Η μέση τιμή δεν είναι προσβάσιμη. Τα προβλήματα που εμποδίζουν την ακίνητη περιου

Σύμφωνα με έρευνες που πραγματοποίησε η ATTOM, οι περισσότεροι αγοραστές αντιμετωπίζουν σημαντικές δυσκολίες στην πρόσβαση στην αγορά ακινήτων. Αλλά ποια είναι τα βασικά εμπόδια που αντιμετωπίζουν όταν πρόκειται να ξεκινήσει η αγορά ακινήτων; Και πάνω απ 'όλα, πού γίνεται αυτό το πρόβλημα περισσότερο;

Αρχίζουμε να απαντούμε στο δεύτερο ερώτημα και γνωρίζουμε ότι θα σας αφήσει άφωνους. Η Αμερική είναι η ήπειρος όπου, δυστυχώς, αυτή η μάστιγα μαστίζει πολλούς πιθανούς επενδυτές.
Η μέση τιμή ενός ακινήτου στις Ηνωμένες Πολιτείες υπερβαίνει κατά πολύ τον μέσο μισθό άνω των 480.353 κομητειών (σε ποσοστιαίες μονάδες).

Ανάμεσα στα μεγαλύτερα και πιο πυκνοκατοικημένα θυμόμαστε το Λος Άντζελες, Καλιφόρνια. Cook County (Σικάγο), Ιλινόις; Maricopa County (Φοίνιξ), Αριζόνα; Νομός Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια. και Orange County, Καλιφόρνια. Ενώ για τις περιοχές που εξακολουθούσαν να είναι προσβάσιμες από πολλούς μελλοντικούς ιδιοκτήτες στις αρχές του 2019, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την κομητεία Harris (Χιούστον) του Τέξας. Wayne County (Ντιτρόιτ), Μίτσιγκαν. Νομός Φιλαδέλφειας, Πενσυλβανία. Επαρχία Cuyahoga (Κλίβελαντ), Οχάιο. και η κομητεία Franklin (Columbus), Οχάιο.

Λέμε ότι η αγορά δεν είναι εξαιρετικά κορεσμένη, αλλά είναι εύκολο να καταλάβουμε πώς είναι αναμφισβήτητα δύσκολο για όσους θέλουν να μπουν στην αγορά ακινήτων, να βρουν έγκυρες ευκαιρίες και να τις συγκρίνουν με πολλούς, αν και ανήκουν σε απομακρυσμένες περιοχές.

Η στατιστική έρευνα βασίστηκε κυρίως στο ποσό του εισοδήματος που απαιτείται λόγω των μηνιαίων πληρωμών που προέρχονται από τη διαχείριση ενός ακινήτου (χωρίς να λησμονούμε το ζήτημα του "ενοικίου"). Οι υποθήκες, οι φόροι ακίνητης περιουσίας, τα ασφαλιστικά και τα λειτουργικά έξοδα φθάνουν ένα ποσοστό ανώτατου ποσοστού 28% και παρά την πτώση των τιμών στις περισσότερες από τις πιο δημοφιλείς περιοχές, η κατάσταση φαίνεται να είναι πραγματικά κρίσιμη, ιδιαίτερα για τους νεότερους που θέλουν να αρχίσουν να επενδύουν πιο σταθερά στην αγορά ακίνητη περιουσία, βρίσκονται χωρίς επαρκείς οικονομικούς πόρους.

Περίπου το 68% των αγορών, στην πραγματικότητα, απαιτούν το 30% του μισθού για να επιτρέψει στον μεμονωμένο αγοραστή να κερδίσει ένα ακίνητο. Από τις 480 κομητείες που αναλύονται, υπάρχουν 323 που απαιτούν τόσο μεγάλο κεφάλαιο. Αναφέρουμε λεπτομερώς τα πιο σημαντικά ποσοστά:

Καλιφόρνια (116,8%).
 Kings County, Νέα Υόρκη (113,4%).
Επαρχία Σάντα Κρουζ, Καλιφόρνια (112,3%).
Περιοχή San Luis Obispo, Καλιφόρνια (91,4%).
 Επαρχία Μάουι, Χαβάη (88,2%)

Παρ 'όλα αυτά, το 39% των αγορών είναι ακόμα φθηνότερο από τους ίδιους ιστορικούς μέσους όρους, τόσο εμφανείς στις κομητείες της Cook County (Chicago), Illinois. και η κομητεία της Νέας Υόρκης, η επαρχία Suffolk, η περιφέρεια Bronx και η Nassau - όλα στη μητροπολιτική περιοχή της Νέας Υόρκης.

Αλλά η κατάσταση δεν είναι ομοιογενής σε όλα τα κράτη. Συνολικά 393 από τις 480 κομητείες που αναλύθηκαν στην έκθεση (μιλάμε για το 82%) σημειώνουν αύξηση του δείκτη προσβασιμότητας σε ετήσια βάση, πράγμα που σημαίνει ότι οι τιμές των κατοικιών ήταν φθηνότερες από ό, τι πριν από ένα χρόνο! Μικρή λευκή μύγα που κρίνει καλά. Ως εκ τούτου, οι επενδυτές από όλο τον κόσμο, μην απελπίζεστε! Η λύση θα μπορούσε να είναι ακριβώς γύρω από τη γωνία!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB