Τι μοιάζει η αγορά ακινήτων στο Οχάιο; Ακολουθούν οι τελευταίες ενημερώσεις

Φαίνεται ότι, παρά το γεγονός ότι σε πολλά μέρη του κόσμου το καλοκαίρι είναι αργό να φθάσει, οι θερμοκρασίες είναι ήδη υψηλές στο Οχάιο.
Όχι, δεν μιλάμε για το κλίμα, αλλά για την πιο ενεργή αγορά ακινήτων για το Κράτος με την πρωτεύουσα Κολόμβος.

Οι στατιστικές μιλούν από μόνα τους: είναι η ιδανική στιγμή για να επενδύσουν: αν από τη μία πλευρά ο τομέας των κατασκευών είναι σε άνοδο, από την άλλη τα αποθέματα έχουν ήδη εξαντληθεί καθώς η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς. Και παρά το γεγονός ότι οι τιμές των ακινήτων αυξάνονται σήμερα, η αγορά δεν φαίνεται να γνωρίζει όρια.

Συγκεκριμένα, η πόλη του Κολόμβου, η δέκατη τέταρτη σε μέγεθος σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, είναι η μόνη που έχει καθορίσει ρυθμό ανάπτυξης 10% μεταξύ του 2010 και του 2018.
Ας δούμε κάποια στατιστικά στοιχεία για να κατανοήσουμε καλύτερα ποια είναι τα πλεονεκτήματα αυτού του έθνους.

Η μέση αξία ενός ακινήτου στο Κολόμπους είναι περίπου 150.000 δολάρια, ένα όριο που δείχνει μια ισχυρή αύξηση σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος (+ 7%). Η μέση τιμή ενοικίασης, από την άλλη πλευρά, είναι 1.300 δολάρια, πολύ χαμηλότερη από τον μέσο όρο άλλων γειτονικών κρατών.
Οι τάσεις της αγοράς ακινήτων δείχνουν επίσης μια εκπληκτική ταχύτητα αγοράς και μια πολύ πιο ζωντανή οικονομία.

Τα χαρτοφυλάκια που τροφοδοτούν το σύνολο, ωστόσο, δεν προέρχονται αποκλειστικά και αποκλειστικά από τον τοπικό πληθυσμό. Πράγματι, πολλοί ξένοι επενδυτές βλέπουν αυτό το έθνος ως λύση σε μια μονότονη και επαναλαμβανόμενη ζωή, ίσως ακόμη και χωρίς επαρκείς ευκαιρίες απασχόλησης.
 
Όσον αφορά την αγορά κατοικιών, οι εγχώριες πωλήσεις άρχισαν να αυξάνονται ήδη από το Νοέμβριο του 2018 και οι πιο δημοφιλείς γειτονιές της πρωτεύουσας ήταν οι εξής:

Ν 4ο Στ / Ε 2η Ave.
N 4th St / E 11Th Ave.
Κέντρο πόλης / Franklin U
W Broad St / Starling St
N 4th St / Chittenden Ave
Summit St / E 11Th Ave.
W Άνοιξη St / Neil Ave
Columbus College of Art και Σχεδιασμός / Κλίβελαντ Ave.
Neil Ave / W 2nd Ave
N High St / W Λωρίδα Λεωφ.

Ένα άλλο στοιχείο που ωφελεί τόσο τους επενδυτές όσο και τους ιδιοκτήτες είναι το πολύ χαμηλό κόστος ζωής, εκτός από τη ζεστή και φιλόξενη φιλοξενία του τοπικού πληθυσμού. Ένας τέλειος συνδυασμός, ο οποίος επιτρέπει στους μελλοντικούς πολίτες να κάνουν μια πιο ενημερωμένη επιλογή, εις βάρος άλλων μητροπολιτικών πόλεων που ανήκουν σε γειτονικά κράτη.

Τι να πει κανείς, ελπίζουμε ότι αυτό το έθνος μπορεί να συνεχιστεί αμείλικτα με μια τάση όλο και περισσότερο προσανατολισμένη προς τη βελτίωση, χωρίς ποτέ να χάσει την ιστορική-πολιτισμική του ταυτότητα.

Επομένως, αν ενδιαφέρεστε να γίνετε Αμερικανός πολίτης ή απλά το όνειρό σας είναι να αγοράσετε ένα ακίνητο χωρίς να θυσιάζετε την ευκολία, η λύση είναι με μια λέξη: το Οχάιο.

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB