Μιλάνο και πολυτέλεια ακινήτων: οι ειδήσεις

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η αγορά ακινήτων ενοικίασης έχει ιδιαίτερη επιτυχία. Λίγο για τη μεγαλύτερη ευελιξία που εγγυάται στους μελλοντικούς ενοικιαστές, λίγο για την ευκολία πληρωμής που διαδίδεται με την πάροδο του χρόνου. Με λίγα λόγια, το γεγονός ότι ο τομέας της ενοικίασης αυξάνεται με συγκινητικό ρυθμό παραμένει γεγονός.

Στην Ιταλία, σε μία από τις κύριες πόλεις της μπότας, το Μιλάνο, σημειώθηκε σημαντική αύξηση στην αγορά ενοικίασης. Κατά το τελευταίο εξάμηνο μιλήσαμε περίπου 4 ποσοστιαίες μονάδες περισσότερο, ενώ στις άλλες μεγάλες πόλεις μιλάμε για αύξηση 0,8%.

Εμφανίζεται επίσης μια νέα τάση, η οποία συνδέεται πάντοτε με συμφωνίες μίσθωσης. Αυτό των σύντομων ενοικίων. Σύμφωνα με τα κυριότερα στατιστικά στοιχεία, ακόμα και τα επόμενα χρόνια, οι διαφορές μεταξύ παραδοσιακού ενοικίου και σύντομου ενοικίου θα φτάσουν ακόμη και στο μηδέν. Συνεπώς, θα υπάρξει πραγματική ακύρωση.

Να ενθαρρυνθεί αυτή η νέα τάση, ακόμα και οι μελλοντικοί Ολυμπιακοί Αγώνες το 2026, που θα ενθαρρύνει πολλούς φοιτητές αλλά και εργάτες να εγκατασταθούν προσωρινά σε αυτή την πόλη. Περισσότεροι από 200.000 νέοι κάτοικοι αναμένεται!

Αλλά η πραγματική διαδικασία ανασυγκρότησης είναι μέρος της αγοράς πολυτελείας. Υπάρχει μια επιστροφή στη δεκαετία του 1950, από την άποψη του εσωτερικού σχεδιασμού. Όποιος έχει "μια ιδέα για το σπίτι, σίγουρα δεν μπορεί να παραμείνει ενθουσιασμένος από το κλασικό μοντέλο ενός αστικού οικισμού του Μιλάνου.
Μια "διαχρονική κομψότητα, χωρίς υπερβολές αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερη. Τα περιβάλλοντα επιστρέφουν για να είναι ζωντανοί, πλούσιοι στην ταυτότητα, αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά λειτουργικοί. Η μάρκα Contract District της Μιλάνο έχει συμμετάσχει ενεργά σε αυτή τη διαδικασία, δημιουργώντας μια πραγματική συλλογή που θα υιοθετηθεί στις κύριες κατοικίες του πολυτελούς τμήματος.

Πώς θα δομηθούν τα πιο πολυτελή σπίτια, έτοιμα προς ενοικίαση;
Τα πάντα επικεντρώνονται στην αναδιάρθρωση των χώρων, δίνοντας μεγαλύτερη σημασία στην αναγνώριση των χώρων. Οι χώροι εισόδου πρέπει απαραιτήτως να είναι εξοπλισμένοι με ντουλάπες και παλτά και, επιπλέον, θα είναι υποχρεωτικό να δημιουργηθεί μια συνέχεια μεταξύ του καθιστικού και της κουζίνας. Ο διαχωρισμός θα είναι μόνο λειτουργικός, αλλά όχι χωροταξικός. Λόγος γιατί θα εγκατασταθούν υαλώδεις λύσεις.

Για την ανακατασκευή του χώρου της κουζίνας, η Συμβαλλόμενη Περιοχή του Μιλάνου συνιστά μια αυστηρά ομαδοποιητική προσέγγιση. Τι εννοούμε; η μελέτη της τοποθέτησης βασίζεται στην παρουσία δύο στηλών που μπορούν να χωρίσουν τις διάφορες περιοχές που πάντα ανήκουν στον χώρο της κουζίνας. Έτσι θα υπάρχει μια προετοιμασία, το πλύσιμο, η γωνιά κατανάλωσης και μια χερσόνησος μέσα στην ίδια περιοχή, αλλά χωρίζονται μόνο από αυτές τις "στήλες" που δεν είναι πολύ ενοχλητικές.

Σε όλα αυτά, είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε επίσης την κοινωνική αξία του οικιακού περιβάλλοντος. Ας ξεκινήσουμε τα ευρύχωρα τραπέζια μέχρι το πολύ 12 θέσεις!

Και για να χωρίσει το καθιστικό από εκείνη τη νύχτα; Ναι στους διαδρόμους, αλλά όχι πολύ ευρύχωρο. Αντίθετα, θα χρησιμοποιηθούν ως «εμπορευματοκιβώτια». Ένας κομψός και λειτουργικός τρόπος για να αποκτήσετε ακόμα περισσότερο χαρακτήρα ακόμα και στις πιο αδιανόητες περιοχές!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB