Δεκέμβριος και ακίνητα: βολικό ψώνια

Τον περασμένο Δεκέμβριο ήρθε, και μαζί του ο Χριστός αέρα. Αλλά εκτός από τα τρελά έξοδα, συνοδευόμενα από μαύρη Παρασκευή και συνεργάτη, ακόμη και το ακίνητο έχει αποφασίσει να συμβάλει σε αυτό το θετικό κύμα.
Λοιπόν, ξέρατε ότι το Δεκέμβριο, αγοράζοντας ένα ακίνητο αξίζει τον κόπο; Και πώς; Με ποια κριτήρια; Και πάνω απ 'όλα, γιατί;

Έχουμε σκεφτεί αυτά τα ερωτήματα. Ο λόγος για τον οποίο σας προσκαλούμε να διαβάσετε τις επόμενες γραμμές και να αρχίσετε να κάνετε ορισμένους υπολογισμούς σχετικά με τον τρόπο επένδυσης σε ακίνητα.
Έτσι, αν είστε έτοιμοι, μπορούμε να ξεκινήσουμε!

Σύμφωνα με τα βασικά στατιστικά στοιχεία, όσοι αποφασίζουν να αγοράσουν ένα σπίτι την ημέρα μετά τα Χριστούγεννα θα λάβουν μεγαλύτερη έκπτωση στην πλήρη αγοραία αξία, σε σύγκριση με οποιαδήποτε ημέρα του έτους.
 Η τεχνική είναι απλή. Όπως σε όλους τους τομείς, ακόμη και ο τομέας των ακινήτων στηρίζεται στις αρχές της οικονομίας. Λοιπόν, αν η ζήτηση αυξηθεί, οι τιμές τείνουν να αυξάνονται δραματικά. Ομοίως, αν η μέρα μετά την πιο αναμενόμενη στιγμή του έτους, από την άποψη των πωλήσεων, η ζήτηση τελειώσει, δεν θα χρειαστεί να προσδώσει προστιθέμενη αξία (μέσω υπερβολικών τιμών) στα προϊόντα ακίνητης περιουσίας. Έτσι προσέξτε για τη συμφωνία!

Αλλά εκτός από το μήνα Δεκέμβριο, υπάρχουν άλλες φορές το έτος που αξίζει να αγοράσετε; Η ανάλυση, συνήθως αμερικανική, έχει φέρει αυτά τα αποτελέσματα, τα οποία, ωστόσο, τείνουν να καλύπτουν σχεδόν ολόκληρη την παγκόσμια σφαίρα.
Οι μεγαλύτερες "εκπτώσεις" αποκαλύπτονται στους ψυχρούς μήνες. Αυτός είναι ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος. Πώς να εξαλείψει τις μετα-αργίες!

Έτσι ποιο είναι το λάθος που δεν πρέπει να γίνει;
Εδώ είναι μια μικρή λίστα που θα σας καθοδηγήσει στην επιλογή και την αγορά της ιδιοκτησίας σας.

- Πρώτα απ 'όλα, βιασύνη. Αναλύστε ήρεμα τις διάφορες επιλογές που εμφανίζονται στην αγορά και επιλέξτε αυτήν που σας ταιριάζει καλύτερα
- Δεύτερο λάθος που μπορεί να γίνει, είναι να βασιστείς στη διαίσθησή του. Καλύτερα να χρησιμοποιείτε επαγγελματικές λύσεις που σας δίνουν μια ακριβή και λεπτομερή επιλογή του διεθνούς πλαισίου ακινήτων, όπως και το Realigro.
- Ένα ακόμη λάθος: δεν έχουμε σαφείς ιδέες. Πριν αγοράσετε ένα ακίνητο, ανεξάρτητα από την υπό εξέταση περίοδο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πού θέλετε να επενδύσετε. Η ακίνητη περιουσία είναι μια τόσο ευρεία περιοχή που θα ήταν απλοϊκή να μην την αναλύει στο σύνολό της.
- Ο προϋπολογισμός δεν είναι σαφής: είναι αναμφισβήτητα το πιο σημαντικό λάθος. Χωρίς τον προϋπολογισμό που θέλετε να επενδύσετε σε ακίνητα, θα χάσετε χρόνο και ίσως την επενδυτική σας ευκαιρία. Έτσι ξεκαθαρίστε τις ιδέες σας για να αποφύγετε απρόσμενα γεγονότα!

Η τρέχουσα στήλη μας τελειώνει εδώ. Απλά πρέπει να σας ευχόμαστε ευχάριστες διακοπές, αλλά πάνω απ 'όλα, ελπίζουμε ότι μπορείτε να τελειώσετε το χρόνο με ένα κτύπημα, κάνοντας τελικά την επένδυση που σας περιμένει εδώ και χρόνια. Για περισσότερες πληροφορίες, σας συμβουλεύουμε να ενημερώσετε την πύλη μας. Θυμηθείτε ότι το Realigro δεν πηγαίνει διακοπές!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB