Πώς υπολογίζονται οι φόροι ακίνητης περιουσίας;

Καλώς ήρθατε στην ιδιοκτησία ενός ακινήτου και πρέπει να πληρώσετε φόρο ακίνητης περιουσίας. Ήρθε η ώρα να μάθετε πώς θα υπολογιστούν οι φόροι ιδιοκτησίας σας. Οι φόροι ιδιοκτησίας υπολογίζονται βάσει της εκτιμώμενης αξίας της ιδιοκτησίας σας, με αποκλεισμό για τον οποίο πληροίτε τις προϋποθέσεις και με το ποσοστό του φόρου ακίνητης περιουσίας. Συνήθως, ο φόρος ακίνητης περιουσίας καθορίζεται την ίδια ημερομηνία κάθε χρόνο, αλλά ορισμένες δικαιοδοσίες το κάνουν κάθε δύο χρόνια. Ανάλογα με την περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητό σας, ο φόρος ακίνητης περιουσίας εκτιμάται βάσει της αγοραίας αξίας. Άλλοι τομείς θα πολλαπλασιάσουν την τιμή της αγοραίας αξίας με ένα επιτόκιο αποτίμησης, το οποίο θα ολοκληρώσει την τιμή για την υπολογιζόμενη αξία.

Καταβάλλοντας τους φόρους ιδιοκτησίας σας βοηθάτε να δημιουργήσετε νέους δρόμους, δημόσια σχολεία και κολέγια, καλύτερη αστυνομική επιβολή και πυροπροστασία, ενημερώσεις αποχέτευσης και αποχέτευσης και άλλες τοπικές ανάγκες στην κοινότητά σας. Μπορεί να μην παρατηρήσετε αυτές τις ενημερώσεις προσωπικά, αλλά σημειώστε ότι κάθε συνεισφορά από τους φόρους των ανθρώπων θα ωφελήσει την κοινότητά σας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Εάν κάνετε ανακαινίσεις στην ιδιοκτησία σας, αυτό μπορεί επίσης να επηρεάσει το ποσό που θα πληρώσετε σε φόρους ακίνητης περιουσίας. Οι νέες ανακαινίσεις αυξάνουν την ιδιοκτησία και πόσο αξίζει, επομένως ο φόρος ακίνητης περιουσίας σας μπορεί να είναι υψηλότερος το επόμενο έτος που θα πάτε να το πληρώσετε. Αν το ακίνητό σας μειωθεί σε αξία ή τα επόμενα δύο χρόνια, θα μπορούσαν επίσης να μειώσουν το ποσό που πληρώνετε στον φόρο ακίνητης περιουσίας-λειτουργεί με δύο τρόπους. Αυτή είναι μια γενική επισκόπηση του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν οι φόροι ιδιοκτησίας, ωστόσο θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία τοπικά, καθώς οι νόμοι είναι διαφορετικοί σε ορισμένα σημεία.

Είναι πάντα σημαντικό να λάβετε μια εκτίμηση για το πόσο οι φόροι ιδιοκτησίας σας θα είναι κάθε χρόνο και πόσο μπορούν να αυξηθούν. Δεν θέλετε να εκπλαγείτε από τους φόρους σας αφού αγοράσετε το ακίνητο.

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB