Τι ερωτήσεις πρέπει να διερευνήσουν όταν επισκέπτονται ένα ανοιχτό σπίτι

Ταξιδεύοντας γύρω από διαφορετικές γειτονιές και περνώντας από ανοιχτά σπίτια, επιτρέψτε στον αγοραστή να πάρει μια αίσθηση του χώρου και του σπιτιού, προτού το αγοράσει ενδεχομένως. Δεν είναι μόνο ενημερωτικό να βλέπετε διαφορετικά ακίνητα σε διαφορετικούς τομείς, αλλά και χρησιμοποιείτε παραγωγικά το χρόνο σας. Φυσικά μπορεί να έχετε θορυβώδεις γείτονες που προσπαθούν να φτάσουν στο σπίτι σας για χρόνια - δυστυχώς, με ανοιχτό σπίτι, δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγετε κάτι τέτοιο.

Όταν ταξιδεύετε σε ανοικτά σπίτια, ψάχνετε σε διαφορετικά μέρη, περισσότερο ως ένα προϊόν στην αγορά. Δεν υπάρχει πίεση όταν περνάτε από ένα ανοιχτό σπίτι καθώς μπορείτε να περιπλανηθείτε και να διαλέξετε όσο θέλετε. Αυτό δίνει επίσης στους ανθρώπους την ευκαιρία να δουν πώς άλλοι διακοσμούν το σπίτι τους και να κάνουν χρήση του χώρου τους. Δεν λέω ότι πρέπει να πάτε να ανοίξετε σπίτια με την πρόθεση να βρείτε νέες ιδέες διακόσμησης εσωτερικών χώρων, αλλά πολλοί εμπνέονται με αυτόν τον τρόπο και φυσικά ενδιαφέρονται για την αγορά του ακινήτου.

Ο χρόνος είναι τα χρήματα και το χρήμα είναι χρόνος, ώστε να μην σπαταλάτε το χρόνο σας περνώντας από ιδιότητες που δεν σας ενδιαφέρει. Επιλέξτε προσεκτικά ποιες ιδιότητες σας αρέσουν οι καλύτερες και αφιερώστε αρκετό χρόνο για να τις αναζητήσετε. Η υπερφόρτωση του εαυτού σας με πάρα πολλά μέρη για προβολή θα καταλήξει μόνο σε σύγχυση και μια υπερφόρτωση πληροφοριών για να κατανοήσετε. Σχεδιάστε τις επισκέψεις σας και δημιουργήστε ένα σχέδιο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια λίστα με όλα όσα θέλετε σε ένα σπίτι. Φέρτε τη λίστα μαζί σας, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε τα πάντα και να μεταβείτε στις λεπτομέρειες αργότερα. Αυτό θα σας δώσει μια καλύτερη ιδέα για τα μέρη που περάσατε και ποια θέση είχε αυτό. Είναι επίσης σημαντικό να έχετε κάποιες ερωτήσεις που θέλετε να ζητήσετε από τον πράκτορά σας μπροστά από το χρόνο. Αυτά τα ερωτήματα θα πρέπει να αφορούν σε κάθε ερώτηση που έχετε σχετικά με την ιδιοκτησία και οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να λάβετε μια ενημερωτική απόφαση.



Όταν περπατάτε από τις πόρτες σε ένα ανοιχτό σπίτι, κάντε μια συνολική επισκόπηση 360 της περιοχής και σχηματίστε τις πρώτες σας πρώτες εντυπώσεις. Πώς αισθάνεστε όταν περπατάτε μέσα από τις πόρτες; Θα μπορούσατε να δείτε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας (εάν ισχύει) να ζουν σε αυτό το διάστημα; Αν περνώντας από το σπίτι μια δεύτερη φορά θα ήταν ευεργετική, μπορείτε πάντα να ρυθμίσετε μια άλλη προβολή. Μερικές φορές δεν σκέφτεστε τα πράγματα να ρωτήσετε ή να δείτε γιατί βρίσκεστε αυτή τη στιγμή, έτσι μια δεύτερη περίληψη είναι συνήθως ευεργετική.



Μόλις συνειδητοποιήσετε ότι έχετε βρει τον τόπο των ονείρων σας, ρωτήστε μερικές ερωτήσεις για να βεβαιωθείτε. Ρωτήστε για τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, τους φόρους, τα τέλη που σχετίζονται με το condo ή το σπίτι και πώς πληρώνονται τα πάντα. Είτε το πληρώνετε μηνιαία, διμηνιαία, τριμηνιαία - είναι όλες οι σχετικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε το δρόμο. Καταλάβετε εάν το ακίνητο θα χρειαστεί επισκευές ή όταν το σπίτι επιθεωρήθηκε τελευταία. Επίσης, εάν αυτή η ιδιοκτησία θα χρησιμοποιηθεί ως ιδιότητα ενοικίασης, μάθετε λίγο για το δυναμικό εισοδήματος και πόσο θα είναι τα έξοδά σας. Οι πληροφορίες είναι καθοριστικές όταν λαμβάνετε μια απόφαση διάρκειας ζωής.

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB