Οι προορισμοί των ονείρων του 2019; Εδώ παρουσιάζονται οι καλύτεροι που πρέπει να επ

Ποιος δεν θέλησε ποτέ να εγκαταλείψει τα πάντα και να φύγει για "αιώνιες διακοπές";
Ακόμη και αν μόλις εγκαινιαστεί το νέο έτος, πολλοί είναι πρόθυμοι για ριζικές αλλαγές. Είτε θέλετε να μετακινηθείτε σε ένα νέο μέρος για να ξεκινήσετε από το μηδέν είτε απλά να αναζητήσετε ένα παράδεισο για να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα, έχουμε 5 υπέροχα μέρη για να ανακαλύψετε!

Ας ξεκινήσουμε με την πρώτη, τη νικήτρια χώρα του Διεθνούς Δείκτη Συνταξιοδότησης 2019: Παναμάς. Το μαργαριτάρι της Κεντρικής Αμερικής είναι το λίκνο μιας δυναμικής, ξέφρενης πρωτεύουσας, γεμάτης μαγεμένες παραλίες και με ευχάριστη θερμοκρασία όλο το χρόνο. Είναι η ιδανική γη ειδικά για τους συνταξιούχους, διότι, χάρη στο πρόγραμμα που τους αφιερώνεται, καλεί κάθε χρόνο πολλούς ηλικιωμένους να μετακινούνται και να απολαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα δωρεάν και αποτελεσματικών υπηρεσιών.

Στη δεύτερη θέση βρίσκουμε την Κόστα Ρίκα, ηγέτη στον οικολογικό τομέα, αλλά και φέτος διακρίθηκε ιδιαίτερα στον τομέα των ακινήτων. Ορίστηκε ως η '' Ελβετία της Νότιας Αμερικής '' σήμερα διατηρεί μεγάλο κύρος σε όλους τους οικονομικούς τομείς χάρη στο χαμηλό κόστος ζωής και την ευκολία για τους επενδυτές να αγοράζουν και να αποκτούν ιδιοκτησία και να αποκτούν γρήγορα κατοικία. Αυτή η «Ζούγκλα του Νότου» φαίνεται να είναι λιγότερο άγρια και πιο τεχνολογικά!

Αν και συχνά το θέμα των μη ευχάριστων γεγονότων, ιδίως λόγω του βαθμού εγκληματικότητας στη χώρα αυτή, το Μεξικό αντιμετωπίζει μια περίοδο ταχείας επέκτασης. Οι σημαντικότερες πόλεις αυτού του έθνους κατάφεραν, τα τελευταία χρόνια, να αναζωογονήσουν τον τομέα του τουρισμού χάρη στα τοπικά θαύματα. Ακόμη και ο τομέας των ακινήτων, λόγω της παρουσίας πολλών εταιρειών που έχουν επιλέξει αυτόν τον προορισμό για επέκταση, έχει αναλάβει και πάλι. Η ζήτηση για ακίνητα που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια είναι πολύ δυνατή, ιδιαίτερα σε επίπεδο κατοικιών.

Ο Ισημερινός κατατάσσεται τέταρτος, με το ζεστό και ευχάριστο κλίμα του, όπως ο τοπικός πληθυσμός. Περιττό να μιλήσουμε για την ομορφιά του τοπίου, χωρίς ισχυρή τεχνολογική επιρροή, που εγγυάται μοναδικότητα στη θέση του. Από την άποψη της ακίνητης περιουσίας, τα τελευταία τρία χρόνια, υπήρξε μια πραγματική επανενεργοποίηση. Παρά την υπερφόρτωση των ενοικιαζόμενων ακινήτων το 2016, φαίνεται ότι ο Εκουαδόρ έχει χτυπήσει τις καρδιές των επενδυτών. Η ίδια πτώση στις τιμές των ακινήτων εξασφάλισε μια ισχυρή εισροή ξένου κεφαλαίου στον τομέα των ακινήτων.

Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, είναι ένα ευρωπαϊκό κράτος που θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε «caliente». Η Ισπανία βρίσκεται στο τέλος της κατάταξης. Με την ιστορία και την αρχιτεκτονική της που αντικατοπτρίζουν τον αραβικό πολιτισμό, παραμένει ένα από τα πιο μοντέρνα έθνη της ευρωπαϊκής ηπείρου. Είναι αδύνατο να μην θυμηθείτε τη Βαλένθια, την υπέροχη πόλη της ακτής που προσελκύει πολλούς νέους ανθρώπους που αναζητούν διασκέδαση και ενήλικες που λαχτάρουν για ηρεμία και χαλάρωση.

Αφού σας δώσουμε αυτές τις πληροφορίες, η πιο σημαντική επιλογή εξαρτάται από εσάς. Ποια θα είναι η σωστή χώρα που θα ανακαλύψει το 2019;

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB