Ακίνητα σε παγκόσμια κλίμακα: οι καθοριστικές μεταβλητές μέχρι το 2030!

Σε κάθε κοινωνία, υπάρχουν στοιχεία δύναμης και άλλα αδύναμα, τα οποία τείνουν να αντισταθμίζουν ο ένας τον άλλον. Σε μερικές περιόδους, οι πιο ευημερούσες, οι πρώτες κυριαρχούν, σε άλλες φαίνεται σχεδόν αδύνατο να μπορείς να αποσυνδεθείς από τις καταστάσεις σταβλισμού που δημιουργούνται από αυτές.
Αν προσπαθήσουμε να προβάλουμε αυτή την περίσταση σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι δυνατόν να καταλάβουμε πώς ο προσδιορισμός αυτών των μεταβλητών δεν είναι πάντα τόσο άμεσος, όπως προέρχεται από ένα πλήθος εθνών, με τη δική τους διαφορετική κουλτούρα και δυνατότητα.
Ωστόσο, εντοπίσαμε το λεγόμενο "megatrend" που θα επηρεάσει την αγορά ακινήτων μέχρι το 2030.
Είστε επίσης περίεργοι να το μάθετε; Έτσι, κάνετε τον εαυτό σας άνετο και διαβάστε προσεκτικά τις επόμενες γραμμές!

Megatrend # 1: Αστικοποίηση

Το πρώτο στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη στην αγορά ακινήτων είναι ο δημογραφικός ρυθμός στις πόλεις. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, κυρίως στις ασιατικές περιοχές, ο πληθυσμός θα αυξηθεί απότομα κατά 800 εκατομμύρια μεταξύ 2019 και 2030. Αυτό το δεδομένο δεν είναι μόνο εντυπωσιακό αλλά και πολύ σημαντικό, δεδομένου ότι είναι σκόπιμο να κατανοηθεί εκ των προτέρων σε ποιες περιοχές του πλανήτη μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση για ιδιότητες. Στην Αφρική θα υπάρξει αύξηση κατά 100% πάντα στο ίδιο χρονικό πλαίσιο, αλλά να θυμάστε ότι η αμερικανική ήπειρος θα εξακολουθεί να είναι η πιο πυκνοκατοικημένη στις αστικές περιοχές. Οι εταιρείες θα επικεντρωθούν κυρίως στις μεγάλες πόλεις και ο οικιακός τομέας θα καταστήσει τις μικρότερες κατοικίες πιο ακριβά (εφόσον δεν ζητούνται) από τις μεγαλύτερες.

Megatrend # 2: οικονομική δύναμη στην Ανατολή

Οι δυτικές πόλεις ήταν πάντα οι κινητήριες δυνάμεις μιας "ισχυρής και σταθερής οικονομίας. Μεταξύ αυτών αναφέρουμε το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και το Παρίσι, το οποίο θα παραμείνει το επίκεντρο των κύριων οικονομικών δραστηριοτήτων του κόσμου. Αλλά το φαινόμενο που πρόκειται να εδραιωθεί τα τελευταία χρόνια οφείλεται στη μετατόπιση της οικονομικής δύναμης από τη Δύση στην Ανατολή, ιδιαίτερα στην Ασία, όπου το κόστος παραγωγής είναι χαμηλότερο και δεν υπάρχουν καινοτόμες ιδέες.

Megatrend # 3: τεχνολογία

Αντιμετωπίσαμε επανειλημμένα το καθορισμένο θέμα της "τεχνολογικής" πτυχής. Το πράσινο όραμα και οι έξυπνες κατοικίες αποτελούν τους πυλώνες της νέας ιδέας της αγοράς ακινήτων. Ο λόγος για τον οποίο ο συνδυασμός της τεχνολογίας και της ακίνητης περιουσίας θα γίνει ακόμη πιο ενοποιημένος, από την παρουσία έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη και θα φθάσουν σε τιμή 7 δισεκατομμυρίων έως το 2030. Ως εκ τούτου, ο αριθμός των συμβάσεων πώλησης θα μπορούσε να μεγεθυνθεί αισθητά, η αύξηση της ζήτησης που απευθύνεται ακριβώς στο πράσινο και έξυπνο τμήμα, τόσο για τους νέους επενδυτές, Millennials, που εισέρχονται και κυριαρχούν σήμερα στην παγκόσμια αγορά ακινήτων.

Τι να πω, η τεχνολογία, η εξουσία στην Ανατολή και μια σχεδόν ανεξέλεγκτη αστικοποίηση, θα αποτελέσουν τους ακρογωνιαίους λίθους της μελλοντικής αγοράς ακινήτων σε παγκόσμια κλίμακα. Και είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε το χέρι σας στην αγορά ακινήτων του μέλλοντος;

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB