Λας Βέγκας: τιμές ρεκόρ!

Πόλεις όπως το Λας Βέγκας είναι πάντα στοχευμένες από ειδήσεις σε κάθε τομέα. Ακόμα και το ακίνητο! Αυτή τη φορά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Οι τιμές κατοικιών του Λας Βέγκας φτάνουν στα ιστορικά ύψη! Και η προσφορά; Είναι πάντα περιορισμένη. Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για αυτή την κατάσταση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέταξαν τα κύρια ινστιτούτα που ασχολούνται με τις έρευνες για ακίνητα, φαίνεται ότι τα μονοκατοικίες στη νότια Νεβάδα πωλούνται κατά μέσο όρο για $ 300.000. Μια τιμή που παρουσιάζει αύξηση 4% σε σύγκριση με το Σεπτέμβριο του περασμένου έτους. Ακόμη και οι τιμές των συγκυριαρχιών δεν είναι αστείο. Ακόμη και αν η αύξηση είναι 0,6%, το γεγονός παραμένει ότι οι εξωφρενικές στάθμες αγγίζονται σε κάθε τομέα ακίνητης περιουσίας.
Ωστόσο, η αύξηση ήταν σταδιακή και η ζήτηση παραμένει ισχυρή παρά το γεγονός ότι η προσφορά είναι τόσο αυστηρή. Γιατί, λοιπόν, η αγορά ακινήτων της Νεβάδα και του Λας Βέγκας δεν φαίνεται να πλήττεται ιδιαίτερα από την άποψη των συναλλαγών;

Λοιπόν, αν και αυτή η κατάσταση μπορεί να φανεί μάλλον κρίσιμη, το γεγονός παραμένει ότι η αγορά ενός ακινήτου αξίζει τον κόπο (σε αυτή την ιστορική στιγμή). Σε μια εποχή που η κρίση φαίνεται ότι έχει περάσει πολύς χρόνος, πρέπει να επιδιωχθεί με κάθε τρόπο λύση για να μπορέσει το άτομο να κάνει μια ασφαλή επένδυση που μπορεί να αποφέρει καρπούς με την πάροδο του χρόνου.
Και ποιος καλύτερος τρόπος από την επένδυση σε ακίνητα;

Το φάντασμα της επιστροφής μιας κρίσης προκάλεσε στους δυνητικούς αγοραστές την επιθυμία να προσαρμόσουν νέες δομές ακινήτων, παρά τις αυξήσεις των τιμών.
Αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι μιλάμε για μια πολύ συγκεκριμένη πόλη. Το Λας Βέγκας δεν είναι απλώς μια απλή μητρόπολη της Νεβάδας. Αλλά είναι επίσης ένα από τα μέρη στον κόσμο με μια πολύ ισχυρή ταυτότητα.

Αλλά θέλετε να μάθετε ένα άλλο συγκεκριμένο στοιχείο αυτής της σχεδόν παράδοξης κατάστασης; Το 25% όλων των ακινήτων που πωλήθηκαν στη Νεβάδα αγοράστηκαν με μετρητά. Σύμπτωμα ενός πληθυσμού επενδυτών που απολύτως δεν θέλουν να υποστούν υποθήκες και / ή μακροπρόθεσμα δάνεια. Ζήστε το μηδενικό ρυθμό!

Εν κατακλείδι, ωστόσο, αποφασίσαμε να συμπεριλάβουμε τα σημαντικά σημεία (κρίσιμα και άλλα) της κατάστασης που αντιμετωπίζει το ακίνητο του Λας Βέγκας.
Πρώτα απ 'όλα, το σύνολο των συναλλαγών ακινήτων το Σεπτέμβριο. Έως 995.000.000 δολάρια για σπίτια σε συνδυασμό με 125.000.000 συγκυριαρχίες, ουρανοξύστες και αρχοντικά. Για γενική αύξηση σε σχέση με πέρυσι κατά 20%.

Οι κύριοι όγκοι προέρχονται από συμβάσεις πώλησης που χαρακτηρίζονται από αργούς ρυθμούς σε σχέση με πέρυσι. Το μέγιστο όριο για την παρουσία ενός ακινήτου στην αγορά ακινήτων του Λας Βέγκας είναι 60 ημέρες.

Τι να πω, η κατάσταση, αν και είναι κρίσιμη, δεν φαίνεται να ανατρέψει τους επενδυτές καθόλου! Ποιος ξέρει ποιες θα είναι οι συνέπειες για την ακίνητη περιουσία της Νεβάδα; Ενώ περιμένετε να τα ανακαλύψετε, σας προσκαλούμε να ενημερώσετε την πύλη μας για να ανακαλύψετε τα τελευταία νέα!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB