Εξοπλίστε το σπίτι σας σε πλήρη νησιωτικό στυλ: τις συμβουλές μας!

Το καλοκαίρι έχει σχεδόν τελειώσει και φέρνει μαζί του τη φρεσκάδα και την αλαζονεία που βιώνουμε κατά τους καλύτερους τρεις μήνες του χρόνου. Η θάλασσα ή το βουνό, η ύπαιθρο ή η πόλη, η χαλάρωση είναι η λέξη κλειδί. Είτε έχετε περάσει τις διακοπές σας μακριά από το σπίτι ή κοντά, ένα πράγμα είναι βέβαιο: ποτέ δεν είναι συναρπαστικό να πρέπει να ξαναρχίσετε τους ρυθμούς της καθημερινής ρουτίνας.

Σίγουρα δεν μπορούμε να σας πούμε πώς να ζήσετε μια "αιώνια διακοπή, αλλά σίγουρα έχουμε πληροφορίες που θα σας επιτρέψουν να διατηρήσετε μερικά από εκείνο το καλοκαιρινό κλίμα στα σπίτια σας";

Το καλοκαίρι ενσωματώνεται κατ 'εξοχήν από το στυλ του νησιού: φωτεινά χρώματα, ηλιόλουστες παραλίες και το γαλάζιο της θάλασσας που ανακατεύεται με τον ουρανό. Μήπως μόνο η ιδέα σας κάνει να χαλαρώσετε; Λοιπόν, στηρίξτε τον εαυτό σας, γιατί θα σας δώσουμε τις πέντε άκρες που είναι απαραίτητες για να έχετε ένα σπίτι σε στυλ νησιού. Ας ξεκινήσουμε!

1.Η δομή

Όλα τα σπίτια αυτής της κατηγορίας είναι συχνά γεμάτα με άνεμο, θάλασσα και ήλιο.Ο λόγος για τον οποίο οι τοίχοι, πέρα από το πάχος τους, είναι επίσης βαμμένοι λευκόι και χτισμένοι (μερικώς) σε πέτρα, για να προστατεύσουν τη δομή είναι από το κρύο το χειμώνα και από την καυτή θερμότητα το καλοκαίρι. Έτσι, για να ξεκινήσετε το δεξί πόδι, ας θυμηθούμε να κάνουμε τα δωμάτια φωτεινά, τόσο από την άποψη του χρώματος όσο και δημιουργώντας μεγάλα παράθυρα που επιτρέπουν ένα μεγάλο πέρασμα φωτός μέσα. Για να δώσετε χαρακτήρα και να μην κάνετε το σπίτι σας μονότονο, συνιστούμε ένα όμορφο βαθύ μπλε χρώμα, στη στέγη ή στα παντζούρια, αρκεί να συνδυάζεται καλά με το περιβάλλον.

2.Πεδοί χώροι

Το δεύτερο σημείο που πρόκειται να αναλύσουμε είναι αυτό που αφορά το πράσινο. Οι εξωτερικοί χώροι των κατοικιών του νησιού χαρακτηρίζονται συνήθως από καταπράσινες εκτάσεις, χάρη στις ανθισμένες φυτείες και τις τεράστιες βεράντες. Αλλά το πράσινο δεν είναι μόνο αυτό! Η αλληλογραφία είναι ισορροπημένη ακόμη και μέσα, με τη χρήση εξελιγμένων υλικών και τεχνολογιών, αλλά και για την προστασία του περιβάλλοντος, με μηδενικές εκπομπές.

3. Οι γραμμές

Ένα κατ 'εξοχήν νησιώτικο σπίτι δεν περιλαμβάνει άκαμπτες μορφές. Οι καμπύλες είναι η φιλοσοφία που βασίζεται σε όλες τις δομές στέγασης ενός νησιού. Σκεφτείτε τα τυπικά σπίτια της Μυκόνου ή της Σαντορίνης. Υψηλά τοιχώματα που τελειώνουν με ατελείς καμάρες. Απαιτείται η συμμετρία, αλλά δεν είναι απαραίτητο!

4. Ξύλινα στοιχεία

Το ξύλο είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο χρησιμοποιημένα υλικά για τη δημιουργία χώρων ή γωνιών μέσα ή έξω από ένα "νησιώτικο σπίτι". Συχνά, η χρήση αυτού του υλικού συνδέεται επίσης με αυτή των φυτών, δημιουργώντας δομές που καλύπτονται για παράδειγμα με φυτά αναρρίχησης. Επιπλέον, το ξύλο συνδυάζεται καλά με το λευκό και το μπλε, δίνοντας στη δομή μια περαιτέρω ταυτότητα.

5. Κοίλοι χώροι

Όντας συχνά αρχαίες κατασκευές, τα σπίτια του νησιού έχουν χώρους κατασκευασμένους από τον ίδιο τον βράχο. Είναι ιδιαίτερα δημιουργική "μοντελοποίηση" χώρων ευρείας καθημερινής χρήσης, όπως η κουζίνα ή το μπάνιο, από τους προϋπάρχοντες τοίχους και την ομορφιά τους με πρώτες ύλες.

Αυτά είναι τα 5 βασικά βήματα για να κάνετε το σπίτι σας παρόμοιο με αυτό ενός "νησιού των ονείρων, για να έχετε ψυχική χαλάρωση 365 ημέρες το χρόνο!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB