Πώς να βελτιώσετε τη βεράντα; Τα τελευταία νέα!

Ακόμα κι αν η καλοκαιρινή περίοδος πρόκειται να λήξει, καλό είναι να ετοιμαστείτε για την επόμενη. Ποιο είναι το μέρος του σπιτιού σας που σας κάνει να σκεφτείτε τη χαλάρωση, τον ήλιο και τις διακοπές;
  Δεν υπάρχει αμφιβολία η βεράντα; Σήμερα αποφασίσαμε να σας δώσουμε κάποιες συμβουλές για το πώς να το κάνετε πραγματικά μοναδικό, ακολουθώντας τα τελευταία νέα για την επόμενη σεζόν!
Εάν είστε τόσο έτοιμοι και ήδη με το μυαλό για τις διακοπές, μπορούμε να ξεκινήσουμε!

Πρώτον, πρέπει να επιλέξετε ένα θέμα. Πώς να φτιάξετε τη βεράντα μοναδική; Η απλότητα είναι η φράση του 2020! Δεν χρειάζεται να αναστατώσετε το περιβάλλον με την εισαγωγή πάρα πολλών εξαρτημάτων επίπλωσης! Θα διακινδυνευόμασταν να δημιουργήσουμε μια μάζα στυλ και χρωμάτων. Επιπλέον, η βεράντα θα χάσει επίσης την αίσθηση του "ευτυχισμένου νησιού". Επομένως, ναι σε ένα ελάχιστο ύφος και όχι σε ένα μίγμα εκκεντρικών χρωμάτων! Για να είναι σύμφωνη με τη μόδα του 2020, συνιστούμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα αξεσουάρ όπως χαλιά, μαξιλάρια και μικρά τραπέζια του ίδιου χρώματος. Η αρμονία ξεκινά από τις λεπτομέρειες!

Αφού περάσετε το πρώτο βήμα, συνεχίζουμε για να έχετε το ταβάνι σας τελικό!
Το δεύτερο στοιχείο είναι πράσινο! Το έχεις σωστό! Φυτά κατά βούληση! Ακόμη και χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία, είναι δυνατόν να διακοσμήσετε τη γωνιά χαλάρωσης σας με λίγο πράσινο. Προφανώς, η επιλογή των φυτών εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Πρώτα απ 'όλα από την τοποθεσία σας. Αν ζείτε σε θερμότερα σημεία, μπορείτε να επιλέξετε ζουμερά φυτά. Το ίδιο αν δεν έχετε πράσινο αντίχειρα (γνωρίζετε, οι χυμοί είναι κατάλληλοι για εκείνους που δεν είναι τόσο σταθεροί στην φροντίδα του πράσινου). Εάν ζείτε σε πιο υγρές ή ψυχρές περιοχές, μπορείτε να απολαύσετε τον εαυτό σας.

Τρίτο βήμα στη δημιουργία της βεράντας σας το 2020 στυλ: τα φώτα! Αναπόφευκτα σε κάθε γωνιά του σπιτιού, σίγουρα δεν θα μπορούσαν να είναι παρόντες εδώ! Ειδικά το καλοκαίρι, τα φώτα δημιουργούν μια πολύ πιο φιλόξενη, σχεδόν μαγική ατμόσφαιρα. Είτε πρόκειται για λαμπτήρες (ελάχιστες και ρετρό) είτε για μικρά μονοπάτια φωτός, το σημαντικό είναι ότι υπάρχει πολύ φως.
Είναι άχρηστο, το φως δεν σβήνει ποτέ από το στυλ!


Το τέταρτο βήμα που πρέπει να κάνετε εάν θέλετε να συναντήσετε τη μόδα για τη βεράντα 2020 σας είναι να απολιθώσετε σε έναν τοίχο και να την ενισχύσετε. Στη συνέχεια, επιλέξτε έναν τοίχο, ο οποίος μπορεί να μεγιστοποιηθεί. Μεταξύ των επιλογών που συνάδουν με τη νέα avant-garde, θυμόμαστε τις πολύχρωμες υφές (μόνο αν οι υπόλοιποι τοίχοι είναι βαμμένοι σε απαλές αποχρώσεις) ή ακόμα καλύτερα δημιουργώντας κατακόρυφους κήπους.

Αλλά για να φτιάξετε τη βεράντα σας στον παράδεισο, σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να την παραβλέψουμε: την αιώρα. Το στοιχείο που αντιπροσωπεύει απόλυτη χαλάρωση. Λίγο για την ταλάντευση του, λίγο για την ιδέα της αναστολής, θα είναι το συμπληρωματικό επίπλων που σίγουρα δεν θα λείπει.

Οι άκρες για να φτιάξετε τη βεράντα σας στο πάνω μέρος τελειώνουν! Και είστε έτοιμοι να χτίσετε την περιοχή χαλάρωσης;

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB