2020 ενοίκια: οι ακριβότερες πόλεις

Το τέλος του χρόνου είναι σχεδόν πάνω μας. Και αφήνοντας κατά μέρος τα έξοδα των Χριστουγέννων, τα οποία μας απορροφούν τόσο χρόνο όσο και οικονομικά, είναι επίσης σωστό να σκεφτόμαστε το μέλλον. Ειδικότερα, στην ακίνητη περιουσία, ποιες πόλεις θα είναι αυτές στις οποίες θα είναι βολικό να μετακινηθούν. Αφού κάναμε προηγουμένως μια ανάλυση σχετικά με τη βιωσιμότητα, αποφασίσαμε να αναλύσουμε ποιες είναι οι πιο ακριβές πραγματικότητες που θα χαρακτηρίσουν την παγκόσμια ακίνητη περιουσία. Αναλυτικότερα, προσπαθώντας να αναλύσουμε το σύνολο, από την πλευρά των μισθώσεων.
Για το λόγο αυτό, αν είστε έτοιμοι, μπορούμε να ξεκινήσουμε!

Αλλά είναι σωστό να ξεκινήσουμε από ποιες πόλεις θα είναι αυτές στις οποίες, γενικά, θα επενδυθούν περισσότερα. Μεταξύ των τομέων που θα διευκολύνουν τη βελτίωση της ακίνητης περιουσίας, θυμόμαστε την υλικοτεχνική υποστήριξη, τη φοιτητική στέγαση και τον κοινωνικό και τον τομέα της υγείας. Ωστόσο, οι εναλλακτικοί τομείς είναι ικανοί να παράγουν αξία.
Και επομένως, οι πόλεις που θα επηρεαστούν (θετικά) από αυτό το κύμα θα είναι αναμφισβήτητα το Παρίσι (πρώτα στην κατάταξη χάρη στα έργα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες), μαζί με τη Φρανκφούρτη και το Βερολίνο και το Λονδίνο. Το τελευταίο έχει σημαντική αξία δεδομένου ότι παρά την κρίση πριν και μετά τη Brexit φαίνεται ότι διατηρεί το ενδιαφέρον των μεγάλων εταιρειών υψηλό και, πάνω απ 'όλα, είναι σε θέση να εφαρμόσει ουσιαστικές πολιτικές αναδιάρθρωσης και βελτίωσης.
Η κορυφή 5 κλείνει από την υπέροχη Μαδρίτη, όπου οι προοπτικές για την αγορά ακινήτων παραμένουν υψηλές. Ωστόσο, ακόμη και οι τιμές δεν φαίνεται να θέλουν να μειωθούν.

Έχοντας δώσει ένα ευρύ υπόβαθρο στην κατάσταση, είναι σωστό να πάμε στα πλεονεκτήματα της τρέχουσας στήλης μας. Ας μάθουμε τι θα είναι οι πόλεις με τα πιο ακριβά μισθώματα το 2020.

1. Αθήνα
2. Λισαβόνας
3. Βερολίνο
4. Άμστερνταμ
5. Μονακό


Πρώτον, όπως μπορείτε να δείτε, αναδύεται η ελληνική Αθήνα. Οι λόγοι για την αύξηση της τιμής των ενοικίων ποικίλλουν. Καταρχάς, χωρίς σκιά αμφιβολίας, την έξοδο από την Ευρώπη και την ανάγκη αναζωογόνησης της χώρας από την οικονομική κρίση.
Η δεύτερη πόλη, η Λισαβόνα, φαίνεται να παραμένει επαρκής για τις τάσεις που παρατηρήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια, μετά από το νόμο που αύξησε την αύξηση των τιμών ήδη στα μέσα του 2019.
Το Βερολίνο δεν εκπλήσσει με την τρίτη του θέση, δεδομένου ότι κάθε χρόνο φιλοξενεί πολλούς νέους φοιτητές του προγράμματος Erasmus που χρειάζονται (και κατά συνέπεια απαιτούν περισσότερους) χώρους διαμονής για να ζήσουν αυτή την εμπειρία. Μια εκθετική αύξηση της ζήτησης, η οποία δημιουργεί μια «ολοένα και πιο σταθερή προσφορά, επίσης από την άποψη της τιμής.

Το Άμστερνταμ και το Μονακό κλείνουν τα κορυφαία 5 της κατάταξης μας. Η πρώτη είναι η πιο ακριβή πόλη στο έθνος όσον αφορά μισθώσεις. Τόσο για τις ιδιαιτερότητες που απολαμβάνει, όσο και για ένα αρκετά υψηλό γενικό κόστος ζωής σε σύγκριση με την υπόλοιπη Ευρώπη. Όλα αυτά, ωστόσο, συμμορφώνονται με την πολύ υψηλή ποιότητα ζωής που εγγυάται αυτή η χώρα.
Το Μονακό γεννήθηκε ήδη ως ελίτ, επιβεβαιώνοντας τη θέση του.

Τι να πω, με αυτή τη λίστα θα είστε σίγουρα σε θέση να επιλέξετε εκείνες που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας και ποιες, από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να τεθούν προσωρινά στην άκρη. Τουλάχιστον μέχρι να πέσουν οι τιμές!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB