Πτώση των πωλήσεων στη Φλόριντα: οι τιμές συνεχίζουν να αυξάνονται στο Ορλάντο

Γνωρίζουμε ότι η αγορά ακινήτων είναι πάντα απρόβλεπτη και συχνά ανεξάρτητη από άλλα οικονομικά και κοινωνικά φαινόμενα. Αλλά αυτή τη φορά δεν είναι έτσι, για μια πολύ διάσημη πόλη στη Φλώριδα, που ορίζεται ως η παγκόσμια πρωτεύουσα του κεραυνού και του κινηματογράφου: Ορλάντο.

Το περίφημο λίκνο των Universal Studios, εξακολουθεί να είναι ο πρωταγωνιστής ενός φαινομένου, δυστυχώς, όχι τόσο ρόδινο, όπως θα περίμενε κανείς από μια πόλη τόσο πλούσια σε ευκαιρίες και κινηματογραφική παράδοση. Στην πραγματικότητα, αυτό που περιπλέκει το μέλλον και τους δυνητικούς επενδυτές του τομέα των ακινήτων, οφείλεται ακριβώς στην υπερβολική αύξηση των τιμών παράλληλα με εκείνη των "ανήκουστων" αποθεμάτων.

Αλλά γιατί είναι μια πραγματικότητα τόσο μοναδική και πάνω απ 'όλα ιδιαίτερα πλούσια σε ελκυστικότητα που βιώνει μια τόσο σκοτεινή περίοδο;
 Δεν είναι εύκολο να δώσουμε μια σαφή και συγκεκριμένη απάντηση, αλλά είναι δυνατόν να αναλύσουμε λεπτομερώς αυτό το φαινόμενο προκειμένου τουλάχιστον να μπορέσουμε να δώσουμε μια πλήρη εικόνα αυτής της κατάστασης προφανώς «χωρίς μορφή».

Σύμφωνα με την Ένωση Realtors του Ορλάντο, η αγορά ακινήτων αυτής της πόλης σημείωσε πραγματική αύξηση στα ιστορικά υψηλά επίπεδα της τάξης του 3% σε ετήσια βάση τον περασμένο μήνα. Αυτό προφανώς αποθάρρυνε τους επενδυτές που προτιμούσαν να επιλέξουν πιο συμφέρουσες λύσεις, αν και λιγότερο τουριστικές.

Οι πωλήσεις μειώθηκαν κατά ένα κλάσμα σε σχέση με τον Ιανουάριο και όλο και περισσότερο οι επαφές μίσθωσης που έχουν εγγραφεί (ακόμα και σε μικρότερο αριθμό από τα προηγούμενα έτη).

Ελπίζουμε ότι κατά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο μπορεί να υπάρξει βελτίωση, δεδομένου ότι σηματοδοτούν την αρχή της πιο εποικοδομητικής εποχής κάτω από όλες τις πτυχές της οικονομίας αυτού του έθνους.
Η μέση συνολική τιμή των κατοικιών που πωλήθηκαν τον Φεβρουάριο είναι 235.000 δολάρια, περίπου 3% περισσότερο από πέρυσι και ακόμη 5% σε σύγκριση με το 2017.
Και αν μιλάμε για δείκτη προσβασιμότητας; Προφανώς, έχει συρρικνωθεί δραστικά, δεδομένου ότι το κοινό-στόχος περιορίζεται όλο και περισσότερο σε όσους απολαμβάνουν σημαντική οικονομική σταθερότητα.

Θεωρείται δεδομένο ότι σε όλα αυτά, η ταχύτητα των πωλήσεων ενός ακινήτου στην αγορά ακινήτων του Ορλάντο έχει επίσης επιβραδυνθεί. έχει διαρκέσει από 3 μήνες έως 5 μήνες.
Το ανησυχητικό είναι επίσης το επιτόκιο που φαίνεται να προσαρμόζεται σε αυτή τη γενική άνοδο και το οποίο ίσως έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο στην επιλογή των επενδυτών από την τιμή του ίδιου του ακινήτου. (6,98% περισσότερο από ό, τι το Φεβρουάριο).
Τώρα, θα δούμε λεπτομερώς τον αριθμό των πωλήσεων στις επιμέρους χώρες:

- Λίμνη: 16% λιγότερες πωλήσεις (σε σύγκριση με το 2018)
- Πορτοκαλί: - 6,7%
- Osceola: -21%
- Σεμινόλες: -3%


Τι μπορούμε να πούμε, ελπίζουμε ότι αυτή η κατάσταση θα σταθεροποιηθεί και ότι το Orlando θα είναι και πάλι πραγματικό αστέρι, όχι μόνο για τον κινηματογραφικό κόσμο αλλά και για την αγορά ακινήτων.

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB