Λίγα σημεία που μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να μετακινηθείτε από το σημ

Μισώ να το πω, παρόλο που ίσως το σκεφτόσαστε - αλλά είναι καιρός να προχωρήσουμε από το σημερινό σπίτι σας και να αναβαθμίσετε ή να υποβαθμίσετε το σπίτι σας ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας; Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αποφασίζετε εάν ήρθε η ώρα να προχωρήσετε ή όχι και αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να καταλάβετε καλύτερα. Ας ρίξουμε μια ματιά στους βασικούς παράγοντες που εξετάζουν οι άνθρωποι όταν συζητούν για την πώληση της περιουσίας τους:

Έχετε ζήσει στην ίδια θέση για 5+ χρόνια:

Ακριβώς επειδή αγοράσατε το σπίτι σας πριν από πέντε χρόνια, δεν σημαίνει ότι είναι καιρός να το εγκαταλείψετε ... Ωστόσο, ίσως το έχετε αγοράσει επειδή ήταν καλή ιδέα εκείνη τη στιγμή και τώρα συνειδητοποιείτε ότι χρειάζεστε κάτι μεγαλύτερο ή μικρότερο. Η συναίνεση της αγοράς για την ιδιοκτησία ενός σπιτιού είναι ότι για να κερδίσετε χρήματα από ένα ακίνητο, πρέπει να το αποκτήσετε για τουλάχιστον πέντε χρόνια. Το κόστος εκ των προτέρων για την αγορά της ιδιοκτησίας σας και την πώληση της περιουσίας σας προστίθεται και η ιδιοκτησία σας χρειάζεται χρόνο για να δημιουργήσει μετοχές.

Το σπίτι σας εκπέμπει συνεχώς τον τραπεζικό σας λογαριασμό:

Εάν διαπιστώσετε ότι αδειάζετε ένα σωρό χρήματα στο σπίτι σας κάθε φορά που γυρίζετε, αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να το ξεφορτωθείτε. Σίγουρα δεν είστε ευχαριστημένοι με το σπίτι σας ή χρειάζεστε μεγάλες ανακαινίσεις, επομένως πρέπει να αποφασίσετε αν αξίζει να βάζετε περισσότερα χρήματα ή να τα αντικαταστήσετε και να αγοράσετε κάτι διαφορετικό.

Θέλετε να επεκτείνετε από την αγορά των πωλητών:

Έχετε παρατηρήσει ότι η αγορά αντλεί και θέλετε να επωφεληθείτε από αυτό και να δείτε τι μπορείτε να πάρετε. Είναι διασκεδαστικό να παίζετε στην αγορά και αν δεν είστε συνδεδεμένοι στο σπίτι σας, γιατί να μην το εγκαταλείψετε αν μπορείτε να πάρετε μια υψηλή τιμή γι 'αυτό τώρα. Δεδομένου ότι η αγορά κυμαίνεται πάντα, είναι σημαντικό να συμβαδίσετε με τις τάσεις και τους τόπους που έχουν πουλήσει στη γειτονιά σας. Μπορεί να είναι καλή ιδέα να μετακομίσετε από την τρέχουσα κατοικία σας εάν παρατηρήσετε ότι οι ιδιότητες δεν μένουν στην αγορά για μεγάλα χρονικά διαστήματα, όπως συνήθως, ή πωλούν μέρη από έναν πόλεμο υποβολής προσφορών. Αυτό συνήθως εξασφαλίζει υψηλή τιμή ανά τετραγωνικό πόδι.

Έχετε διαφορετικά θέλημα και ανάγκες:

Ίσως έχετε αγοράσει το σπίτι σας πριν από λίγα χρόνια και βρίσκεστε σε διαφορετικό μέρος στη ζωή σας τώρα. Οι επιθυμίες και οι ανάγκες όλων αλλάζουν περιοδικά και ίσως η δική σας έχει αλλάξει από την άποψη της ανάγκης για ένα διαφορετικό μέρος για να ζήσει. Όσο δεν χάνετε χρήματα, κάνετε μια έξυπνη οικονομική απόφαση αν βελτιώσετε τον εαυτό σας.

Οι γείτονές σας πωλούνται για υψηλή τιμή:

Παρατήρησα ότι οι γείτονες στο σπίτι σας πωλούσαν για υψηλότερη τιμή από ό, τι νομίζατε ότι θα ήταν; Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα μήνυμα ότι η περιοχή στην οποία ζείτε είναι σε μεγάλη ζήτηση ή η αγορά έχει αυξηθεί. Ίσως αυτή να είναι η ευκαιρία που περιμένατε; Γιατί να μην το εκτιμήσετε και αν η εκτίμηση σας κάνει ευτυχισμένους και θα είχατε μια καλή ρύθμιση μέσα σε αυτό το εύρος τιμών, γιατί να μην το αναφέρετε; Ανάλογα με τον τρόπο ζωής σας και τις οικονομικές σας ανάγκες, αυτό θα μπορούσε να είναι μια έξυπνη κίνηση, αλλά πρέπει να λάβετε τα πάντα υπόψη και να έχετε ένα μέρος για να προχωρήσετε πριν πάτε και να πουλήσετε το σημερινό σπίτι σας. Εφόσον ενημερώνεστε για τις τάσεις της αγοράς και για το πώς διαδραματίζεται η ακίνητη περιουσία στην περιοχή σας, αυτό θα σας δώσει μια καλύτερη ιδέα και το εύρος του πώς θα μπορούσε να ωφεληθεί η αγορά που αναπτύσσεται.

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB