Οι νέες τάσεις του 2019; Για τα ακίνητα είναι η '' rustial ''!

Όπως πάντα, το νέο έτος εγκαινιάζει νέες τάσεις, περισσότερο ή λιγότερο κοινό. Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: είμαστε πάντα περίεργοι για όλα όσα είναι στη μόδα, ακόμα και μόνο για να πάρουμε ιδέες. Εμείς στο Realigro έχουμε μια έκπληξη για εσάς! Έχουμε ανακαλύψει στην πραγματικότητα ποιες θα είναι οι τάσεις του 2019, οι οποίες θα κάνουν το σπίτι σας σύγχρονο και σίγουρα πιο φιλόξενο! Είτε αγαπάτε vintage είτε μοντέρνα, μην απελπίζεστε! Φέτος θα υπάρξει μια θέση για όλους, αλλά ο καθένας! Λοιπόν, πάρτε λίγο στυλό και χαρτί, γιατί θα αρχίσουμε!

Ο όρος που περιγράφει καλύτερα αυτές τις τελευταίες καινοτομίες είναι το «rustial», ένα μίγμα μεταξύ ρουστίκ και βιομηχανικού, μοντέρνου στυλ. Το πρώτο στοιχείο στη βάση αυτού του νέου καινοτόμου κύματος είναι η χρήση του χρώματος. Μετά από χρόνια όπου το χρώμα έχει πειραματιστεί ευρέως με κάθε αποχρώσεις και τόνους σε κάθε δωμάτιο, υπάρχει σήμερα μια επιστροφή σε μονοχρωματικά και ουδέτερα χρώματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα εξετάζετε πλέον το χρώμα, αλλά θα παραμείνει μια επιλογή μερικών. Η πλειοψηφία προτιμά σαφώς να παίζει με τις λεπτομέρειες και να κάνει το περιβάλλον πιο ομοιογενές, χρησιμοποιώντας χρώματα που εκφράζουν το φως και την ηρεμία.
  
Το δεύτερο στοιχείο που σίγουρα δεν μπορεί να χάσετε στο σπίτι σας σε στυλ ρουστίκ, είναι μια μίνι πράσινη γωνία. Αν δεν έχετε το χώρο για να δημιουργήσετε τον κήπο σας, μην είστε απογοητευμένοι! Μπορείτε να δημιουργήσετε τη σωστή αρμονία "zen" επιλέγοντας μικρά φυτά που διακοσμούν το εσωτερικό ή το εξωτερικό του σπιτιού σας. Μελέτες δείχνουν επίσης ότι η παρουσία πράσινου στο σπίτι μειώνει το άγχος και εκπέμπει ένα αίσθημα ευεξίας. Λοιπόν, γιατί να μην το δοκιμάσετε;

Ο τρίτος πυλώνας αυτής της τάσης που πρέπει να βιώσουμε έγκειται στο ίδιο το όνομα: rustial, ή περισσότερο βιομηχανική πυτιά. Αν το ξύλο ήταν το προνομιούχο στοιχείο για τους παλιούς ιδιοκτήτες σπιτιού, ως αναμφισβήτητη ποιότητα, τώρα έχει δώσει τη θέση του στη νεωτερικότητα, αλλά όχι εντελώς. Ένας τέλειος συνδυασμός έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε δύο διαμετρικά αντίθετες τάσεις, αλλά οι οποίες λειτουργούν από κοινού πραγματικά! Μεταξύ των παραδειγμάτων από τα οποία είναι δυνατόν να λάβουμε έμπνευση, θυμόμαστε τις ρετρό ξύλινες βιβλιοθήκες και τον τοίχο με εκτεθειμένα τούβλα.

Ένα στοιχείο του παρελθόντος που επιστρέφει στη μόδα είναι ο χώρος διαβίωσης. Το δωμάτιο, το οποίο είχε αντικατασταθεί από άλλα δευτερεύοντα, έχει ανακτήσει αξία, επεκτείνοντας το μέγεθος του. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από την δυνατότητα εισαγωγής μεγάλων παραθύρων που μπορούν να χωρίσουν αυτό το χώρο με τους άλλους χώρους, δημιουργώντας μια ευχάριστη και φωτεινή συνολική όραση.

Ας μιλήσουμε τώρα για το λεγόμενο "φαινόμενο mansard". Η ζεστασιά και η αίσθηση καλωσορίσματος θα επαναλάβουν την ποσόστωση χάρη σε αυτή την αναγκαιότητα: να δημιουργήσουν μια ρουστίκ αλλά σιωπηλή ατμόσφαιρα με μοντέρνα έπιπλα. Η σοφίτα δεν έχει διαρθρωτικά όρια και, για αυτό το λόγο, σας συμβουλεύουμε να μην φανταστείτε!

Για να ολοκληρώσετε τον οδηγό μας για το πώς να φτιάξετε το σπίτι σας σούπερ rustial, πρέπει αναγκαστικά να αναφέρετε τα εξαρτήματα που πρέπει να έχετε! Οι πλατφόρμες εξοικονόμησης χώρου για την ανύψωση των επίπλων θα είναι οι σύμμαχοί σας τόσο σε πρακτικούς όσο και πάνω από όλα αισθητικούς όρους!

Τι να πω, τώρα που έχετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, θα είναι εύκολο να δώσετε στο σπίτι σας ένα μοναδικό και πρωτοποριακό ύφος!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB