Ντουμπάι: μεταξύ πολυτέλειας και καινοτομίας. Πράσινη νέα στα ακίνητα

Με τα χρόνια, η έννοια της βιωσιμότητας και του εκσυγχρονισμού έχει αλλάξει ριζικά. Στην πραγματικότητα, έχει περάσει από την απλή χρήση διαφορετικών και πιο καινοτόμων υλικών σε σύγκριση με τα παραδοσιακά υλικά, με τη χρήση νέων τεχνολογιών για να γίνει το σπίτι σας πιο συμβατό με την αγορά και τις ανάγκες της κοινωνίας γενικά.
Προφανώς, όλα βαθμονομούνται σύμφωνα με το επίπεδο ανοχής και ευελιξίας στις νέες τάσεις του ίδιου του Έθνους.
Αλλά αυτό που είναι βασικό για το νέο έτος είναι αυτό: η ικανότητα κάθε έθνους να είναι σε θέση να βελτιώσει για να ανταποκριθεί σε μια «διάθεση» πιο πράσινη και πιο έξυπνη, έστω και σε διαφορετικούς χρόνους.

Στη συλλογική φαντασία, μια από τις πόλεις που αντιπροσωπεύει καλύτερα τον πλούτο και τον πλούτο, είναι αναμφισβήτητα το Ντουμπάι.
  Με μια μοναδική κουλτούρα, μια εμβληματική ιστορία και μια θαυμάσια καλλιτεχνική κληρονομιά, το Ντουμπάι εγκαινιάστηκε το 2019, διακρίνεται για μια άλλη πτυχή. Η πόλη έχει πράγματι ενσωματωθεί από το πρωτοποριακό και πράσινο μονοπάτι που συγκρατεί σε όλα τα μέρη του κόσμου, αν και με διαφορετικές ταχύτητες διάδοσης.

Το σαφές παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο αυτή η τάση έχει πλέον εδραιωθεί στον κόσμο της ακίνητης περιουσίας, δίνεται από τη νέα κυβερνητική πρωτοβουλία, σύμφωνα με την οποία, για να γιορτάσουμε τον Χάρτη των 50 χρόνων, είναι απαραίτητο να προσφέρουμε κάθε κατοικία, όχι ηλιακά πάνελ , εγκατεστημένο δωρεάν.
Το έργο αυτό αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους, χάρη στην παρέμβαση έξι διαφορετικών εταιρειών, με στόχο τη βελτίωση του επιπέδου ευημερίας στα ΗΑΕ.

Εκτός από την υποστήριξη αυτών των οικολογικά βιώσιμων πρωτοβουλιών, υπάρχει ένα ακόμη στοιχείο που καθιστά τα Εμιράτα ακόμη πιο ανταγωνιστικά και ισχυρά από ό, τι τα προηγούμενα χρόνια: την αναδιάρθρωση των τιμών των τούβλων. Αυτό προφανώς συνεπάγεται τη δημιουργία ενός αισθήματος εμπιστοσύνης στους επενδυτές, ειδικά στις λιγότερο ευνοημένες, καθώς ο κύριος τομέας της αγοράς ακινήτων έχει μετακινηθεί σε μεσαίου-χαμηλού επιπέδου επίπεδο. Αυτό οφείλεται στη μείωση των όγκων συναλλαγών το 2018, η οποία μειώθηκε κατά 30% λόγω του χαμηλού ενδιαφέροντος των ξένων επενδυτών στο τούβλο του Ντουμπάι λόγω υπερβολικών τιμών.

Στην πραγματικότητα, τους τελευταίους μήνες του 2018, η αγορά ακινήτων στο Ντουμπάι, που χαρακτηρίστηκε κυρίως από τους διάσημους ουρανοξύστες, πέρασε μια περίοδο στασιμότητας, λόγω υπερπληθυσμού, ειδικά στην κατοικημένη περιοχή (όπου οι τιμές είχαν ήδη μειωθεί το 2014).
Δεν υπάρχει τόσο μεγάλη ανάγκη να επεκταθεί η αγορά, αλλά να βελτιωθούν οι ιδιότητες που υπάρχουν ήδη προκειμένου να καταστεί δυνατή η οικονομική ανακύκλωση και να περιοριστεί ο χρόνος που σχετίζεται με την παρουσία ενός ακινήτου στην αγορά.
Συνεπώς, τα σχέδια για ακίνητα εξαφανίζονται, αντικαθίστανται από έργα εκσυγχρονισμού και σύμφωνα με τα βασικά περιβαλλοντικά πρότυπα αειφορίας.

Πρέπει να θυμόμαστε ότι τα πάντα συγκλίνουν στη διαδικασία προετοιμασίας, η οποία θεωρεί το Ντουμπάι ως το λίκνο της παγκοσμίου φήμης έκθεσης "World Expo 2020", η οποία ανακοινώνει τη λεκάνη επισκεπτών των 25 εκατομμυρίων.
Έτσι, οι επενδυτές από όλο τον κόσμο, εάν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ένα ακίνητο σε μια από τις πλουσιότερες περιοχές του κόσμου, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB