Θεωρείτε το Rent-to-Home;

Η ενοικίαση σε δική σας μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάποιον που δεν έχει την πρωτεύουσα να αγοράσει το σπίτι αμέσως, αλλά θέλει να συνεχίσει να ζει στον ίδιο χώρο για ένα χρονικό διάστημα. Σκεφτείτε μια μίσθωση αυτοκινήτων ... Πληρώνετε μια μηνιαία αμοιβή για να χρησιμοποιήσετε το αυτοκίνητο και έχετε την επιλογή να το αγοράσετε αμέσως μετά τη μίσθωση σας. Με το μισθωμένο μέρος του μηνιαίου σας ενοικίου θα πάτε προς την αποπληρωμή του σπιτιού στο οποίο ζείτε σήμερα. Αυτό βοηθά να διασφαλίσετε ότι δεν πετάτε εντελώς τα χρήματά σας μακριά από το μίσθωμα και ότι ένα μέρος του αποδίδει. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη με μια ιδιότητα ενοικίασης-ιδιοκτησίας και θα συζητήσουμε αυτά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα σε αυτό το άρθρο.

Πλεονεκτήματα της Rent-To-Own:

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα και ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι επιλέγουν την επιλογή rent-to-own είναι ότι δεν έχουν την πρωτεύουσα για να αγοράσουν ένα νέο σπίτι ή θα μπορούσαν να έχουν κακή πίστωση, όχι ένα αρκετά υψηλό εισόδημα ή δεν μπορούν να βρουν την προκαταβολή. Εάν πέσετε σε μία από αυτές τις κατηγορίες, η λύση ενοικίασης-ιδιοκτησίας μπορεί να είναι η ιδανική λύση για εσάς! Όχι μόνο θα ζείτε στο σπίτι και θα δοκιμάσετε το πώς είναι πριν το αγοράσετε - αλλά θα έχετε την επιλογή να δείτε αν το αγαπάτε πραγματικά και πιστεύετε ότι θα ήταν μια καλή επένδυση που προχωράει μπροστά. Μπορείτε να δοκιμάσετε το χέρι πριν από τη δέσμευση πλήρως. Για τους πωλητές, αυτή η επιλογή μπορεί να είναι ιδανική για τους ιδιοκτήτες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην πληρωμή των ενυπόθηκων δανείων. Οι πωλητές θα προσφέρουν έπειτα ενοικιάσεις σε δικές τους επιλογές.

Μειονεκτήματα της ενοικίασης σε δική

Ένα μεγάλο μειονέκτημα για τον μισθωτή που σκέφτηκε να αγοράσει το σπίτι μετά και δεν αποφασίζει επίσης δεν είναι ότι δεν λαμβάνουν τα επιπλέον χρήματα που βάζουν στην μίσθωση. Αν ο ενοικιαστής αποφασίσει ότι δεν θέλει να αγοράσει το ακίνητο, τα επιπλέον χρήματα δεν επιστρέφουν σε αυτά. Συνήθως, με μια επιλογή rent-to-own, ο μισθωτής πληρώνει περισσότερα για την ενοικίαση από την αγοραία αξία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πληρώνουν ένα μέρος της πρωτεύουσας του σπιτιού.

Πάντα βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τη συμφωνία με το ακίνητο και βεβαιωθείτε ότι δεν είστε κλειδωμένοι σε κάτι που δεν γνωρίζετε. Ορισμένες συμβάσεις έχουν διατυπωθεί έτσι ώστε να είστε υποχρεωμένοι να αγοράσετε το ακίνητο στο τέλος της μίσθωσης σας. Πολλοί μισθωτές καταλήγουν να μην αγοράζουν το σπίτι για τους ίδιους λόγους όπως και πριν και ο ιδιοκτήτης αποχωρεί με πολύ περισσότερα κεφάλαια από ό, τι με ένα μηνιαίο μίσθωμα που δεν αποτελεί μέρος συμφωνίας ενοικίου προς δική του.

Ανάλογα με την κατάστασή σας, μπορεί να είναι ωφέλιμη για κάποιους αν καταλάβετε τι συνεπάγεται. Πάντα να διαβάζετε τα πάντα και να είστε σίγουροι ότι είναι σαφές σε εσάς!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB