Θα πρέπει να πουλήσετε το σπίτι σας ή να ανακαινίσετε;

Μήπως αγοράσατε το σπίτι σας με τη νοοτροπία ότι δεν θα την κρατήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα; Είστε τώρα συνδεδεμένοι με το σπίτι σας και αισθάνεστε σαν να ανακαινίσετε ότι θα ήταν αρκετό; Μπορεί να αισθάνεστε όπως εσείς και το σπίτι σας δεν είναι η τέλεια εφαρμογή, και αυτό είναι εντάξει. Έχετε μερικές επιλογές που μπορείτε να εξετάσετε. Πρέπει να πουλήσετε το σπίτι σας ή να ανακαινίσετε;

Είναι φυσιολογικό να θέλετε να αλλάξετε τα πράγματα στο σπίτι σας, ακόμα και όταν το χτίζετε από το μηδέν. Έρχεστε να μάθετε ότι ορισμένα πράγματα θα λειτουργούσαν καλύτερα σε ορισμένα μέρη και ότι μια κρεβατοκάμαρα θα έπρεπε να έχει διαρθρωθεί διαφορετικά και ούτω καθεξής. Για παράδειγμα: «Αγαπώ το σπίτι μου, αλλά το μπάνιο δεν είναι αρκετά μεγάλο.» Μικρές αλλαγές μπορούν να γίνουν με ανακαινίσεις, αλλά αν βρίσκεστε στο σημείο όπου υπάρχει πληθώρα αλλαγών που πρέπει να γίνουν - τότε ίσως είναι πιο κερδοφόρα να πουλήσει και να αγοράσει μια νέα κατοικία. Οι ανακατασκευές μπορεί να είναι δαπανηρές και τα πράγματα προστίθενται ανάλογα με το τι κάνετε. Λάβετε υπόψη το κόστος όλων των αλλαγών και αν μπορείτε ή όχι να βρείτε ένα νέο μέρος για μια πιο προσιτή τιμή.



Τα προβλήματα μπορεί να μην προκύψουν στο σπίτι. μπορεί να είναι αυτό που είναι έξω από το σπίτι που προκαλεί τα προβλήματα. Ίσως είστε στο νερό, και το σπίτι σας πλημμυρίζει όλη την ώρα ή βρίσκεστε σε έναν πολυσύχναστο δρόμο, ο οποίος είναι δυνατός και συντριπτικός για σας. Υπάρχουν προβλήματα που ίσως δεν έχετε συνειδητοποιήσει μέχρι να μετακινηθείτε. Αυτό είναι εντάξει γιατί δεν χρειάζεται να παραμείνετε σε ένα μέρος εάν είστε κύριος του σπιτιού σας. Έχετε πολλές διαφορετικές επιλογές για να εξετάσετε. Αυτός είναι ένας από τους όμορφους παράγοντες για την ιδιοκτησία της δικής σας θέσης και την ικανότητα να ελέγχετε τις αποφάσεις σας.



Ένας μεγάλος παράγοντας αποφασιστικής σημασίας είναι το αν το σπίτι σας είναι εκεί όπου η καρδιά σας είναι ή όχι. Έχετε καλή σχέση με τους γείτονές σας; Πώς αισθάνεστε για τη θέση του σπιτιού σας και των γύρω χώρων; Είστε σε μια περιοχή που μεγαλώνει; Αν αγαπάτε την περιοχή που βρίσκεστε και έχετε ισχυρούς δεσμούς με τους γείτονές σας, ίσως η ανακαίνιση είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Αν δεν έχετε δεσμούς με τους γείτονές σας και δεν απολαμβάνετε ιδιαίτερα τη θέση που βρίσκεστε, τότε η πώληση μπορεί να είναι η σωστή απόφαση για εσάς.



Ίσως να είστε στο στάδιο όπου η οικογένειά σας μεγαλώνει και δεν υπάρχει τρόπος να κάνετε μαγικό κάνοντας ένα υπνοδωμάτιο στο χώρο που έχετε ήδη. Εσείς πρέπει είτε να ανακαινίσετε και να χτίσετε σε άλλο δωμάτιο ή να βρείτε ένα μέρος που διαθέτει αρκετά υπνοδωμάτια για την οικογένειά σας. Αυτά είναι ερωτήσεις που πρέπει να ρωτήσετε και να εξετάσετε για να βεβαιωθείτε ότι είναι στον προϋπολογισμό. Θέλετε επίσης να διασφαλίσετε ότι το κόστος εκ των προτέρων θα αποφέρει κέρδη για την επένδυσή σας. Ορισμένες αναβαθμίσεις στο σπίτι δεν καλύπτουν το ήμισυ των δαπανών τους, ενώ άλλοι μπορούν να κάνουν πίσω το 80-90%. Και πάλι εξαρτάται από το πόσο μεγάλη ανακαίνιση θέλετε.



Ο καλύτερος τρόπος για να καθορίσετε αν πρέπει να πουλήσετε ή να ανακαινίσετε το σπίτι σας είναι να καθορίσετε τι πρέπει να γίνει με το σπίτι σας. Στη συνέχεια ξεκινήστε να τιμολογείτε τα πάντα και δημιουργήστε έναν προϋπολογισμό. Δείτε επίσης και άλλα σπίτια που βρίσκονται στον προϋπολογισμό σας και ανταποκρίνονται σε όλα τα κριτήρια που ψάχνετε. Κοιτάξτε τα αρνητικά και τα θετικά με τα δύο και προσπαθήστε να καταλήξετε σε ένα συμπέρασμα για το τι κάνει πιο νόημα και τι θα σας κάνει πιο ευτυχισμένους. Αν δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένοι με το σπίτι σας, η καλύτερη απόφαση θα ήταν να πουλήσετε.



Στο Realigro, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε ένα σπίτι που θα σας κάνει πιο ευτυχισμένους και θα ταιριάζει με όλες σας τις επιθυμίες και ανάγκες. Είστε ένα βήμα μακριά από την εύρεση του ονείρου σας.

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB