Γιατί οι ιδιοκτήτες ακινήτων χρειάζονται μια βούληση:

Όλοι χρειάζονται μια βούληση, ειδικά εάν έχετε τα περιουσιακά στοιχεία στο όνομά σας. Ποιος θα πάρει τι θα συμβεί αν σας συμβεί κάτι; Μια διαθήκη παρέχει πληροφορίες για άτομα που κληρονομούν οτιδήποτε, ιδιαίτερα μεγάλα περιουσιακά στοιχεία όπως η περιουσία. Όταν πρόκειται για τη διανομή των περιουσιακών στοιχείων από τη βούληση, θα εξαρτηθεί από το πώς το άτομο που πέθανε το άφησε στο θέλημα. Μια διαθήκη είναι ένα νομικό έγγραφο που δηλώνει τις πληροφορίες από τη χήρα. Υπάρχουν μερικές περιπτώσεις, πολύ λίγες, που μπορούν να αμφισβητηθούν όταν ο νόμος θα υπερισχύσει των επιθυμιών του ατόμου που πέρασε. Όλα πρέπει να επαληθευτούν με τον δικηγόρο σας μπροστά από το χρόνο.

Όταν πρόκειται για ιδιοκτήτες ακινήτων, η κατοχή ενός τεμαχίου γης είναι ένα μεγάλο περιουσιακό στοιχείο, ανάλογα με το αν αποπληρώνεται ή όχι. Ένα ακίνητο που πληρώνεται θεωρείται ως κεφάλαιο και αποτελεί περιουσιακό στοιχείο για τον ιδιοκτήτη. Εάν αυτό το άτομο περάσει, τι συμβαίνει με το ακίνητο τώρα; Αυτό είναι όταν η θέληση έρχεται επειδή η περιουσία θα πάει στο πρόσωπο που λέει ότι θα το θέλημα. Υπάρχουν κάποιες περιστάσεις κατά πόσον το άτομο που πέθανε έχει ή όχι σύζυγο και ότι το περιουσιακό στοιχείο τους έχει αφεθεί. Και πάλι, αυτό πρέπει να περιγράφεται σαφώς στη διαθήκη.

"Σύμφωνα με τον νόμο, εκτός εάν κάποιος που είναι οικονομικά εξαρτώμενος από τον αποβιώσαντα υποβάλει αξίωση, τα πρώτα 200.000 δολάρια δίνονται στον σύζυγο του αποθανόντος αν αυτός ή αυτή αποφάσισε να διεκδικήσει το δικαίωμά του. Η άλλη δυνατότητα είναι να διεκδικήσετε το ήμισυ της καθαρής οικογενειακής περιουσίας. Ένας δικηγόρος μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ποια είναι η καλύτερη επιλογή.
Οτιδήποτε πάνω από $ 200.000 μοιράζεται μεταξύ του συζύγου και των απογόνων (π.χ. παιδιά, εγγόνια) σύμφωνα με συγκεκριμένους κανόνες. "
Εάν δεν υπάρχουν συγγενείς αίματος, γίνεται περίπλοκος και απαιτείται δικηγόρος.

Εάν υπάρχει ένας σημαντικός παράγοντας για να απομακρυνθεί από αυτό το άρθρο είναι να κάνετε μια βούληση αν έχετε ιδιοκτησία και δεν έχετε ήδη δημιουργήσει ένα. Η ζωή είναι πολύτιμη και οτιδήποτε μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή. Είναι σημαντικό να έχουμε τα πάντα εντάξει επειδή τα χρήματα και η περιουσία είναι τα μεγάλα ζητήματα όταν πρόκειται για την κληρονομιά κάποιου άλλου περιουσιακού στοιχείου και κυρίως επειδή δεν ήταν σαφές ότι θα υπάρξει. Οι σαφείς οδηγίες θα εξαλείψουν την αμηχανία και τη σύγχυση όταν πρόκειται να ταξινομήσουμε τα πράγματα μετά και να διαιρέσουμε τα πάντα.

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB