Η πολυτέλεια δεν έχει όρια στη Χαβάη: αυτό συμβαίνει

Τα νησιά της Χαβάης, όπως γνωρίζουμε, είναι το έμβλημα της χαλάρωσης, της ευεξίας και του καλού καιρού σε ολόκληρο τον κόσμο. Ποιος ποτέ δεν ήθελε να ζήσει μια περίοδο της ζωής του σε αυτή τη γωνιά του παραδείσου;
Τα τελευταία χρόνια, πολλοί επενδυτές αποφάσισαν να αγοράσουν ένα ακίνητο σε ένα από αυτά τα νησιά, αν και οι τιμές δεν είναι τόσο προσιτές σε όλους.

Ο κύριος τομέας που υπάρχει στην πλευρά της ζήτησης είναι στην πραγματικότητα όλο και πιο περιορισμένος και περιορίζεται σε ένα κοινό με μεγάλες οικονομικές δυνατότητες. Η πολυτέλεια δεσπόζει εντελώς αυτό το έθνος, ειδικά στο νησί του Oahu.
Την τελευταία περίοδο, στην πραγματικότητα, πραγματοποιήθηκαν συναλλαγές για συμβάσεις πώλησης συνολικού ύψους 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων, δηλαδή κατά 5% περισσότερες σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2019.
Ακόμα και το '' standard '' κατοικιών, με ένα σημαντικά χαμηλότερο όριο τιμών, έχει αυξηθεί κατά 33% σε σύγκριση με το 2018. Επίσης σε αυτό το νησί, περίπου 70 μονοκατοικίες και αυτές οι ιδιοκτησίες πωλήθηκαν τον τελευταίο μήνα % αγοράστηκαν από ξένους επενδυτές.
 Το υπόλοιπο μέρος, από την άλλη πλευρά, αποτέλεσε αντικείμενο συμβάσεων με τον τοπικό πληθυσμό, ολοένα και πιο εύπορο και αποφασισμένο να επενδύσει σε τούβλα.
Ο αριθμός των διαθέσιμων ακινήτων αυξήθηκε επίσης σε σχέση με το τελευταίο τρίμηνο του 2018, εξασφαλίζοντας στους πιθανούς αγοραστές ένα ευρύ φάσμα επιλογών. Όλα γίνονται ακόμα πιο ελκυστικά από πιο προσιτές τιμές για τις εγκαταστάσεις συγκυριαρχία.
Μόνο τον μήνα Μάρτιο, πωλήθηκαν 100 δομές ακραίας πολυτέλειας με μέση τιμή 1,9 εκατομμυρίων δολαρίων, φθάνοντας στα υψηλότερα ιστορικά επίπεδα.
Πρόκειται για ένα "θετικό κύμα, για ένα αρχιπέλαγος που πάντα στοχεύει επενδυτές από όλο τον κόσμο.
Αλλά ποια είναι τα πλεονεκτήματα που εγγυώνται μεγάλη ελκυστικότητα σε αυτά τα νησιά;
Χωρίς αμφιβολία, το κλίμα είναι ένα από τα στοιχεία που κάθε χρόνο ωθεί πολλούς νέους, αλλά και πατέρες των οικογενειών και των επιχειρηματιών, να μετακομίσουν σε αυτή τη γη.
 Η θερμοκρασία είναι σχεδόν σταθερή σε όλες τις περιόδους του έτους και σπάνια πέφτει κάτω από τους 20 ° C, ενώ το μέγιστο δεν υπερβαίνει τους 33 ° C. Ένας ιδιαίτερα διακριτικός παράγοντας είναι η υγρασία. Εξαιρετικά χαμηλό το χειμώνα, το οποίο συμπίπτει με την υψηλή τουριστική περίοδο και διαρκεί το καλοκαίρι, από τον Μάιο έως τον Αύγουστο.

Ακόμη και οι άνθρωποι είναι φιλικοί και ιδιαίτερα ευπρόσδεκτοι, γι 'αυτό και ακόμη και ο νεότερος από τους Millennials, τους οποίους σήμερα θυμόμαστε, αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο μέρος των επενδυτών, σίγουρα δεν θα αποπροσανατολιστεί ούτε για τη γλώσσα ούτε για τον τοπικό πολιτισμό και τις συναφείς πτυχές διοικητική γραφειοκρατία.

Μια αγορά πολυτέλειας, αλλά αυτή που δεν λείπει για πραγματικά ενδιαφέρουσες ευκαιρίες ακόμα και για όσους θέλουν να περάσουν μια περιορισμένη περίοδο σε ένα από αυτά τα μαγευτικά νησιά ή να αγοράσουν ένα ακίνητο στη Χαβάη!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB