5 λόγοι για τους οποίους το σπίτι σας δεν έχει πωληθεί

Αναρωτιέστε γιατί το σπίτι σας πωλήθηκε; Μπορεί να υπάρχει ακόμη και ένα παρόμοιο σπίτι στη γειτονιά που έχει πωληθεί πρόσφατα και είναι μόνο στην αγορά για λίγες μέρες. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που εξηγούν γιατί το σπίτι σας μπορεί να μην είναι προς πώληση, επομένως, πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτούς τους λόγους τώρα! Ας ρίξουμε μια ματιά στους 5 λόγους για τους οποίους το σπίτι σας δεν έχει πωληθεί.

Δεν παίρνετε το χρόνο να προετοιμάσετε το σπίτι σας

Οι τιμές δεν ταιριάζουν με αυτές του σπιτιού

Δεν έχετε φωτογραφίες ποιότητας που να εμφανίζονται ηλεκτρονικά

Ο κτηματομεσίτης σας δεν είναι συμβατός με εσάς

Δεν αποδείξατε το σπίτι σας


Είναι απαραίτητο να προετοιμάσετε το σπίτι προς πώληση. Σκεφτείτε τους ανθρώπους που περνούν από το σπίτι σας και τι θα ήθελαν να δουν και να ζήσουν. Δεν θέλετε να περπατήσετε μέσα σε ένα σπίτι που δεν φαίνεται καθόλου προετοιμασμένο. Θέλετε να είναι καθαρό και καθαρό και ότι είναι εμφανές. Πάρτε το χρόνο να προσπαθήσετε να καθαρίσετε το σπίτι σας και να ενεργοποιήσετε τα φώτα και τα κεριά που απαιτούνται για να το καταστήσετε σεβαστό.



Ένα υπερτιμημένο σπίτι θα είναι στην αγορά για μεγάλο χρονικό διάστημα, και αν δεν είστε ανήσυχοι να πουλήσετε, τότε είναι εντάξει. Ωστόσο, εάν προσπαθείτε να πουλήσετε το σπίτι σας εγκαίρως, θέλετε να αξιολογήσετε το σπίτι σας και να ορίσετε την τιμή ως αγοραία αξία, ώστε να μπορεί να πωληθεί. Είστε επίσης εξουσιοδοτημένοι να ζητήσετε την τιμή που θέλετε, αλλά αυτό δεν εγγυάται ότι κάποιος θα το αγοράσει.



Οι ποιοτικές φωτογραφίες διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην πώληση ακίνητης περιουσίας στο διαδίκτυο. Κανείς δεν θέλει να κοιτάξει φωτογραφίες κακής ποιότητας όπου δεν μπορείτε να μάθετε αν είναι ένα κρεβάτι ή ένα τραπέζι στο δωμάτιο. Φροντίστε να προσλάβετε έναν φωτογράφο ή να τραβήξετε ποιοτικές φωτογραφίες στη φωτογραφική σας μηχανή ή στο τηλέφωνο. Ένα κομμάτι της επεξεργασίας μπορεί να πάει πολύ μακριά!



Θέλετε να βρείτε έναν κτηματομεσίτη που είναι ενθουσιώδης για την πώληση του σπιτιού σας. Εάν δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται πολύ, τότε το σπίτι σας δεν μπορεί ποτέ να πουλήσει. Βρείτε κάποιον που είναι πρόθυμος να βάλει το χρόνο και την ενέργεια για να βρείτε τους ιδανικούς αγοραστές για σας. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε κερδίσει την περικοπή τους. Επίσης, καλό είναι να διακρίνετε μια σύνδεση με τον κτηματομεσίτη σας, διότι θα σας βοηθήσει κατά μήκος αυτής της διαδικασίας.



Η σταδιοποίηση του σπιτιού σας είναι ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να προσελκύσετε πιθανούς αγοραστές να περπατούν μέσα από το σπίτι σας και ενδεχομένως να αγοράζουν. Φροντίστε να είναι ωραία και ελκυστική. Θέλετε να δούμε πώς φροντίσατε τη θέση σας και έχετε την υπερηφάνεια για αυτό που πουλάτε. Το περίεργο κερί, διακοσμητικό μαξιλάρι και λουλούδια διάσπαρτα σε όλο το σπίτι - δείχνει πολλά. Όσο περισσότερο το φοράτε (χωρίς κολλώδη), τόσο περισσότεροι άνθρωποι θα θέλουν να το δουν.



Εάν βάζετε το χρόνο και την προσπάθεια στους 5 λόγους μου, θα πρέπει να έχετε περισσότερες πιθανότητες να πουλήσετε το σπίτι σας - Καλή τύχη!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB