Η Αφρική σε pole position στην ακίνητη περιουσία: ένα δισεκατομμύριο δολάρια πόλη σε εξέ

Με τη νέα χρονιά φαίνεται ότι υπάρχουν ήδη εκείνοι που έχουν τις μεγάλες ιδέες και προσπαθούν πάση θυσία να τις υλοποιήσουν το συντομότερο δυνατό. Μιλάμε για την Αφρική, η οποία υπόσχεται σημαντική αύξηση των κατοικιών.

Η Νιγηρία είναι το κράτος που ανοίγει τον αγώνα για τον πολλαπλασιασμό των ακινήτων στην Αφρική.

Όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν ένα ακίνητο στη Νιγηρία θα χαρωθούν για τους επόμενους μήνες και δεν πρέπει να υποτιμηθεί η δυνατότητα επιλογής μεταξύ εντελώς διαφορετικών κατηγοριών, ακόμη και σε επίπεδο τιμών, από τα πιο πολυτελή έως τα πιο προσιτά.



Τι ώθησε την αφρικανική κυβέρνηση να χρηματοδοτήσει αυτό το μεγάλο (με κάθε έννοια) σχέδιο για ακίνητα;



Χωρίς αμφιβολία η καθαρή αύξηση του πληθυσμού και των επενδυτών που ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο για αυτή την αναπτυσσόμενη γη και, ταυτόχρονα, γόνιμες για κάθε ευκαιρία.



Μεταξύ της ομάδας των πόλεων που αποτελούν μέρος αυτού του πολύ σημαντικού έργου, προσδιορίζουμε την πρώτη θέση όπως αναφέρθηκε προηγουμένως η Νιγηρία, η πιο πυκνοκατοικημένη χώρα στην ήπειρο και πιθανώς με το τρέχον έργο, θα γίνει ο μεγαλύτερος στον κόσμο ανά αριθμό κατοίκων το 2050.



Στη δεύτερη θέση είναι ο Μαυρίκιος, ο οποίος ήδη σχεδιάζει 1,3 εκατομμύρια νέους κατοίκους για συνολικά 4 μεγάλες νέες πόλεις, έτοιμες να τους υποδεχτούν.



Στη συνέχεια ακολουθήστε τη Γκάνα, την Κένυα, τη Ζάμπια, το Κονγκό, τη Νότια Αφρική και τη Σενεγάλη.



Αλλά αυτό δεν είναι όλα!



Η Αφρική προφανώς ανοίγει επίσης την καινοτομία και τη βιωσιμότητα. Μέχρι το 2020 (προθεσμία) θα προσπαθήσουμε να μεταφέρουμε το υπόλοιπο 60% του πληθυσμού που ζει σε αγροτικές περιοχές, σε αστικές περιοχές αλλά κυρίως φιλικό προς το περιβάλλον.

Η πρόκληση είναι στην πραγματικότητα να αντιστραφεί θετικά αυτή η ήπειρος με εστίαση στους τοπικούς φυσικούς πόρους αλλά και στην επιθυμία των επενδυτών να συγκλίνουν οι οικονομικοί τους πόροι σε μια αναπτυσσόμενη ήπειρο και (επί του παρόντος, βολικό για ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς).



Στη Νιγηρία, μια γη έτοιμη να φιλοξενήσει 250.000 άτομα έχει ήδη εκκαθαριστεί μόλις ολοκληρωθεί το οικιστικό έργο.



Στην Γκάνα αναμένεται η εγκαινίαση του έργου '' Η ελπίδα της πόλης '', με την κατασκευή του υψηλότερου ουρανοξύστη στην ήπειρο.



Σας υπενθυμίζουμε επίσης ότι στην περιοχή είναι έτοιμοι για την Αφρική:

- ένα νέο σιδηροδρομικό σύστημα

- ένα φράγμα

- την τεχνολογική πόλη Konza

- έργο αποθέματος ηλιακής ενέργειας στη Νότιο Αφρική



Τι να πω, φαίνεται ότι το νέο έτος έχει αρχίσει πραγματικά για αυτήν την ήπειρο!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB