Πού να πληρώσετε λιγότερο ενοίκιο: ο κατάλογος στις ΗΠΑ

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πού μπορείτε να πληρώσετε λιγότερα ενοίκια στις ΗΠΑ;
Λοιπόν, εμείς στο Realigro έχουμε συντάξει μια λίστα με τις κύριες πόλεις, όπου είναι δυνατόν να πληρώσετε ένα προσιτό ενοίκιο που δεν είναι υπερβολικό σε σύγκριση με τον μέσο όρο των ΗΠΑ.
Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα και πάνω από όλα, αν σας ενδιαφέρει να υπογράψετε μια μίσθωση στις ΗΠΑ, πρέπει να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις επόμενες γραμμές.

Ας ξεκινήσουμε πρώτα με τη μέθοδο που χρησιμοποιήσαμε. Διεξήγαμε μια ανάλυση σχετικά με το μέσο κόστος μιας υποθήκης σε κάθε πόλη.
Γενικά, για να υπογράψει μια μίσθωση στις ΗΠΑ, η μέση τιμή είναι περίπου 1.200 δολάρια το μήνα.

Προφανώς όλα εξαρτώνται τόσο από τις περιοχές αλλά και από τον τύπο ιδιοκτησίας που επιλέγετε.
Επιπλέον, διακυβεύεται ουσιαστικά το κενό που υπάρχει μεταξύ της περιφερειακής ζώνης και της κεντρικής ζώνης. (το κόστος διπλασιάζεται τουλάχιστον).

Επί του παρόντος, ωστόσο, περίπου 31 από τις 85 πολυπληθέστερες πόλεις, για δυνητικούς ενοικιαστές, παρουσιάζουν οικονομική προσπάθεια κατά 20% μεγαλύτερη από τον μέσο όρο.


Το μέσο δάνειο σε κάθε μητρόπολη προκύπτει από τον συμβιβασμό μεταξύ της μέσης τιμής κάθε πόλης, των τοπικών φόρων ιδιοκτησίας, μιας αρχικής χρηματοοικονομικής απαίτησης 20% της αξίας του σπιτιού. Μην ξεχνάτε την ασφάλεια στο σπίτι και ένα δάνειο σταθερού επιτοκίου 30 ετών.

Και πού, λοιπόν, εμφανίζεται το οικονομικό κενό και πάνω από όλα ποιες είναι οι πόλεις που μπορούν να εγγυηθούν μια φθηνότερη σχέση μεταξύ προσφοράς και ζήτησης στην αγορά;

 Η Βαλτιμόρη, το Κλίβελαντ και η Σάντα Άννα είναι οι τρεις πόλεις με τις μεγαλύτερες διαφορές. Πάνω από 200 δολάρια.

Στη Βαλτιμόρη, το μέσο ενοίκιο είναι 1.200 δολάρια. Μετά το Κλήβελαντ με 857 δολάρια και η τελευταία πόλη της Καλιφόρνιας τοποθετείται με 2.731 δολάρια.

Αλλά για να μην σταθούμε σε αυτές τις πρώτες πραγματικότητες, αποφασίσαμε να συμπεριλάβουμε και άλλους, για να σας δώσουμε μια συνολική εικόνα.

Ακολουθεί μια μικρή λίστα:

St.Paul 1.494 δολάρια
Τολέδο 795 δολάρια
Aurora 1.910
Μέμφις 855 δολάρια
Ινδιανάπολις $ 1.139
Ασημένια Άνοιξη $ 2.236
Buffalo $ 942

είναι επομένως δυνατή η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο η διαφοροποίηση είναι ευρεία, ακόμη και μεταξύ γειτονικών περιοχών, όχι μόνο γεωγραφικά αλλά κυρίως παρόμοιων σε είδος περιοχής και ιδιοτήτων προς ενοικίαση.

Όλα αυτά προφανώς παίρνουν ένα διαφορετικό βάρος με βάση και το μέσο μερίδιο του δανείου, το οποίο επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την τελική τιμή.

Ο τύπος της σύμβασης, παρά την ύπαρξη αποφασιστικά υψηλότερων πραγματικοτήτων, όσον αφορά την τιμή, δεν αποθαρρύνθηκε.

Η Manforte δόθηκε από τους Millennials, οι οποίοι, με γνώμονα την ευελιξία που προσφέρει μια μίσθωση, εις βάρος μιας σύμβασης πώλησης, επιλέγουν αυτές τις λύσεις.

Πώς θα εξελιχθεί η ακίνητη περιουσία από την άποψη της ενοικίασης για τους επόμενους μήνες, ακόμη και σε λιγότερο οικονομικές περιοχές; Για να μάθετε, σας καλούμε να ενημερώσετε την πύλη μας!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB