Εγχώρια προσβασιμότητα: το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται στην Καλιφόρνια

Συχνά, όταν θέλουμε να αναλάβουμε μια συγκεκριμένη αγορά, το ελάχιστο όριο πρόσβασης αντιπροσωπεύεται από τις μέσες τιμές που υπάρχουν σε αυτό. Εάν, a priori, δεν απολαμβάνετε τις ελάχιστες απαιτήσεις από οικονομική άποψη, είναι αδύνατο να αντιμετωπίσετε τη διαθέσιμη προσφορά.

Στην Καλιφόρνια, η μέση τιμή των σπιτιών έφτασε τα $ 608.660 το β 'τρίμηνο. Αυτό σημαίνει ότι αυτές οι υψηλές τιμές δεν εγγυώνται χαμηλά επιτόκια, μειώνοντας περαιτέρω την ικανότητα των ίδιων των Καλιφορνέων να αγοράσουν ένα ακίνητο κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2019.

Το ποσοστό των αγοραστών που θα μπορούσαν πραγματικά να αντέξουν οικονομικά να αγοράσουν ένα ακίνητο στην Καλιφόρνια έχει πέσει στο 30%. Μια αξιοσημείωτη αξία, η οποία πηγαίνει να υπονομεύσει και να εκτοπίσει σημαντικούς επενδυτές.

Προφανώς, το επίπεδο προσβασιμότητας ποικίλλει ανάλογα με τις περιφέρειες που λαμβάνονται υπόψη. Αλλά γενικά, η κατάρρευση σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος του χαρτοφυλακίου που είναι απαραίτητο για να είναι σε θέση να προσαρμόσει μια ιδιοκτησία είναι συμπτωματική.

Το 2018, ένα ελάχιστο ετήσιο εισόδημα των 100.000 δολαρίων ήταν περισσότερο από αρκετό για να προσφέρει την αγορά ενός τυποποιημένου ακινήτου. Επί του παρόντος, ωστόσο, όπως είπαμε νωρίτερα, οι τιμές έχουν τριπλασιαστεί. Αν σκεφτήκαμε με μηνιαία τέλη, τα ποσά θα ήταν περίπου 3.000 δολάρια με σταθερό επιτόκιο για περίπου 30 χρόνια, με μια υποθετική προκαταβολή 20% και ένα επιτόκιο (κατά μέσο όρο) 4%.

Ακόμη και για τις συγκυριαρχίες και τα αρχοντικά, η προσβασιμότητα έχει μειωθεί σε υπερβολικά υψηλά επίπεδα.
Ποια είναι λοιπόν τα βασικά οικονομικά σημεία που αναμένεται να υλοποιηθούν για το δεύτερο μέρος του 2019.

• Η οικονομική προσιτή στέγαση θα βελτιωθεί πιθανώς σε 42 κομητείες, παρά την ευκολία που θα παραμείνει επίπεδη

• Στην περιοχή του Σαν Φρανσίσκο, η οικονομική προσιτότητα έχει ήδη βελτιωθεί από το δεύτερο τρίμηνο του 2018 σε κάθε κομητεία. Δεδομένου ότι το Σαν Φρανσίσκο είναι ο λιγότερο οικονομικός χώρος, μόνο το 17% των οικογενειών είναι δυνητικά σε θέση να αγοράσει ένα σπίτι με μέση τιμή $ 1.700.000.

• Η Νότια Καλιφόρνια θα βελτιωθεί επίσης, με την Orange County και την San Bernardino County (25 και 50 ποσοστιαίες μονάδες αντίστοιχα)

• Οι χώρες Mono (15%), Σαν Φρανσίσκο (17%), Santa Cruz (17%) και San Mateo (18%) παραμένουν οι λιγότερο προσιτές περιοχές του κράτους, αλλά ακόμα πλουσιότερες όσον αφορά τις ευκαιρίες και την ποικιλία.

Επομένως, η κατάσταση αποδεικνύεται ιδιαίτερα ποικίλη, αλλά τίποτα δεν περιορίζει τις ελπίδες για αξιοσημείωτη ανάκαμψη τους επόμενους μήνες. Τα όρια απορρέουν από την υπερβολική ζήτηση της συνεχώς πιο συνεπούς ζήτησης, η οποία ανταποκρίνεται σε μια "προσφορά που προφανώς τείνει να ανέλθει σε επίπεδο, δεδομένης της παρουσίας υποδομών και ολοένα και πιο προηγμένου εδαφικού πλούτου. Θυμόμαστε επίσης ότι η Καλιφόρνια υπήρξε και εξακολουθεί να είναι μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές του τμήματος πολυτελείας.

 Έτσι, αγαπητοί επενδυτές, αν θέλετε να βυθιστείτε στην ακίνητη περιουσία της Καλιφόρνιας, ξέρετε πώς να αντιμετωπίσετε μια πλούσια αλλά ταυτόχρονα εξαιρετική πραγματικότητα!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB