5 παράγοντες που θα μπορούσαν να αυξήσουν την αξία του σπιτιού σας

Ένα σπίτι είναι μια επένδυση, ανεξάρτητα από το θέμα. Δεν έχει σημασία αν ζείτε σε αυτό ή ενοικιάζετε το, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι κερδίζετε ή ότι θα ωφεληθείτε στο μέλλον. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε κατά την αγορά ενός σπιτιού, και μερικά μπορεί να έρθουν με έκπληξη. Ας ρίξουμε μια ματιά στους 5 παράγοντες που θα μπορούσαν να αυξήσουν την αξία του σπιτιού σας:

1. Μία μπλε κουζίνα και μπάνιο
2. Να ακολουθείτε τις τάσεις
3. Την εγγύτητά σας με την πόλη
4. Βρίσκεται κοντά στο Starbucks ή σε ένα δημοφιλές καφέ
5. Διακοσμήστε το σπίτι σας με καθρέφτες


Η μπλε διακόσμηση σε ένα μπάνιο είναι πολύ κοινή, καθώς μοιάζει με το νερό. Βρίσκεται ότι οι άνθρωποι που ζωγραφίζουν τους τοίχους τους μπλε και διακοσμούν το μπάνιο τους και τις κουζίνες τους μπλε-νοιάζονται περισσότερο για το χώρο τους.

Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε τις νέες τάσεις, επειδή οι άνθρωποι αναζητούν ένα ενημερωμένο σπίτι. Εάν βλέπουν ένα μέρος με σόμπα και ψυγείο που φαίνεται vintage, αυτό μπορεί να τους πείσει να κοιτάξουν αλλού. Πόρτες αχυρώνα είναι μια νέα τάση, και σύμφωνα με μια μελέτη-ένα μέρος με μια πόρτα αχυρώνα στην περιγραφή που πωλούνται για περισσότερο από 12 τέλεια υψηλότερη. Είναι αδύνατο να αλλάζετε συνεχώς το σπίτι σας κάθε εβδομάδα όταν βλέπετε μια νέα τάση, αλλά μικρές αλλαγές εδώ και εκεί θα κάνουν τη διαφορά.



Η εγγύτητά σας με την πόλη θα κάνει τη διαφορά στην αξία του σπιτιού σας και πόσο γρήγορα το σπίτι σας μπορεί να πουλήσει στο μέλλον. Όχι μόνο θα πουλήσει γρηγορότερα, αλλά και θα εκτιμήσει περισσότερο καθώς περνούν τα χρόνια. Ρίξτε μια ματιά στη Νέα Υόρκη για παράδειγμα - το μέσο σπίτι έχει αυξηθεί σε αξία κατά 30% από το 2012.



Πιστέψτε το ή όχι, εάν βρίσκεστε κοντά σε ένα Starbucks ή ένα δημοφιλές καφενείο στη γειτονιά σας - αυτό θα ενισχύσει την αξία του σπιτιού σας. Μελέτες έχουν δείξει ότι αν έχετε ένα σπίτι που βρίσκεται σε απόσταση μισού μιλίου από την Starbucks θα είχε αυξηθεί πάνω από το 90% της αξίας.



Τα κάτοπτρα είναι γνωστό ότι διευρύνουν το χώρο και κάνουν τις κατοικίες σας να φαίνονται μεγαλύτερες. Με την προσθήκη κάποιων καθρεφτών σε όλο το σπίτι σας, αυτό θα δώσει την ψευδαίσθηση ότι έχετε μεγαλύτερο χώρο. Όχι μόνο θα κάνει το χώρο σας να αισθάνεται μεγαλύτερο, αλλά θα αυξήσει και την αξία του χώρου σας.



Προκειμένου να κατανοήσετε την αξία του σπιτιού σας, πρέπει να καταλάβετε τι επηρεάζει την αξία του. Το σχήμα του σπιτιού σας, οι γύρω περιοχές, η εγγύτητα στο κέντρο της πόλης, καθώς και η τοποθεσία κοντά στο Starbucks αποτελούν κοινούς παράγοντες που θα αυξήσουν την αξία του σπιτιού σας τώρα και στο μέλλον. Εάν δεν είστε σε θέση να αντέξετε οικονομικά έναν τόπο, ο οποίος ικανοποιεί αυτούς τους παράγοντες, υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αυξήσετε την αξία. Ζωγραφίζοντας το μπάνιο σας και κάνοντας κάποιους καθρέφτες είναι μικρές αλλαγές που είναι προσιτές για όλους.



Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB