Εξοπλίστε το σπίτι σας: σύγχρονο ή σύγχρονο σχεδιασμό;

Έχουμε επανειλημμένα εξετάσει το θέμα των τάσεων και ίσως είναι ακριβώς ένα από τα στοιχεία που διακρίνουν ένα σπίτι από το άλλο. Συχνά έχουμε ασαφείς ιδέες για το πώς να εφοδιάζουμε το διαμέρισμά μας, αλλά δεν μπορούμε να τις κάνουμε συγκεκριμένες. Αλλά είμαστε σίγουροι ότι γνωρίζουμε ακριβώς τι στυλ είναι σωστό για το σπίτι μας;

Το σημερινό θέμα είναι ακριβώς αυτό: να υιοθετήσουμε το μοντέρνο στυλ ή να προτιμήσουμε το σύγχρονο ύφος;
Θα ανακαλύψουμε μαζί ποιες είναι οι κύριες διαφορές και θα καταλάβουμε ποιες προφυλάξεις πρέπει να ακολουθήσουμε για να μπορέσουμε να έχουμε μια συνοχή και σε στιλιστικό επίπεδο, ώστε να φτιάξουμε τους χώρους στους οποίους ζούμε πιο κοντά στις ανάγκες μας. Θα μπορέσουμε να καταλάβουμε, στο τέλος της ενότητας μας, ποια σχεδίαση ταιριάζει καλύτερα στη δομή του σπιτιού σας και πάνω απ 'όλα για να αποφύγουμε τα πιο συνηθισμένα λάθη.
Και έπειτα, αν είστε έτοιμοι, μπορούμε να ξεκινήσουμε!

Ας ξεκινήσουμε με το στυλ που ορίζεται "σύγχρονο". Όπως μπορείτε να μαντέψετε, αυτή η ορολογία χρησιμοποιείται σε σχέση με την χρονική περίοδο που ξεκινάει από τις αρχές του εικοστού αιώνα. Αυτό το στυλ είναι ο πρόγονος, έτσι μπορούμε να το ονομάσουμε, του σύγχρονου σχεδίου. Το Bauhaus άνοιξε αυτό το σχέδιο που επικεντρώνεται σε απλά σχήματα και γραμμές και λειτουργικότητα. Εάν είστε λάτρεις της απλότητας και των χρωμάτων που θυμίζουν τη φύση, με γήινες αποχρώσεις, αυτό είναι το στυλ για σας! Ένας άλλος πυλώνας του σύγχρονου ύφους αντιπροσωπεύεται από την ανακαλύψη οικολογικών υλικών.

Το ξύλο, το δέρμα και η πέτρα χρησιμοποιούνται συχνά τόσο ως εσωτερικές κατασκευές όσο και ως πραγματικό αξεσουάρ επίπλωσης. Η ουσία και οι ελκυστικές και αεροδυναμικές φιγούρες είναι ο μούστος για όσους θέλουν να έχουν ένα "μοντέρνο" σπίτι. " Σας συμβουλεύουμε να υιοθετήσετε αυτό το στυλ για όσους, αν και δεν έχουν εξαιρετικά μεγάλους χώρους, επιθυμούν να αναδημιουργήσουν στα δικά τους τείχη «ζεν» και φωτεινά σκηνικά.

Τώρα που περιγράψαμε εκτενώς τα χαρακτηριστικά του σύγχρονου στυλ, μπορούμε να αναλύσουμε λεπτομερώς το σύγχρονο.
Η ουσιαστική διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη έγκειται, πρώτα απ 'όλα, στην απουσία αναφοράς χρόνου που σηματοδοτεί την αρχή αυτού του "ρεύματος". Στην πραγματικότητα, ο σύγχρονος σχεδιασμός σημαίνει όλα όσα καταλαμβάνουν μόδα από την άποψη της επίπλωσης που είναι η πιο δημοφιλής.

Και ακριβώς αυτή η ασάφεια κάνει το σύγχρονο ντιζάιν ενδιαφέρον ενδιαφέρον. Ωστόσο, πρέπει να δοθεί έμφαση σε ορισμένες ιδιότητες, προκειμένου να αποφευχθεί η δημιουργία χώρων με αποχρωματισμό και αντίθεση στυλ. Οι αποχρώσεις δεν είναι αυτές του φυσικού περιβάλλοντος, αλλά προτιμώνται κρύοι, ουδέτεροι ήχοι. Η λέξη κλειδί είναι ο μινιμαλισμός. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία χώρων σύμφωνα με το σύγχρονο στυλ είναι νικέλιο, χρώμιο, χάλυβας σε συνδυασμό με εξαιρετικά φυσικές υφές, όπως η γιούτα.

Αυτό το στυλ δεν προσφέρεται σε όλες τις ρυθμίσεις. Είναι προτιμότερο να το υιοθετήσετε για την επίπλωση σπιτιών που έχουν μια βασική δομή, έτσι ώστε να εμπλουτιστούν με τυπικά στοιχεία του πιο καλλιτεχνικού σχεδιασμού υπάρχει!

Αυτές είναι οι οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να δώσετε στο σπίτι σας μια ισχυρή και σαφώς καθορισμένη ταυτότητα. Αλλά θυμηθείτε ότι το συναίσθημα "στο σπίτι" σημαίνει να είστε σε ένα μέρος που μπορεί να μεταδώσει μέρος μας. Έτσι, μπορείτε να σπάσετε τους κανόνες αυτούς για να κάνετε το σπίτι σας μοναδικό !!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB