Αγγλία vs Λουξεμβούργο: πώς η Brexit έχει επηρεάσει την αγορά ακινήτων του Λουξεμβούρ

Έχουμε ήδη σημειώσει πως, μετά την ανακοίνωση της απελευθέρωσης της Αγγλίας από την Ευρώπη, η οικονομία του Λονδίνου έχει αρχίσει να τσαλακώνει σημαντικά, σε κάθε τομέα. Ο χρηματοπιστωτικός κλάδος πρέπει να αντιμετωπίσει την ανακατανομή των μεγάλων χρηματοπιστωτικών κέντρων.

Σε όλα αυτά, υπάρχει ένα έθνος που θα μπορούσε να επωφεληθεί από αυτό το αδιέξοδο: το Λουξεμβούργο.

Και ακριβώς η αγορά ακινήτων του Λουξεμβούργου φαίνεται να είναι το επίκεντρο αυτού του θετικού κύματος.

Έχουμε ετοιμάσει μια ενδιαφέρουσα λίστα με τα πλεονεκτήματα του Brexit στο Λουξεμβούργο.

Ίσως, μετά από αυτή τη μικρή ανάγνωση, θα μπορούσατε επίσης να έρθετε σε πιθανούς επενδυτές και να αγοράσετε ένα ακίνητο στο Λουξεμβούργο.



Ας ξεκινήσουμε από την απλή οικονομική σφαίρα:

πολλές τράπεζες της Βρετανίας και του εξωτερικού έχουν δείξει πολύ έντονο ενδιαφέρον για την οικοδόμηση στο Λουξεμβούργο.

Μερικά παραδείγματα;

Ήδη η Morgan Stanley, η Goldman Sachs, η εμπορική τράπεζα Rakuten, η τράπεζα της Αμερικής, η HSBC, η Shanghai Pudong Bank βρίσκονται στην κορυφή της λίστας πιθανών ομάδων που ενδιαφέρονται και μεταφέρουν υποψηφίους.

Ένας παράγοντας θεμελιώδους σημασίας, δεδομένου ότι πρόκειται για τα κυριότερα αγγλικά χρηματοπιστωτικά κέντρα.

Αλλά οι επιλογές ανάπτυξης μετά το Brexit για το Λουξεμβούργο δεν τελειώνουν εκεί. Αντίθετα, εισερχόμαστε τώρα στην έρευνά μας και, πάνω απ 'όλα, στον κόσμο που μας ενδιαφέρει περισσότερο: εκείνη της ακίνητης περιουσίας.

Ναι, ακόμη και στην περίπτωση αυτή τα πλεονεκτήματα στον ορίζοντα φαίνεται να είναι τόσο πολλά! Ας θυμηθούμε, πρώτα απ 'όλα, ότι κάθε φορά που μιλάμε για οικονομικές μεταβολές εταιρειών, επιχειρήσεων και οικονομικών κέντρων ενδιαφέροντος, υπάρχει πάντα ένα μικρό ποσοστό που επίσης χύνεται στο τούβλο.

Ας φτάσουμε στο σημείο. Ωστόσο, ξεκινάμε από αυτό που ώθησε τους διάφορους επενδυτές να εισέλθουν στην αγορά ακινήτων του Λουξεμβούργου. Τα χαρακτηριστικά της ίδιας της αγοράς έχουν αναμφισβήτητα συμβάλει σημαντικά στην αποφασιστική επιλογή. Οι αναμενόμενες αποδόσεις σε αυτή τη χώρα είναι πολύ υψηλότερες από πολλές άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.



Ο αντίκτυπος αφορά τόσο τον εμπορικό όσο και τον οικιστικό τομέα. Εταιρείες που πρέπει να εγκατασταθούν με νέα γραφεία για τις δραστηριότητές τους, αφενός, και εργαζόμενους που χρειάζονται στέγαση όπου μπορούν να ζήσουν από την άλλη.

Οι εκτιμήσεις φάνηκαν ήδη περισσότερο από θετικές το 2017, και αυτό συνέβη όταν η πραγματικότητα ξεπέρασε τις προσδοκίες. Περίπου 10% περισσότερο από το εκτιμώμενο (όσον αφορά τις επενδύσεις σε ακίνητα) κατέφυγε στο Λουξεμβούργο.



Μπορούμε επομένως να πούμε ότι αυτό το έθνος, παρά το μικρό του μέγεθος, φαίνεται να έχει γίνει η εφαλτήριο για πολλές ξένες δραστηριότητες, φοβούμενοι τις επιπτώσεις του Brexit.



Όσον αφορά τις τιμές, ωστόσο, με 6.000 ευρώ μπορείτε να βρείτε ένα πρότυπο ακίνητο αλλά πολύ βολικό να ξεκινήσετε από το μηδέν σε αυτή τη γη, το κέντρο της νέας οικονομικής έκρηξης

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB