Κατασκευή για ενοικίαση: όταν μια νέα επιχείρηση αλλάζει ακίνητη περιουσία

Έχετε ακούσει ποτέ για τη φόρμουλα "να χτίσουν να νοικιάσει"; Πρόκειται για μια επιλογή κτιρίου που περιλαμβάνει την κατασκευή κτιρίων, ειδικά για την κατασκευή, αφιερωμένη στην τοποθεσία.
Η ανάλυση αυτού του φαινομένου είναι σημαντική για τον τομέα μας, καθώς μας επιτρέπει να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες της αγοράς και πάνω από όλα πώς εξελίσσονται οι ανάγκες των πιθανών αγοραστών.

Αυτή η μεταμόρφωση φαίνεται να εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Πρώτα απ 'όλα, η καθιερωμένη έλευση μιας νέας κατηγορίας επενδυτών: οι Millennials. Από όλο και πιο συγκεκριμένες απαιτήσεις, οι νέοι προτιμούν να κινούνται προς ιδιότητες που δεν τους περιορίζουν. Πράγματι, η αγορά ενός ακινήτου θα ήταν δαπανηρή και απαιτητική κάτω από πολλά μέτωπα. Η εγγραφή σε μίσθωση επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία.

Αλλά δεν είναι μόνο οι χιλιετηρίδες που είναι οι πρωταγωνιστές της αναστροφής αυτής της τάσης. Στην πραγματικότητα, υπενθυμίζουμε ότι, λόγω της οικονομικής κρίσης, λίγοι άνθρωποι συμμετέχουν ποτέ στην υπογραφή σύμβασης πώλησης.

Σύμφωνα με τα κυριότερα στοιχεία που αναφέρθηκαν από την τελευταία ανάλυση, η ανάπτυξη αυτού του τομέα έχει φτάσει σε εκθετικά επίπεδα. Ειδικά στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το 20% των ακινήτων στο Λονδίνο (περίπου 60.000 μονάδες) είναι αφιερωμένο στο ενοίκιο. Ένα πραγματικά υψηλό ποσοστό.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους οικονομολόγους του τομέα, η κατασκευή προς ενοικίαση δεν θα είναι μια πραγματική λύση για την αναζωογόνηση της οικονομίας των διαφόρων χωρών. Αλλά το δυναμικό αυτού του προγράμματος έγκειται στην ικανότητα επιλογής μεγαλύτερης ποικιλίας κατοικιών με βελτιωμένα πρότυπα κατασκευής και πολύ πιο ασφαλής διαχείριση κατοικιών.

Ποια είναι τα πιθανά οφέλη; Για τον ιδιοκτήτη υπάρχει μια άμεση μακροπρόθεσμη συμμετοχή. Στην πραγματικότητα, η τελευταία ενθαρρύνεται να επιτύχει καλύτερη ποιότητα του ίδιου κτιρίου, ώστε να γίνει πιο ελκυστική για τον δυνητικό αγοραστή.

Ωστόσο, σας υπενθυμίζουμε ότι η κατασκευή προς ενοικίαση αποτελεί μακροπρόθεσμη επένδυση, παρά το γεγονός ότι είναι πιο ευέλικτη από μια σύμβαση αγοράς.
Αυτό επιτρέπει σε αυτό το μοντέλο να είναι λιγότερο συνδεδεμένο με κοινωνικές και οικονομικές αλλαγές.
Ωστόσο, ο νέος τομέας έχει ανατρέψει ολόκληρο το υπόλοιπο στις αγορές ακινήτων και κατασκευών. Μια πραγματική απόδραση από την κρίση που έπληξε την ακίνητη περιουσία, όπου, για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν ήταν δυνατόν να είναι ιδιαίτερα δραστήρια.
Έτσι, εν συντομία, στα πλεονεκτήματα της κατασκευής-ενοικίου βρίσκουμε:


- Αυξημένη προσφορά κατοικιών
- Μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών
- Επαναπαλίευση αστικών κέντρων
- Περισσότερη επαγγελματική διαχείριση
- Προσήλωση στις πολλαπλές ανάγκες των δυνητικών αγοραστών
 Αντίθετα:
- Αγορά αφιερωμένη (σύμφωνα με τους οικονομολόγους) μόνο σε ένα πλούσιο τμήμα της κοινωνίας
- Ιδιότητες ακριβότερες από τα πρότυπα
- Συνέπεια άλλων ατόμων που ενδέχεται να μην συμβαδίζουν με τον τρόπο ζωής πολλών

Τι να πω, φαίνεται ότι σε κάθε περίπτωση η κατασκευή προς ενοικίαση σηματοδότησε μια καμπή στην αγορά ακινήτων. Για τα επόμενα ακίνητα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενημερώσετε την πύλη μας!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB