Το Λας Βέγκας είναι μια τρομακτική ακίνητη περιουσία

Το έτος πρόκειται να ολοκληρωθεί, αλλά είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε, μέχρι το τέλος, ποια είναι η πραγματική τάση των ακινήτων παγκοσμίως. Εάν δεν μπορέσουμε να κάνουμε μια γενική ανάλυση, καθώς θα ήταν γεμάτη από εξαιρέσεις, σήμερα θα επικεντρωθούμε στο εκπληκτικό φαινόμενο που χαρακτηρίζει το Λας Βέγκας. Οι τιμές των κατοικιών αυξάνονται σταδιακά, δημιουργώντας μεγάλο αντίκτυπο στην αμερικανική ακίνητη περιουσία.
Αλλά πώς μπορούμε να ποσοτικοποιήσουμε αυτήν την αύξηση; Πόσο αυξάνεται ή μειώνεται το επίπεδο επιθυμητότητας μιας ιδιοκτησίας λόγω αυτής της αύξησης;

Σήμερα θα μάθουμε μαζί, δίνοντας μια σαφή εικόνα της κατάστασης. Ξεκινάμε από την παραδοχή ότι οι τάσεις των ακινήτων παρέμειναν παρόμοιες καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους 2019. Αυτό σημαίνει ότι μεγάλο ενδιαφέρον προκάλεσε η ύπαρξη υφιστάμενων μονοκατοικιών που πωλούνται κυρίως στον Νότο, η μέση τιμή διατηρήθηκε τους τελευταίους μήνες σε 300.000 δολάρια (έναντι 290.000 τους προηγούμενους μήνες). Η σταδιακή αύξηση έχει προκαλέσει επιβράδυνση των όγκων πωλήσεων σε σύγκριση με τα τελευταία χρόνια. Τα σπίτια παραμένουν, προφανώς, περισσότερο χρόνο στην αγορά, αλλά η διαθεσιμότητα της προσφοράς εξακολουθεί να είναι περιορισμένη όσον αφορά την ποικιλία.

 Πριν από την επιβράδυνση, οι τιμές των κατοικιών που περιορίστηκαν στην περιοχή του Λας Βέγκας είχαν αυξηθεί, αρχίζοντας, πράγματι, από το 2012. Τα παραγόμενα κέρδη είχαν φτάσει σε ιστορικά υψηλά επίπεδα. Το ταμείο αγγίχθηκε όταν οι τιμές έφτασαν τα € 118.000, ακριβώς τον Ιανουάριο του ίδιου έτους. Ο συνολικός αριθμός των σπιτιών, των οικιών και των στούντιο που πωλήθηκαν έχει επιτευχθεί με όγκο 2946 τόμων. Σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, για τα σπίτια, οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 5%, ενώ οι συγκυριαρχίες κατά 4%.
Η παροχή τοπικών κατοικιών είναι κάτω από το μέσο όρο, αλλά παραμένει επιπλέουσα με ισορροπημένο ρυθμό. Επομένως, οι δυσκολίες πώλησης παραμένουν μόνο σε ορισμένες κατηγορίες. Έτσι ποια είναι τα κυριότερα σημεία της ακίνητης περιουσίας του Λας Βέγκας;

Πρώτα απ 'όλα, η αξία των εντοπισμένων συναλλαγών ανήλθε σε 880 εκατομμύρια δολάρια για σπίτια και περισσότερα από 101 εκατομμύρια για συγκυριαρχίες. Σε σύγκριση με πέρυσι, η αξία των συνολικών πωλήσεων αυξήθηκε κατά 12% για τα σπίτια και κατά 2,5% για τα συγκυριαρχικά συγκροτήματα. Παρά έναν αργό ρυθμό, που αντιπροσωπεύεται από τις εξήντα ημέρες ένα ακίνητο παραμένει σε ένα σπίτι, η τάση είναι θετική. Η αύξηση των τιμών δεν έχει αποθαρρύνει τους πιθανούς αγοραστές, οι οποίοι εξακολουθούν να γοητεύονται από την ομορφιά και τις ευκαιρίες που μπορεί να προσφέρει το Λας Βέγκας.

Ποια είναι η προοπτική της ακίνητης περιουσίας τους προσεχείς μήνες του νέου έτους; Η απλή απάντηση δεν είναι απλή. Σας ενθαρρύνουμε, όμως, να ενημερώνεστε για την πύλη μας, να λαμβάνετε όλες τις ειδήσεις που σχετίζονται όχι μόνο με το ακίνητο του Λας Βέγκας, αλλά και παγκοσμίως. Εκτός από τις πολλές συμβουλές που κάνουν το σπίτι σας όλο και πιο προσκολλημένο στις νέες τάσεις στην αγορά ακινήτων!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB