Μαύρη ακίνητη περιουσία: η κρίσιμη κατάσταση στην Ιταλία

Αναμενόμαστε ότι, γενικά, υπάρχει ένα είδος ευρωπαϊκής επιβράδυνσης στην ακίνητη περιουσία.
Στην πραγματικότητα, υπάρχει μια βαθιά διαφορά μεταξύ των προσδοκιών που παρουσιάζονται από την πλευρά της ζήτησης και η πραγματική πρακτική αντίδραση με την προσφορά.
Παρ 'όλα αυτά, ωστόσο, τα αποτελέσματα όσον αφορά τις συμβάσεις αγοράς και πώλησης που υπογράφηκαν είναι θετικά.
Ωστόσο, υπάρχει μια χώρα, η οποία, δυστυχώς, διακρίνεται για την ακόμη πιο δραματική κατάσταση που διέρχεται: η Ιταλία.

Αλλά ποια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ιταλία;

Κυρίως, το πονηρό σημείο δίνεται από την ανικανότητα από την πλευρά της μπότας, να αποτύχει να διατηρήσει τους ρυθμούς που υπάρχουν στην υπόλοιπη Ευρώπη. Οι τιμές των επιχειρήσεων προωθούν πράγματι τις πωλήσεις (οι οποίες θα μπορούσαν να φτάσουν έως και τα 670.000 ευρώ μέχρι το τέλος του έτους), αλλά ταυτόχρονα δεν επιτρέπουν την «αποτελεσματική ποιοτική αύξηση της αξίας των κτιρίων».

Η μόνη εξαίρεση είναι η αγορά του Μιλάνου. Σύμφωνα με τα ευρήματα των κύριων αναλυτών στον κλάδο, η περιοχή αυτή έχει εξασφαλίσει μόνο μια θετική τάση, σταθερή με την πάροδο του χρόνου και τέλεια ευθυγραμμισμένη με τις υπόλοιπες μεγάλες ηπειρωτικές αγορές.

Ως εκ τούτου, αφήνοντας έξω αυτή την εξαίρεση, σε όλη την Ιταλία υπάρχει μια πραγματική «βαθιά αγορά» που σηματοδοτεί κρίσιμα επίπεδα που δεν έχουν δει ποτέ πριν.

Επιπλέον, είναι απαραίτητο να διευκρινιστεί ότι η προσφορά που προτείνεται από την ιταλική αγορά δεν εμπίπτει στους κανονισμούς που προτείνει το αίτημα επίτευξης. Μπορεί να οριστεί ως ένα πραγματικό παράδοξο, σύμφωνα με τους ειδικούς. Τα επιτόκια στο ελάχιστο, πάνω από ένα εκατομμύριο δυνητικούς αγοραστές και μια αγορά μακριά.

Ωστόσο, αυτή η επιβράδυνση επηρέασε τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, ο οποίος παρουσίασε ελαφρά πτώση. Αλλά όχι τόσο δραματικό.
Πέρυσι θυμόμαστε, ήταν πραγματικά αξέχαστη για την ευρωπαϊκή ακίνητη περιουσία.
Περίπου 260.000.000 ευρώ από τις συνολικές συναλλαγές που γενικά φαίνεται να διατηρούνται υψηλές ακόμη και τους πρώτους μήνες του 2019.

Η πτώση ήταν πιο αισθητή μόνο στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, με πτώση περίπου 13%.
Αλλά ποιο είναι το τμήμα που καταφέρνετε να υπερασπιστείτε στην καλύτερη περίπτωση, παρά τα πάντα;

Αυτός ο οικιστικός χώρος, ο οποίος, μαζί με τα γραφεία, αντιπροσωπεύει πάνω από το 50% των συνολικών ευρωπαϊκών επενδύσεων από τούβλα.

Αλλά ποιες είναι οι κύριες ευρωπαϊκές πόλεις που αμύνονται καλά;

• Γαλλία + 7,5%
• Ισπανία + 6,6%
• Γερμανία + 6,3%

 Αντίθετα, αφήνοντας στην άκρη την Ευρώπη και ετοιμάζοντας για την παγκόσμια αγορά, παρατηρούμε ότι οι σημαντικότερες αυξήσεις είναι αυτές που βρίσκουμε στην αμερικανική ακίνητη περιουσία (+ 14%).

Σε γενικές γραμμές, η κατάσταση δεν είναι τόσο κρίσιμη στην Ευρώπη, αλλά θα μπορούσε να βελτιωθεί σίγουρα αν η ιταλική χερσόνησος επιστρέψει σε ένα από τα πιο περιζήτητα σημεία διαμαντιών, όχι μόνο από το τμήμα πολυτελών προϊόντων, αλλά και από την απλή μέση ζήτηση.

Επομένως, ελπίζουμε ότι αυτή η περίοδος θα είναι μια απλή "φυσιολογική" παρακμή και ότι, στο μέλλον, δεν μπορεί να οδηγήσει στην "παθολογική".

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB