Πράσινοι χώροι στο σπίτι; Στο Μιλάνο η έκθεση για τις τάσεις της στιγμής!

Τον τελευταίο καιρό προσπαθήσαμε να προσανατολίσουμε κάθε οικονομικό τομέα προς μια σαφή και σαφή τάση: την πράσινη. Η προστασία του περιβάλλοντος συγχωνεύεται επίσης με το σχεδιασμό των κτιρίων, τα οποία συμβαδίζουν όλο και περισσότερο με αυτές τις ανάγκες της αγοράς.

Για να ακολουθήσουμε καλύτερα μια πορεία προσανατολισμένη προς τη μετατροπή της ιδιοκτησίας σε πράσινο κλειδί με μηδενικές εκπομπές, δεν ασχολούμαστε μόνο με τη λειτουργική πτυχή αλλά και με την αισθητική πτυχή.
Για το λόγο αυτό, θεωρήσαμε σκόπιμο να σας πούμε για ένα πραγματικά μοναδικό γεγονός, όπου θα είναι δυνατό να συνδυάσετε την τάση επίπλωσης με την εξωτερική, και οι δύο ενωμένες από ένα κοινό νήμα ... πράγματι, ένα ver vert!

Από τις 13 έως τις 16 Σεπτεμβρίου, η πόλη του Μιλάνου θα είναι το λίκνο μιας εκδήλωσης αφιερωμένης στον κόσμο της διαστημικής διακόσμησης, των νέων τεχνολογιών και πάνω απ 'όλα των στοιχείων που θα κάνουν την ιδιοκτησία σας σύμφωνη με την έννοια της βιωσιμότητας. και φυσική ομορφιά.

Homi Outdoor: αυτό είναι το όνομα του γεγονότος που έχει φθάσει και στην Ιταλία, το οποίο σηματοδοτεί μια έκρηξη στους επισκέπτες!

Σε οργανωτικό επίπεδο, θα είναι δυνατή η άμεση διασύνδεση με νέες και χρήσιμες ιδέες που μπορούν να προταθούν ξανά στο δικό τους περιβάλλον, αλλά, θεμελιώδους σημασίας, θα είναι η δυνατότητα συναντήσεως εμπειρογνωμόνων στον τομέα και συμμετοχής σε εργαστήρια με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των μελών σχετικά με σημασία των πράσινων θεμάτων.

Επίσης, για τους επιχειρηματίες θα υπάρξουν ευκαιρίες. Θα υπάρξει εγγύηση για την παρουσία πολλών κορυφαίων εταιρειών στον κλάδο, που ενδιαφέρονται για νέες ιδέες για επέκταση και βελτίωση της επιχείρησής τους, πάντα σε πράσινο κλειδί.

Τι να πω, σε κάθε δική του.

Γιατί όμως το πράσινο θέμα διαδραματίζει τόσο σημαντικό ρόλο στην αγορά, αλλά κυρίως στον τομέα μας;
Ειδικά στην Ευρώπη, τα τελευταία χρόνια έχουν εκδοθεί διατάγματα για την ενθάρρυνση μιας στάσης για την προστασία του περιβάλλοντος, λόγω ανησυχητικών κλιματικών αλλαγών που προφανώς δεν σηματοδοτούν ένα ιδιαίτερα λαμπρό μέλλον για τον πλανήτη μας.

Ως εκ τούτου, το πράσινο κτίριο έχει κερδίσει μεγάλη σημασία στην ακίνητη περιουσία, εστιάζοντας την επιχείρηση τούβλων στην ένωση της νεωτερικότητας και της βιωσιμότητας.

Επίσης, όσον αφορά το κόστος που πρέπει να φέρει, σύμφωνα με τις στατιστικές, είναι καλύτερο να αγοράσετε ένα ακίνητο ανακατασκευασμένο ως πράσινο και όχι ένα ακίνητο εξοπλισμένο με νέες τεχνολογίες αλλά με ισχυρό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

Επομένως, οι ευρωπαϊκές κυβερνητικές πολιτικές έχουν διοχετεύσει τα διάφορα προγράμματα ακριβώς στην ανάγκη να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα σπίτια τους, χωρίς να προκαλέσουν μη αναστρέψιμες περιβαλλοντικές ζημίες.
Επιπλέον, μόλις εφαρμόσετε τις συμβουλές που χρειάζονται για να κάνετε το σπίτι σας πράσινο σε όλα τα εφέ, ο τελευταίος θα αυξήσει την αγοραία αξία του, επιτρέποντας στον ίδιο τον ιδιοκτήτη να αποκτήσει μια προστιθέμενη αξία από τέτοια έργα, όχι μόνο αμέσως, αλλά επίσης μεσοπρόθεσμα (αν αποφασίσει να πουλήσει το ακίνητο αργότερα).

Συνεπώς, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε αυτή την εκδήλωση. είτε είστε νέοι επιχειρηματίες στον τομέα των ακινήτων, απλά περίεργοι ή μελλοντικοί επενδυτές!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB