Καλιφόρνια και όρια ενοικίασης

Τι συμβαίνει στην Καλιφόρνια που είναι τόσο σημαντική στην ακίνητη περιουσία; Η ομάδα μας αποφάσισε να διερευνήσει αυτό το έθνος, ανακαλύπτοντας ότι ... Είστε περίεργοι να μάθετε περισσότερα; Λοιπόν, πρέπει να συνεχίσετε να διαβάζετε το μίνι μας άρθρο. Σήμερα δημιουργήσαμε ένα άρθρο που εστιάζει στην «ανώμαλη» κατάσταση που πλήττει αυτό το ομοσπονδιακό κράτος των ΗΠΑ. Ας πάρουμε όμως ένα βήμα πίσω για να φτάσουμε στην καρδιά του θέματος.

Ακριβώς στην Καλιφόρνια, στην πραγματικότητα θεσπίστηκε νόμος που θα τεθεί σε ισχύ το 2020. Ένας νόμος που φέρει την υπογραφή του Gavin Newson, του κυβερνήτη του πλουσιότερου κράτους στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
Καθορισμένος ως '' Νόμος προστασίας μισθωτών '' περιλαμβάνονται περίπου οκτώ εκατομμύρια διαμερίσματα.

Ακριβώς τα μισά από όλα τα σπίτια δεσμεύονται από μίσθωση. Πώς πραγματοποιείται; Δεν θα είναι δυνατό να αυξηθεί το ενοίκιο κατά περισσότερο από 5 ποσοστιαίες μονάδες ετησίως, για όλα τα σπίτια που έχουν κατασκευαστεί για περισσότερα από 15 χρόνια.

Ωστόσο, δεν γίνεται αναφορά σε ιδιωτικές κατοικίες. Αλλά σε εκείνους που ανήκουν στις μεγάλες κτηματομεσιτικές εταιρείες, ή, ακόμα καλύτερα, στις μεγάλες εισηγμένες εταιρείες. Τι θα πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες; Αναμφισβήτητα, προσδιορίστε τα κύρια αίτια που σχετίζονται με την υποθετική παραβίαση της σύμβασης.
Και ποια είναι τα πιο συνηθισμένα;

- Καθυστερήσεων
- Βλάβη στο σπίτι
- Ανάκτηση ακινήτων
- αναδιάρθρωση

Ποιο είναι λοιπόν καλό να ξεκινήσει ένας παρόμοιος νόμος; Μεταξύ των πλεονεκτημάτων αυτού του ελιγμού είναι η πρωταρχική ανάγκη να προστατευθούν οι δυνητικοί ενοικιαστές από τις υποθετικές αυξήσεις ενοικίου και τις εκβολές.
Μια παρόμοια κατάσταση εμφανίστηκε στο Όρεγκον. Όλα αυτά, και στην προκειμένη περίπτωση, αποσκοπούν στον περιορισμό της υπερβολικής αύξησης των τιμών (στα ενοίκια) για την προστασία της πλευράς της ζήτησης.

Είναι γνωστό, η παγκόσμια αγορά ακινήτων, τα τελευταία χρόνια, έχει υποστεί όχι μερικά shakes. Πρώτα από όλα, αυτά που προέρχονται από την ενεργό ένταξη των Χιλιετιών. Μια ολοένα και πιο απαιτητική κατηγορία που έχει χυθεί κυρίως στην υπογραφή συμβάσεων μίσθωσης. Η υπερβολική αύξηση της ζήτησης σε αυτόν τον τομέα έχει προφανώς αυξήσει τις τιμές. Μια φυσιολογική συνέπεια, αλλά που κινδυνεύει να πέσει πίσω στην παθολογική κατάσταση.

Λοιπόν, δεν υπάρχουν ιδιαίτερες βεβαιότητες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο αυτές οι πολιτικές πρωτοβουλίες μπορούν να επιτύχουν. Όλα εξαρτώνται από μια σειρά παραγόντων. Η πολιτική αστάθεια, η εξάλειψη των πληρωμών μέσω της χρήσης υποθηκών, προς όφελος των πληρωμών σε μετρητά και ακόμη και της μετανάστευσης, έχουν σίγουρα επηρεάσει αρνητικά ολόκληρο το παγκόσμιο σύστημα ακινήτων. Η ελαστικότητα προτιμάται από την ακαμψία.

 Σύμφωνα με τους κορυφαίους οικονομολόγους και εμπειρογνώμονες του κλάδου, ο κίνδυνος είναι να διαπιστωθεί μια "υποτιμημένη" αγορά για την κάλυψη των αναγκών των πελατών, όλο και λιγότερο πρόθυμοι να πληρώσουν μεγάλα ποσά χρημάτων.

Τι θα συμβεί κατά τους επόμενους μήνες; Παρόλο που δεν διαθέτουμε μεγάλα δεδομένα που να μας επιτρέπουν να εκφράσουμε ορισμένες προβλέψεις, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα τηρούμε πάντοτε ενημερωμένο το θέμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα μας καθημερινά, να παρακολουθείτε ενεργά τις συνέπειες στην παγκόσμια αγορά ακινήτων!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB