Ρωσία: επειδή οι επενδύσεις σε ακίνητα έχουν επιβραδυνθεί

Ρωσία: επειδή οι επενδύσεις σε ακίνητα έχουν επιβραδυνθεί. Φαίνεται ότι αυτή δεν είναι η ιδανική περίοδος για τη Ρωσία όσον αφορά τις επενδύσεις. Παρά το πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο θα έπρεπε να έχει φέρει μεγαλύτερη οικονομική προβολή στην αντίθετη χώρα, πάντα στις ΗΠΑ, η Ρωσία φαίνεται να παρουσιάζει απότομη πτώση της ακίνητης περιουσίας, σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.



Εάν θέλετε να αναζητήσετε ένα διαμέρισμα στη Ρωσία, θα μπορούσατε να είστε μια λευκή μύγα!



Ας μάθουμε γιατί!



Το 2018, λιγότερα από 13 δισεκατομμύρια λιγότερα επενδύθηκαν σε ρωσικά τούβλα σε σύγκριση με το 2017.

Οι αιτίες είναι πολλές, αλλά σίγουρα περιλαμβάνουν στην κατηγορία αυτή την υποτίμηση του ρουβλίου κατά 10% και την αστάθεια της χρηματαγοράς.



Οι νέες κυρώσεις των ΗΠΑ έχουν επίσης φέρει πολυάριθμους περιορισμούς και γενικό σκεπτικισμό σε πιθανούς επενδυτές, οι οποίοι επέλεξαν άλλες περιοχές.



Το πρώτο εξάμηνο του έτους, ο οικιακός τομέας έλαβε αρχικά ιδιαίτερη προσοχή, περίπου το 35% των ακινήτων.

Αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό σε σύγκριση με τις παραμέτρους του περασμένου έτους.



Ο λόγος για τον οποίο η Ρωσία προσπαθεί με κάθε τρόπο να αναβιώσει την αγορά τούβλων, μειώνοντας την τιμή των σπιτιών και αυξάνοντας τα ενοίκια.

Εκτιμάται επίσης ότι το έθνος θέλει να αντιμετωπίσει αυτήν την οικονομική-πολιτική κρίση μέσω κρατικής χρηματοδότησης προσανατολισμένης στην κατασκευή νέων επιχειρηματικών κέντρων για την προσέλκυση πλούσιων και πλούσιων ανθρώπων έτοιμων να επενδύσουν.



Υπάρχει μια γενική έλλειψη εμπιστοσύνης που προκαλείται από τη διπλωματική ένταση μεταξύ του Τραμπ και του Πούτιν, η οποία, όπως όλα τα διεθνή πολιτικά ζητήματα, ρίχνει ανεπανόρθωτα στον οικονομικό κόσμο.



Επομένως, οι επενδυτές χωρίζονται σε δύο μακροοικονομικές κατηγορίες.



Όσοι δεν θέλουν να επηρεαστούν από αυτήν την απαισιοδοξία και επενδύουν σημαντικά λόγω της έλλειψης ανταγωνισμού και του ευρέος φάσματος επιλογών (καθώς και των χαμηλότερων τιμών) και των πιο φοβισμένων επενδυτών που φοβούνται την υποτίμηση της ιδιοκτησίας και την αδυναμία υποστήριξης τα έξοδα υποθετικά δεν έχουν έγκυρη οικονομική απόδοση.



Ποιο θα είναι το καθοριστικό σημείο καμπής;

Θα είναι δυνατόν να ξεφύγουμε από αυτό το αδιέξοδο;



Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, η απάντηση είναι θετική, δεδομένης της ταχείας παγκόσμιας οικονομικής τάσης που, αν και αργά, θα επενδύσει επίσης τη Ρωσία, προσφέροντας ριζοσπαστικό ενδιαφέρον στον τομέα των ακινήτων.

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB