Νέοι ορίζοντες στη Δανία: οι καινοτομίες των ακινήτων από την Κοπεγχάγη

Είναι γνωστό ότι μεταξύ των πλουσιότερων κρατών του κόσμου, εκείνοι στη Βόρεια Ευρώπη ξεχωρίζουν αναμφισβήτητα, εξαιρετικά δύσκαμπτοι τόσο από πλευράς κλίματος όσο και από άποψη οργάνωσης.
 Και ακριβώς η δύναμη που ενυπάρχει στην κουλτούρα αυτών των πληθυσμών έχει φέρει πολλά οικονομικά και οικονομικά πλεονεκτήματα σε όλους τους τομείς των τοπικών οικονομιών.

Συγκεκριμένα, σήμερα αποφασίσαμε να σταθούμε σε μια χώρα που έχει υψηλή βαθμολογία από τους επενδυτές, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Μιλάμε για τη Δανία, ένα πραγματικό Βασίλειο που χαρακτηρίζεται από μια ισχυρή πολιτισμική ταυτότητα και μια ακόμα ζωντανή λογοτεχνική παράδοση.

Γιατί, ρωτάτε, επιλέξαμε τη Δανία; Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, αυτό το έθνος αντιμετωπίζει μια μάλλον υγιή περίοδο για την αγορά ακινήτων του.
Η ζήτηση έχει φτάσει σε ιστορικά υψηλά επίπεδα και τέτοια χαμηλά ποσοστά επιτρέπουν στους επενδυτές να αγοράζουν ένα ακίνητο με τη μέγιστη ευκολία. Το τμήμα "μέλλον" για την Κοπεγχάγη φαίνεται να εντοπίζεται στην κατασκευή χώρων συναναστροφής και γραφείων.

Η ιδιαιτερότητα των νέων δομών που θα κυριαρχήσουν στην αγορά των τούβλων της Δανίας οφείλεται στην εγγύτητά της τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στις μεγάλες υποδομές, με πολύ χαμηλό κόστος. Δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχει τέτοια ανάκαμψη σε σύγκριση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, όπου οι τιμές των ακινήτων τείνουν να αυξάνονται στις πιο δυναμικές περιοχές της μητρόπολης. Αυτή η επιλογή αντιπροσωπεύει τον τέλειο γάμο μεταξύ επενδυτών που επιθυμούν να αγοράσουν μια νέα ιδιοκτησία σε έναν από τους πιο υποδεέστερους χώρους του κόσμου και υποθετικούς εργοδότες που πρέπει να κρατήσουν το κόστος κάτω ώστε να είναι σε θέση να ενθαρρύνουν την απασχόληση μειώνοντας σημαντικά την πανούκλα ανεργία.

Ο όγκος των επενδύσεων που παρέμειναν στον τομέα των γραφείων ήταν περίπου 2 δισεκατομμύρια ευρώ πέρυσι και οι συναλλαγές για επενδύσεις σε λογιστικές και βιομηχανικές ιδιότητες σχεδόν διπλασιάστηκαν από 4,5% σε 8%. Ένα άλλο στοιχείο θεμελιώδους σημασίας δίνεται από τις προβλέψεις για το δεύτερο εξάμηνο του 2019. Σύμφωνα με τους ειδικούς οικονομολόγους στον τομέα, φαίνεται ότι κατά τη διάρκεια του έτους θα υπάρξουν θετικές αποδόσεις που θα επιβεβαιώνουν εκείνες που εγκαινίασαν το 2019.

Ακόμα και ο οικιστικός τομέας δεν γνωρίζει όρια, λαμβάνοντας υπόψη και την άνθηση των νέων Millennials οι οποίοι, όλο και πιο δυναμικοί και έτοιμοι για τις νέες εξελίξεις που προσφέρει η αγορά ακινήτων, δεν έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιλέξουν συμβάσεις μίσθωσης, αλλά να υπογράψουν συμφωνίες πώλησης.
Η Κοπεγχάγη, και άλλες πόλεις λιγότερο γνωστές τότε, εγγυώνται τη Δανία να παρουσιαστεί ως ηγέτης της Βόρειας Ευρώπης όσον αφορά τον ευρωπαϊκό χώρο των ακινήτων.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι η προσοχή στην πράσινη και έξυπνη όψη των ίδιων κατοικιών και δομών. Σε μια αγορά που προσανατολίζεται όλο και περισσότερο προς την καινοτομία και την ευελιξία έναντι των διεθνών συναλλαγών, δεν πρέπει να λείπει η ανάγκη συνδυασμού της νεωτερικότητας με την προσοχή στο περιβάλλον.

Τι να πω, ελπίζουμε ότι αυτή η έκρηξη δεν είναι στιγμιαία και ότι πολλά άλλα γειτονικά έθνη μπορούν να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Δανίας.

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB