Αναμονή για το νέο έτος: οι τάσεις της αγοράς ακινήτων του 2019

Πρόκειται να χαιρετίσουμε το 2018, ένα σημαντικό έτος, γεμάτο αλλαγές τόσο σε πολιτικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Έχετε δει μαζί μας στο Realigro τις κύριες καινοτομίες που έχουν χαρακτηρίσει αυτές τις 365 ημέρες στην παγκόσμια αγορά ακινήτων. Τώρα, όμως, θα σας εκπλήξουμε: θα αποκαλύψουμε τις τάσεις που θα αποτελέσουν τους πυλώνες της αγοράς ακινήτων το 2019.

Είστε περίεργοι να τις ανακαλύψετε μαζί μας;

Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε!

Αρχίζουμε λέγοντας ότι τα κυριότερα προβλήματα που έχουν χαρακτηρίσει πάντα την αγορά τούβλων, επικράτησαν γύρω από τη δυσκολία προσβασιμότητας.

Και ακριβώς γι 'αυτό βασίστηκε το έργο που πραγματοποίησαν οι ερευνητές της ULI και της PricewaterhouseCoopers.

Κατά τη διάρκεια μιας από τις τελευταίες συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε μια από τις πιο δημοφιλείς πόλεις στην αγορά ακινήτων (που δεν ήθελε ποτέ να αγοράσει ένα ακίνητο στη Βοστώνη;), ορισμένες ανακοινώσεις ανακοινώθηκαν στην επισκόπηση της «προσβασιμότητας», με τη συμπερίληψη νέες τεχνολογίες που θα αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητες της αγοράς τούβλων.



Αν και αναμένεται γενική οικονομική επιβράδυνση, καταρτίστηκε στη συνέχεια ένας κατάλογος των βασικών σημείων του 2019:






μετασχηματισμός




Η αγορά ακινήτων είναι ίσως η πιο ανταγωνιστική ποτέ. Ο λόγος για τον οποίο, για να συνεχίσει να επιτρέπεται η ανακύκλωση της οικονομίας, αλλά και η δυνατότητα πρόσβασης σε οποιονδήποτε, αναμένεται γενική μείωση των τιμών, ιδίως στη δυτική ακτή. Επιπλέον, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ΤΠΕ και οι ανάγκες των νέων γενεών, θα δημιουργηθούν νέες αγορές.




Νέοι χώροι




Ο τομέας των κατασκευών αποτελεί βασικό στοιχείο για το 2019.

Η αντικατάσταση των παλαιών χώρων με τόσα πολλά νέα και ευέλικτα είναι ο θεμέλιος λίθος που θα προσπαθήσουμε να σεβόμαστε στο νέο έτος. Αυτό θα δημιουργήσει επίσης νέες ευκαιρίες απασχόλησης στους διάφορους κατασκευαστικούς τομείς.




Δώστε ζωή σε μικρά προάστια




Τα μικρά αστικά κέντρα θα επιστρέψουν προς όφελος, εις βάρος των μεγάλων πόλεων. Οι νέες γενιές επιλέγουν ολοένα και περισσότερο μονοκατοικίες. Ελπίζουμε να δημιουργηθούν 20 νέα μικρά - μεγάλα κέντρα.




Τεχνητή νοημοσύνη


Για να διαπεράσει περαιτέρω την αγορά ακινήτων, θα είναι η εισαγωγή νέων τεχνολογιών που προέρχονται από την τεχνητή νοημοσύνη.

Ο τομέας των ακινήτων, σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορεί να προσφέρει μεγάλες ευλογίες όσον αφορά την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια. Υπάρχουν πολλές νέες επιχειρήσεις που είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν αυτήν την πρόκληση.




Αειφορία


Το κλίμα και το περιβάλλον περιβάλλον έχουν γίνει στοιχεία θεμελιώδους σημασίας και στον κόσμο των ακινήτων. Η συνεχής «καταπολέμηση» των εκπομπών και ο έλεγχος των περιβαλλοντικών επιπτώσεων θα αυξηθεί σημαντικά. Η βιομηχανία θα κινηθεί μαζί με την αγορά ακινήτων, εξασφαλίζοντας υψηλή απόδοση αειφορίας.





Αφού αποκαλύψαμε αυτά τα 5 σημεία στα οποία θα βασιστεί η νέα αγορά ακινήτων, μπορούμε μόνο να σας ευχηθούμε ευτυχισμένο το 2019!



Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB