Η θερμοστατική πρόσοψη: μια επανάσταση στην ακίνητη περιουσία

Τα ακίνητα εξελίσσονται καθημερινά, συμβαδίζοντας με την κοινωνία. Οι ανάγκες των πελατών έχουν αλλάξει, και σε όλους τους τομείς, κινούμαστε προς την έννοια των οικολογικών σπιτιών. Τα πλεονεκτήματα στην επιλογή αυτών των εναλλακτικών λύσεων με χαμηλή επίπτωση στο περιβάλλον είναι διαφορετικά.
Σήμερα αποφασίσαμε να εισαγάγουμε μια καινοτομία που είναι πολύ δημοφιλής στην αγορά ακινήτων και αυτή θα μπορούσε να είναι μέρος της ιδέας του «ονείρου ακίνητης περιουσίας» για όλους τους αγοραστές με μια πράσινη ψυχή.
Μιλάμε για τη θερμική προσόψεως.

Τι περιμένεις;
Η θερμοστατική πρόσοψη είναι ένα εργαλείο που επιτρέπει τη σημαντική μείωση των δαπανών που σχετίζονται με τον λέβητα.
Αλλά πώς λειτουργεί; Η τεχνολογία που συνδέεται με τη θερμομονωτική πρόσοψη είναι πολύ απλή. Τα τείχη των κατασκευών είναι ικανά να συσσωρεύουν ενέργεια (ζεστό και κρύο) με απόλυτα φυσικό τρόπο. Ένα ιταλικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, το οποίο αναπτύχθηκε από το Studio DBM.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την υλοποίηση αυτού του καινοτόμου συστήματος είναι διάφορα. Πρώτα απ 'όλα, η καρδιά αποτελείται από ένα συγκεκριμένο γύψο, που ονομάζεται' 'thermointonaco' '. Η τελευταία διατηρεί τη θερμοκρασία σε σταθερό επίπεδο. Συνήθως μιλάμε για μια κλίμακα μεταξύ 25 και 30 βαθμών Κελσίου. Τα πλεονεκτήματα της διατήρησης της θερμοκρασίας συνδέονται στενά με τη διασπορά θερμότητας: μειώνονται σημαντικά!

Το σύνολο του συστήματος είναι δομημένο με ένα πηνίο σωλήνων μέσα στο οποίο ρέει το νερό (ζεστό ή κρύο, με βάση τις ανάγκες). Όλα καλύπτουν το κτίριο και περιβάλλονται από μονωτικό υλικό. Ένα πραγματικό θερμικό εργοστάσιο που συνδέεται εκτός από ένα δεύτερο (αυτή τη φορά τροφοδοτείται από ηλιακή ενέργεια).
Προφανώς πρόκειται για καινοτόμες λύσεις που ταιριάζουν στις δομές που δεν απολαμβάνουν νέα υλικά και μοντέρνο σχεδιασμό.

Το ερώτημα τότε προκύπτει αυθόρμητα. Πού μπορεί να εφαρμοστεί αυτό το σύστημα; Αυτή η τεχνολογία μπορεί να υιοθετηθεί σε όλες τις δομές, εφόσον έχουν τοίχους από σκυρόδεμα. Είναι εφαρμόσιμο (αλλά δεν συνιστάται) σε δομές από τούβλα ή ιστορικές προσόψεις. Ο κίνδυνος θα ήταν να καταστραφεί η αισθητική δομή.

Αλλά το κόστος; Πρέπει να εγκατασταθεί παρόμοιο σύστημα; Λοιπόν, η αρχική δαπάνη είναι προφανώς όχι τόσο ελάχιστη. Περίπου 60 ευρώ θεωρούνται ανά τετραγωνικό μέτρο (ως ελάχιστο). Σε αυτά πρέπει να προστεθούν οι δαπάνες που σχετίζονται με το ηλιακό σύστημα που απαιτεί ειδική εκτίμηση. Προφανώς, αν έχετε ήδη αυτό το σύστημα, αυτή η δαπάνη θα εξαλειφθεί.
Το πλεονέκτημα είναι επίσης από την άποψη της οικονομικής απόδοσης των επενδύσεων, εκτός από την προστασία του περιβάλλοντος. Οι χρόνοι στην πραγματικότητα, σε σύγκριση με τις παραδοσιακές στέγες, μειώνονται κατά το ήμισυ. Στην πραγματικότητα, ήταν δυνατή η ηλικία των 6 ετών για 13 χρόνια.

Τι να πω, αυτό το επαναστατικό κύμα στον κόσμο της πράσινης ακίνητης περιουσίας θα μπορούσε επίσης να περιλαμβάνει τα σπίτια σας. Γιατί να μην το δοκιμάσετε; Μια λύση αυτού του είδους θα μπορούσε πραγματικά να είναι για σας! Για περισσότερες συμβουλές και ειδήσεις, σας προσκαλούμε να παρακολουθείτε πάντα το blog μας. Θα ενημερώνεστε πάντα για τα τελευταία νέα στην παγκόσμια αγορά ακινήτων!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB