Επίσκεψη κατά επενδυτικό πρόγραμμα: πώς να στηρίξετε την Ανγκουίλα

Επέκταση: αυτή είναι η λέξη-κλειδί στην Ανγκουίλα. Στην ακίνητη περιουσία της Καραϊβικής, ξεκίνησε ένα νέο πρόγραμμα δράσης τον Ιούνιο του 2019. Ο στόχος είναι να προσφερθεί μόνιμη κατοικία σε όλους τους ξένους επενδυτές αλλά (πάντοτε όμως υπάρχει) επενδύουν τουλάχιστον 750 χιλιάδες δολάρια σε αγορές ακινήτων.

Μια καλή πρωτοβουλία, η οποία φαίνεται να λειτουργεί κρίνοντας από την ταχύτητα με την οποία υπογράφονται οι συμβάσεις αγοράς και πώλησης και, μεταξύ άλλων, από τον τεράστιο αριθμό νέων αλλοδαπών που έχουν αποκτήσει την υπηκοότητα.

Προστίθεται σε αυτό και η επαναλειτουργία των παλαιών δομών που θα χρησιμοποιηθούν για κατοικίες μετά την ανακατασκευή τους. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολυάριθμα κτίρια και περιοχές αφιερωμένες σε αυτό το σκοπό.

Σύμφωνα με τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες του τομέα, αυτό θα είναι το σημείο καμπής για την Ανγκουίλα. Ισχυρές επιφυλάξεις έγιναν από δυνητικούς επενδυτές για να ελέγξουν άμεσα τι θα μπορούσαν να είναι τα ονείνια σπίτια τους σε αυτή τη μικρή γωνιά του παραδείσου.

Πώς λοιπόν μοιάζει η τοπική αγορά;
Ακόμα, σύμφωνα με τα λόγια των αναλυτών ακινήτων, δεν υπάρχει έλλειψη σταθερότητας και σταθερότητας, παρά το γεγονός ότι τα κομμάτια έχουν μειωθεί κατά 30%. Αλλά αν για τους ιδιοκτήτες αυτή η '' έκπτωση '

Η αγορά ενός ακινήτου στην Ανγκουίλα στην πραγματικότητα, σε αυτή την ιστορική περίοδο, μπορεί να είναι πραγματικά καρποφόρα, τόσο για την εγγενή ομορφιά του τόπου, αλλά και για την αξία της ίδιας της περιουσίας, η οποία με τα χρόνια θα αποκτήσει περισσότερη αξία.

Αλλά ποια είναι η μέση τιμή μιας κατοικίας ανά τετραγωνικό μέτρο;
Περίπου 700 δολάρια ΗΠΑ. Αναλυτικά:
• Για συγκυριαρχίες ξεκινάει από $ 700.000
• Ίδια βασική τιμή ακόμη και για τα ήδη επιπλωμένα αρχοντικά
• 10 εκατομμύρια αντί για πολυτελή σπίτια κατά μήκος της ακτής, με πισίνες και μεγάλα δωμάτια
• 25 εκατομμύρια για μεγάλες βίλες
 
Υπάρχουν λοιπόν διάφορα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, τα οποία, μέσω αυτού του νέου κυβερνητικού σχεδίου, δεν περιμένουν τίποτα, αλλά εγκαινιάζονται και ολοκληρώνονται.
Συνολικά, η τοπική οικονομία έχει αυξηθεί έντονα. Μετά τη μείωση που παρατηρήθηκε πέρυσι (-7%), σήμερα σηματοδοτεί ένα καλό ποσοστό 10%.

Ποιοι είναι οι κύριοι αγοραστές στην Ανγκουίλα;
Συνήθως οι Αμερικανοί αποφασίζουν να επενδύσουν σε τοπικά ακίνητα. Υπάρχουν όμως και Βρετανοί, Καναδοί και Ρώσοι. Υπενθυμίζουμε ότι το επίσημο νόμισμα είναι το δολάριο της Ανατολικής Καραϊβικής αλλά, για τις περισσότερες συναλλαγές, η χρήση του δολαρίου ΗΠΑ αναγνωρίζεται και γίνεται αποδεκτή.

Έτσι, αν ενδιαφέρεστε επίσης να αγοράσετε ένα ακίνητο στην Αντίγκουα, ίσως να χρησιμοποιήσετε την ευκαιρία αυτής της εποικοδομητικής περιόδου και να επενδύσετε σε αυτή τη γη.
Η κατοχή του σπιτιού των ονείρων σας και της μόνιμης διαμονής τους θα μπορούσε πράγματι να είναι κατάλληλη για όλους τους μελλοντικούς ιδιοκτήτες ακινήτων!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB