Αντίο Παρίσι: πολυτελή ακίνητα έχει το επίκεντρο της στην Κένυα

Οι πιο διάσημοι τουριστικοί προορισμοί ήταν πάντα οι ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
Το βασιλικό Λονδίνο, το ρομαντικό Παρίσι, η γη της ελευθερίας του Άμστερνταμ, η Ρώμη, το λίκνο της παγκόσμιας ιστορίας, ήταν πάντα στο προσκήνιο των επενδυτών σε ακίνητα, πρόθυμοι να χτίσουν ένα ακίνητο από το μηδέν ή ακόμα καλύτερα να αγοράσουν ένα σπίτι.
 Παρά τη γοητεία των ευρωπαϊκών πόλεων φαίνεται να είναι πάντα αθάνατη, φαίνεται ότι στον κόσμο των τούβλων τα πράγματα άλλαξαν πραγματικά.
Δεν είναι πλέον αυτή η ήπειρος που κατέχει την υπεροχή, αλλά, ακούστε, ακούστε, την Αφρική! Και ποιο από τα 54 αφρικανικά κράτη έχει παραβιάσει τις καρδιές των επενδυτών σε ακίνητα; Κένυα!
 Έτσι, αν είστε περίεργος να καταλάβετε ακριβώς πού είναι καλύτερο να αγοράσετε ένα ακίνητο στην Κένυα αλλά κυρίως επειδή αυτή η γη οδηγεί τώρα σε άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς, απλά πρέπει να διαβάσετε αυτό το μικρό άρθρο, αλλά πραγματικά τρέχοντας, με όλες τις ειδήσεις του 2019!
Ποιοι ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τους περισσότερους επενδυτές να αγοράσουν ένα ακίνητο στην Κένυα;
Αναμφισβήτητα το κλίμα: μια πολυετή θερμότητα που κυμαίνεται από 30 ° C το πρωί έως 28 ° C το βράδυ, με ένα ελαφρύ εύρος θερμοκρασίας το οποίο όμως επηρεάζεται από την υψηλή υγρασία. Τα φυσικά καταφύγια είχαν την ελκυστική τους δύναμη στην επιλογή αυτού του προορισμού ακινήτων. Το 19 είναι εκείνο που προορίζεται για το κυνήγι (το οποίο προσελκύει κυρίως τους οπαδούς του αγρού για την ποικιλία του παιχνιδιού), αλλά δεν υπάρχει έλλειψη, για τους λάτρεις της φύσης, των προστατευόμενων φυσικών περιοχών.
 Το εθνικό πάρκο Shaba είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο όμορφα και διάσημα, αλλά θυμόμαστε επίσης το στρατόπεδο Lualenyi και το φυσικό πάρκο Tzavo Safari, όπου είναι δυνατό να έχουμε άμεση επαφή με τη χλωρίδα αλλά κυρίως με την αφρικανική πανίδα. Ακόμη και η τουριστική δραστηριότητα στην παραλία επιτρέπει σε αυτό το κράτος να βελτιώσει το εθνικό ΑΕΠ και, γενικά, την παγκόσμια προβολή αυτού του έθνους.
Σύμφωνα με μια ανάλυση ακίνητης περιουσίας, περίπου το 4% των πλουσιότερων επενδυτών αποφάσισαν να κάνουν τις αποταμιεύσεις τους χύνονται στην κατασκευή βιλών όνειρο στην ακτή. Αλλά ποιοι είναι οι κύριοι επενδυτές αυτής της χώρας;
 Πρώτον, βρίσκουμε την Αγγλία (περίπου το 63% της αγοράς ακινήτων καταλαμβάνεται από το αγγλικό κεφάλαιο), ακολουθούμενη από την Ισπανία, τις ΗΠΑ, την Ελβετία και, τέλος, τη Γαλλία. Αλλά αυτό δεν είναι όλα. Η Κένυα αναπτύσσεται ολοένα και περισσότερο, γι 'αυτό το λόγο, έχοντας μια περιουσία σε αυτό το κράτος, επιτρέπει την εξασφάλιση εγγυήσεων σε όλους τους τομείς.
Με τη σταθερότητά της από διοικητική και πολιτική άποψη, κατέστησε δυνατή τη διατήρηση της συνέχειας στην οικονομία, οδηγώντας σε μια καθαρή βελτίωση στον τομέα των υποδομών.
Το Κινεζικό όραμα 2030 είναι ο στόχος που έχει θέσει η κυβέρνηση και η ετήσια αύξηση κατά 9,7% κατά μέσο όρο σε όλους τους οικονομικούς τομείς ήταν αναμφισβήτητα μια προειδοποίηση για τους πιθανούς αγοραστές που αποφάσισαν να αλλάξουν δράσης.
Το Ναϊρόμπι, η πρωτεύουσα, προσελκύει πολλά κεφάλαια για ακίνητα κάθε χρόνο. Τιμές; Με € 90.000 μπορείτε να κερδίσετε ένα σπίτι στην ακτή, ενώ εάν ενδιαφέρεστε περισσότερο για την ενδοχώρα, ίσως μια επιπλέον πολυτελή βίλα, μπορείτε να πάρετε περίπου € 200.000. Τι να πω, φαίνεται ότι η Κένυα κυριολεκτικά "έθαψε" τους ιστορικούς προορισμούς κατ 'εξοχήν!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB