5 έξυπνοι τρόποι για την οικοδόμηση της εγχώριας δικαιοσύνης

Home Equity είναι το ποσοστό της αξίας του σπιτιού σας, το οποίο διατηρείτε και είναι απαραίτητο για την οικοδόμηση του πλούτου και τη διατήρηση της ιδιοκτησίας σας. Η δημιουργία δικαιοσύνης απαιτεί μερικά διαφορετικά βήματα και μια καλή στρατηγική για τον προϋπολογισμό, προκειμένου να είναι κερδοφόρα.
Αυτό το άρθρο θα σας δείξει πέντε έξυπνους τρόπους για να οικοδομήσουμε το σπίτι equity με έξυπνο και αποτελεσματικό τρόπο.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο να καθορίσουμε πόσα κεφάλαια έχετε σήμερα. Δεν είναι δύσκολο να υπολογίσετε την ισότητα. το μόνο που κάνετε είναι να καθορίσετε πόσο από μια προκαταβολή που θα καταβάλετε και τη συνολική αξία του ακινήτου. Εάν καταβάλετε 5% για την προκαταβολή σας, τότε τα τρέχοντα δικαιώματά σας στο ακίνητο είναι 5%. Όσο πληρώνετε περισσότερο στην ιδιοκτησία σας, τόσο περισσότερες μετοχές θα αποκτήσετε.






Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να αυξήσετε το κεφάλαιο, στη συνέχεια να αφήσετε την περιουσία σας να εκτιμήσει. Ανάλογα με την αγορά, την περιοχή στην οποία βρίσκεται η ιδιοκτησία σας και πολλοί άλλοι παράγοντες - η εκτίμηση της περιουσίας μπορεί να διαρκέσει λίγο ή πολύ. Με τις αγορές να παραμένουν σταθερές, είναι αρκετά ευημερούσα για πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιών τα τελευταία χρόνια. Η επίδραση της εκτίμησης ακινήτων είναι πολύ όπως η επένδυση σε μετοχές. Μόλις η αξία ανεβαίνει, ωφελείστε - το ίδιο ισχύει και για την ανατίμηση της περιουσίας και πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι μια ασφαλέστερη επένδυση. Υπάρχει μόνο τόσα πολλά εδάφη στον κόσμο, και μόλις πάει, θα είναι πολύ ακριβό να αγοράσετε.
Κάντε μια μεγάλη προκαταβολή αν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά πάρα πολύ! Όταν κάποιος κάνει μια μεγάλη προκαταβολή για ένα ακίνητο, το αρχικό υπόλοιπό του θα είναι μικρότερο, πράγμα που σημαίνει ότι ελαχιστοποιείτε το ποσό που πρέπει να δανειστείτε. Αυτό συνεπάγεται λιγότερα έξοδα τόκων, πιο ελεγχόμενες μηνιαίες πληρωμές, χαμηλότερα επιτόκια στεγαστικών δανείων και ένα μειωμένο σχέδιο ασφαλίστρων. Υπάρχουν πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη καθώς και ένα προοδευτικό εγχείρημα προϋπολογισμού. Όσο περισσότερο βάζετε κάτω, τόσο περισσότερη δικαιοσύνη θα πρέπει να ξεκινήσετε με την ιδιοκτησία σας. Αν χρειαστεί να είστε στο μέλλον, μπορείτε να τραβήξετε μετοχές από το σπίτι σας μέσω ενός δανείου με συμμετοχικό κεφάλαιο, εφόσον διαθέτετε 20% ή περισσότερο για την προκαταβολή σας.
Επωφεληθείτε από τα οικονομικά μπόνους. Αν έχετε οποιαδήποτε μπόνους εργασίας ή κληρονομικότητα για να βοηθήσετε να εξοφλήσετε την υποθήκη σας, θα σας εξοικονομήσει χρήματα μακροπρόθεσμα. Όσο πιο σύντομα πληρώνετε την υποθήκη σας, τόσο λιγότερα χρήματα θα πρέπει να πληρώσετε για τα έξοδα δανεισμού. Ανάλογα με το πόσο υποθηκεύεστε κάθε φορά στην υποθήκη σας, μπορείτε να ζητήσετε από τον δανειστή σας να επανεκτιμήσει τις πληρωμές σας με βάση τα κατ 'αποκοπή ποσά που έχετε εκταμιεύσει. Αυτό θα πρέπει να μειώσει τις πληρωμές του δανείου σας ουσιαστικά επειδή πληρώνετε μακριά το ακίνητο γρηγορότερα.
Κάνετε βελτιώσεις στο σπίτι σας που θα είναι επωφελείς για την πώληση στο μέλλον. Πάντα σκέφτεστε μπροστά και καθορίστε πώς η αλλαγή της διάταξης της κουζίνας ή η προσθήκη άλλης κρεβατοκάμαρας θα ενισχύσει την αξία του σπιτιού σας. Τα καλλυντικά χαρακτηριστικά, όπως ένα νέο νεροχύτη ή πλυντήριο πιάτων, δεν θα προσθέσουν υπερβολική αξία, αλλά επιπλέον υπνοδωμάτια και μπάνια και ένας ανοιχτός χώρος φιλοξενίας θα φέρει την αξία του σπιτιού σας. Πάντα σιγουρευτείτε ότι είναι προσιτές πριν κάνετε οποιεσδήποτε βελτιώσεις. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε την αξία από τις βελτιώσεις όταν πουλάτε.
Αν ψάχνετε για να δημιουργήσετε μετοχές πολύ γρήγορα, επιλέξτε έναν χαμηλότερο όρο υποθήκης. Αντί για μια υποθήκη 30 ετών, δοκιμάστε να πάρετε μια υποθήκη δεκαπενταετούς διάρκειας, η οποία θα χτίσει δύο φορές πιο γρήγορα την ισότητα στο ακίνητό σας. Όλα εξαρτώνται από την οικονομική σας κατάσταση και εάν αυτό είναι εφικτό. Θυμηθείτε, οι μηνιαίες πληρωμές σας θα είναι διπλάσιες, επειδή ο όρος σας είναι μικρότερος, αλλά θα αποφύγετε όλα αυτά τα περιττά έξοδα αν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Ο καλύτερος τρόπος για να καθορίσετε αν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά έναν χαμηλότερο όρο υποθηκών είναι να δημιουργήσετε ένα σχέδιο προϋπολογισμού και να ενσωματώσετε όλα τα έξοδα και το κεφάλαιό σας. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να ζήσετε άνετα και να κάνετε όλες τις μηνιαίες πληρωμές σας. Τα πράγματα στη ζωή μπορεί να είναι απροσδόκητα μερικές φορές, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα ταμείο για αυτό με αρκετή εξοικονόμηση - σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.


Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB