Το 2019 είναι το αποφασιστικό έτος για την αγορά ακινήτων: γι 'αυτό

Ο καινούργιος μήνας μόλις ξεκίνησε και επιβεβαιώθηκαν σημαντικές προβλέψεις για την αγορά ακινήτων. Ειδικά μετά από τόσα χρόνια πολιτικής, κοινωνικής και κυρίως οικονομικής αβεβαιότητας, μπορούμε τελικά να πούμε ότι έχουμε φτάσει σε μια καμπή.
Σύμφωνα με τα κύρια στατιστικά στοιχεία, στην πραγματικότητα, το 2019 είναι και θα είναι το έτος κατά το οποίο θα είναι πιο σημαντικό να επενδύσουμε στην παγκόσμια αγορά ακινήτων. Ένα θετικό κύμα, που περιμένει απλώς να πεταχτεί από τους μελλοντικούς επενδυτές.
Ας δούμε λεπτομερώς ποια είναι τα βασικά σημεία αυτών των σημαντικών ειδήσεων για την αγορά ακινήτων.
Συγκεντρώσαμε τα πάντα σε αυτό το αισιόδοξο ρεύμα, προκειμένου να κατανοήσετε καλύτερα γιατί είναι τόσο βολικό και θεμελιώδες να πηδήσετε τώρα στην παγκόσμια αγορά ακινήτων!
 Σε αντίθεση με πολλούς άλλους τομείς, ο τομέας των ακινήτων δεν αισθάνθηκε μια τέτοια βίαιη αντίδραση κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας κρίσης. Σε πολλές χώρες, στην πραγματικότητα, ήταν η αγορά τούβλων που οδήγησε την εθνική οικονομία από την κρίση.
 Ας δούμε πώς:

Οι ζώνες ευκαιρίας: είναι ένα όνομα που δημιουργήθηκε για να καθορίσει τις φορολογικές μεταρρυθμίσεις που σχετίζονται με την απασχόληση το 2017, οι οποίες επιτρέπουν τη λήψη φορολογικών πλεονεκτημάτων όσον αφορά επενδύσεις σε ορισμένες περιοχές χαμηλού εισοδήματος. Ο στόχος αυτού του προγράμματος είναι να κυκλοφορήσει ταχύτερα το κεφάλαιο, εξασφαλίζοντας ένα περιθώριο άνεσης. Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, αυτό είναι το καλύτερο σχέδιο δράσης για την επίτευξη πιο κερδοφόρας οικονομικής ανάπτυξης για τα έθνη.

Millennials: το βρήκαμε αρκετές φορές, ακόμη και στην αγορά ακινήτων, η μέση ηλικία των επενδυτών έχει πέσει απότομα. Τώρα, στην πραγματικότητα, οι κάτοχοι της αγοραστικής δύναμης μιας ιδιοκτησίας, δεν είναι πλέον οι πατέρες της οικογένειας, αλλά οι νέοι χιλιετηρίδες. Η συμβολή τους στην αγορά ακινήτων ήταν θεμελιώδης όσον αφορά το επενδυμένο κεφάλαιο. Οι χιλιετηρίδες έχουν τροποποιήσει περαιτέρω ένα παλιό «έθιμο». Αυτό είναι να προτιμάτε την υπογραφή μίσθωσης, αντί να αγοράζετε και να πουλάτε. Η αντιστροφή αυτής της τάσης ήταν πολύ εμφανής, ήδη στο τέλος του 2018.
Ο λόγος για τον οποίο αναμένεται ότι η μείωση των τιμών των ακινήτων θα επιτρέψει τη συνάντηση μεταξύ προσφοράς και ζήτησης θα εξασφαλίσει βραχύτερους χρόνους όσον αφορά την παρουσία ακινήτων στην αγορά ακινήτων.

Τα κίνητρα για τη δημιουργία ενός έξυπνου και πράσινου σπιτιού: η μόδα μπορεί να είναι κάτι προσωρινό, αλλά όχι στην αγορά ακινήτων! Αυτό που μοιάζει με μια νέα τάση, επικεντρωμένη στη βιωσιμότητα, έχει πλέον γίνει αναγκαιότητα για όλους τους επενδυτές. Στην πραγματικότητα, η αγορά ενός έξυπνου και πράσινου σπιτιού δεν είναι το αίτημα ενός μικρού ποσοστού δυνητικών αγοραστών, αλλά των περισσότερων από αυτά.
Και σήμερα, δεδομένου ότι ήδη κατά τους πρώτους μήνες του 2019 οι αιτήσεις ήταν πολύ υψηλές, οι τιμές που σχετίζονται με τη δημιουργία ή την αναβάθμιση ενός έξυπνου σπιτιού είναι ακόμα φθηνότερες σε σύγκριση με εκείνες της συνήθους κατοικίας. Και αυτό δεν είναι όλα. Η χρήση βιώσιμων υλικών, σας επιτρέπει να διατηρήσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα την αξία της αγοράς του σπιτιού σας υψηλού και ανταγωνιστικού με τις νέες ανάγκες της αγοράς.

Τι να πω, φαίνεται ότι το 2019 είναι η χρονιά του '' Brick ''!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB