να χάσετε.

Αν αγαπάτε την κουλτούρα των τροφίμων, ήσυχη, υπάρχει χώρος και για σας!







Και εσείς, ποια πόλη θα επιλέξετε για την απόδραση των Χριστουγέννων σας!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB